CTP vs Selly | Antreprenorul Ștefan Mandachi, de partea adolescentului: „E mai tare ca 1.000 profesori care predau educație antreprenorială în școli. În loc să-l dai exemplu tuturor, tu îi spui că are probleme cu capu”?”

CTP vs Selly | Antreprenorul Ștefan Mandachi, de partea adolescentului: „E mai tare ca 1.000 profesori care predau educație antreprenorială în școli. În loc să-l dai exemplu tuturor, tu îi spui că are probleme cu capu''?
Publicat: 17/12/2019, 13:08

Antreprenorul Ștefan Mandachi îi ia apărarea lui Selly și îl laudă pe Facebook pentru faptul că a reușit să aibă un asemenea succes atât de tânăr.

„Mi-l imaginez pe Ceaușescu la fel de oripilat cum un copil burghez (vurghez?) cheltuie. Păi ăsta e mai tare ca 1.000 profesori care predau educație antreprenorială în școli. În loc să-l dai exemplu tuturor, tu îi spui că are probleme cu capu”?”, a scris Ștefan Mandachi pe Facebook.

În plus, acesta explică printr-un calcul simplu cum de pe urma achiziției făcută de tânărul Selly, statul a beneficiat foarte mult, dar și cum adolescentul reprezintă un adevărat exemplu pentru noile generații.

„Un vlogger Shelly de 18 ani, pe care nu-l cunosc, a făcut păcatu” să-și ia o mașină din banii lui.

1. Hai s-o luăm cu mate” prima dată, ca să simplificăm problemele interioare: dacă a dat puștanul 70.000 euro înseamnă că doar din tva, în bugetul Statului, au intrat peste 11.176 euro, adică aproape 54.000 ron, (juma” de miliard vechi) bani pe care Statul îi sparge după propria rațiune și poftă, prin munca lui Shelly. Deci Statul n-are probleme interioare, dar ăsta are.

2. La 18 ani pe ce să-și spargă banii munciți cinstit? Pe ce vrea bicepsu” lui, doar nu i-a furat. (Munciți cu mintea lui, cheltuiți cu mintea lui. Când i-a muncit nu avea probleme interioare? Doar când îi cheltuie?). Și în plus, o mașină sigură, cu airbaguri nu-i doar figură, ci și o necesitate, un scut, o armură în țara în care plutește moartea pe șosele. Drept dovadă, a făcut accident și a fost protejat. Deci a fost foarte inteligent cum a cheltuit. Sau ca să fie sănătos la minte trebuia să-și ia Logan pe gaz?

3. Dacă puștiu” a făcut profituri de 70k înseamnă că-i genial la vârsta lui. Eu chiar aș cere lecții la un antreprenor atât de deștept. Ăsta ar trebui să predea antreprenoriat.

4. Puștiul e capitalist. Câți de vârsta lui din Europa sau din lume a reușit să facă banii lui? Mi-l imaginez pe Ceaușescu la fel de oripilat cum un copil burghez (vurghez 🙂 ) cheltuie. Păi ăsta e mai tare ca 1000 profesori care predau educație antreprenorială în școli. În loc să-l dai exemplu tuturor, tu îi spui că are probleme cu capu”?

5. Exact așa au fost catalogați toți oamenii de afaceri, de aia își palmează mașinile, averile și își petrec vacanțele ascunși în afară. Nu că-s de plâns, nici gând, dar niciodată nu au fost încurajați deși țin bugetu-n cârcă. Prezumția de «probleme cu bibilica» încă plutește peste patroni. Dar lor le place, mie nu.

6. #șîeu am comis-o și am dat mai mult de 70k pe mașină. Recunosc că am probleme interioare, nu simpleee :))) (aici nu avem dubii), dar în niciun caz pentru că am CUMPĂRAT LEGAL, cu factură, o mașină în România, tranzacție care folosește tuturor. Asta ar trebui subliniat pe interior și pe exterior. Simplu?”, a scris antreprenorul pe contul de Facebook.

Zeci de oameni au reacționat la postarea acestuia și i-au aprobat punctul de vedere.