Copilul în vârstă de 13 ani, bătut cu brutalitate de unchiul său, a fost transferat la Timișoara! Care este starea lui de sănătate

Copilul în vârstă de 13 ani, bătut cu brutalitate de unchiul său, a fost transferat la Timișoara! Care este starea lui de sănătate
Copilul în vârstă de 13 ani, bătut cu brutalitate de unchiul său, a fost transferat la Timișoara! Care este starea lui de sănătate
Publicat: 12/02/2021, 20:16
Actualizat: 12/02/2021, 20:17

Băiatul în vârstă de 13 ani, trântit la pământ de unchiul său duminică, 7 februarie, a fost transferat din Deva, la o unitate medicală din Timișoara.

Cotidianul Servus relatează faptul că băiatul a fost transferat o unitate medicală din Timișoara pentru investigații de specialitate.

„Starea generală a copilului este bună. S-a decis, însă, transferul acestuia la Timișoara pentru un consult neuropsihiatric. Acesta fiind cel mai apropiat spital care are secție de neuropsihiatrie pediatrică”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, dr. Emil Stoica.

Copilul bătut de unchiul său a suferit o fractură la cap

Copilul a fost trântit la pământ de unchiul său, într-un loc de joacă, în cursul zilei de duminică. În urma agresiunii, acesta a suferit o fractură la cap, în zona occipitală, cu pierdere de cunoștință și amnezie retrogradă, au relevat investigațiile făcute de medeicii din Deva.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara au deschis un dosar penal sub acuzația de loviri sau alte violențe pe numele unui bărbat în vârstă de 29 de ani, care a trântit, fără milă, un copil la pământ într-un parc din Hunedoara. Puștiul s-a lovit cu capul de beton, iar totul a fost filmat de un cetățean care se afla, la momentul respectiv, la locul de joacă.

„Duminică, în jurul orei 15.50, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara. Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

De asemenea, mama copilului de 13 ani susține că nu este pentru prima dată când fiul ei este bătut de bărbatul care l-a trântit la pământ și care, pe deasupra, îi mai este și unchi puștiului. Femeia precizează că fiul ei a mai fost lovit în trecut de Alexandru Cobzaru, dar că de această dată s-a întrecut orice limită, motiv pentru care agresorul trebuie să plătească.

„L-am întrebat pe copil ce-l doare. A zis că spatele și că nu-și aduce aminte nimic. A venit bătut… am zis, hai, că l-a lovit, nu am avut treabă cu el (n.r. cu agresorul), i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima dată”, a declarat femeia, potrivit Antena 3.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului