• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Cristian Tudor Popescu, la Gândul LIVE: „Dacă acest marțafoi, răcnete, ajunge președintele României, mă retrag din gazetăria politică”. VIDEO

Cristian Tudor Popescu, la Gândul LIVE: Dacă acest marțafoi, răcnete, ajunge președintele României, mă...

Cristian Tudor Popescu a declarat, la Gândul LIVE, că va renunța la gazetăria politică dacă actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi ales președintele României.

„Este evident o luptă pentru putere în disprețul electoratului USL, în disprețul poporului. Îl aduc pe acest marțafoi etern, numit Oprescu… Eu am văzut multe, dacă acest Oprescu ajunge președintele României, eu încetez orice fel de comentariu politic, mă retrag din gazetăria politică, nu mai scriu decât despre filme, despre tenis, decât orice altceva decât politică, pentru că nu mai am pentru cine să scriu. Te poți bate cu oricine, dar nu cu poporul… El este un răcnete, scoate mugetele alea seara. El nu numai că este agramat, nu numai că este anacolutic tot timpul. Eu nu pricep ce vorbește omul ăsta. Una vorbim, bașca ne înțelegem”, afirmă tranșant editorialistul gândul. „Nu înțeleg cum se menține în funcția aia de primar al Capitalei. E un oraș puternic Bucureștiul dacă rezistă cu acest domn. Îl aduci pe acest marțafoi să scoată mugetele alea și să pretindă pentru a nu știu câta oară să spună. ‘Ehehe, vedem noi, când o fi cu președinția, atunci ne mai gândim noi, că nu suntem ca mireasa’… și din nou începe cu clismele alea verbale, … după ce a mai plecat o dată de la primăria la care l-au pus acești concitadini ai mei. Nu am înțeles de ce l-au pus în detrimentul lui Vasile Blaga. Indiferent de apartenența lui politică, mi s-a părut mai serios. Cu aceleași rânjete aberante a candidat la președinție acest domn (Sorin Oprescu n.r.)”, a adăugat jurnalistul.

Declarațiile integrale, mai sus, în ÎNREGISTRAREA VIDEO de la GÂNDUL LIVE

 

Inchide