Cove pleacă de la Pro TV: „Schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune”

Cove pleacă de la Pro TV: „Schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune”
Cove pleacă de la ProTv / Sursă Foto: Caputră YouTube
Publicat: 27/08/2021, 23:01

Cove pleacă de la Vorbește lumea și nu se va regăsi, așadar, în postura de prezentator al emisiunii de la Pro TV, în noul sezon care începe pe 30 august. Omul de televiziune nu a dezvăluit care sunt proiectele sale de viitor, dar a precizat că nu este vorba despre o altă emisiune la Pro TV pentru că a decis să părăsească acest post de televiziune, relatează Viva.ro

Prezentatorul a decis să părărească emisiunea, precizând că a fost o perioadă foarte frumoasă a vieții sale. Cove a colaborat timp de șase ani cu Vorbește lumea și consideră că este momentul potrivit să-și îndrepte atenția spre alte proiecte.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe.

Cât despre mine, vă astept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!’ – a precizat Cove.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase