Cozi infernale pe DN1. Zonele de pe Valea Prahovei în care se circulă bară la bară

Cozi infernale pe DN1. Zonele de pe Valea Prahovei în care se circulă bară la bară
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 24/01/2023, 15:21
Actualizat: 24/01/2023, 15:22

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate astăzi, 24 ianuarie, pe DN1, în județul Prahova. S-au format coloane de mașini pe sensul de mers Brașov-Ploiești, atât în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, cât și în zona Posada, Comarnic.

Pe DN1 Centura de Vest a Ploieștiului traficul este normal, în timp ce la Comarnic se circulă în coloană de la km 110 până la 108 pe sensul de mers Brașov-Ploiești, potrivit IPJ Prahova.

Pe DN 1 la Sinaia, traficul rutier este normal, iar la Bușteni se circulă în coloană de la km 131+800 până la km 131 pe același sens de mers – Brașov-Ploiești.

Șoferii sunt sfătuiți să conducă cu viteză redusă

În Prahova, este în vigoare o atenționare meteo de tip cod galben polei marți, 24 ianuarie.

Pentru prevenirea unor accidentelor rutiere grave, conducătorilor auto li se recomandă să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

De asemenea, în cazul în care partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, șoferii trebuie să circule cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase