Cum au reacționat părinții tinerei din imagine, după ce fiica le-a spus că a dat 20.000 de euro pentru a avea 3 sâni!

Cum au reacționat părinții tinerei din imagine, după ce fiica le-a spus că a dat 20.000 de euro pentru a avea 3 sâni!
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 30/09/2022, 15:43

O femeie pe nume Jasmine Tridevil, din SUA, a susținut că a plătit mii de euro pentru o intervenție estetică foarte ciudată. Operația a constat în construirea altui sân, în mijlocul celorlați doi.

Părinții fetei, cât și oamenii care au aflat despre această dorință neînțeleasă, au avut păreri foarte acide.

Femeia cu „trei sâni” a făcut tot posibilul să convingă lumea că a plătit mai mult de 18.000 de lire sterline pentru o operație să „pară neatractivă pentru bărbați”.

În timp ce a dat un interviu pentru un post Radio, ea a spus: „A fost foarte greu să găsești pe cineva care să o facă și el pentru că încalcă codul de etică”.

De asemenea, a susținut că unul dintre chirurgii cu care a luat legătura, în cele din urmă a înțeles dorința femeii.

„M-a pus să semnez un acord de confidențialitate deoarece îi era teamă că va avea probleme”, a precizat ea.

„Mama a fugit pe uşă. Ea nu va vorbi cu mine. Nu o va lăsa pe sora mea să vorbească cu mine. Tatăl meu… nici el nu este fericit. Îi este oarecum rușine de mine, dar a acceptat asta”, a mai continuat femeia.

Sursă Foto – Facebook

Explicând alegerea făcută, ea a mai precizat: „Am primit-o pentru că am vrut să mă fac neatractiv pentru bărbați. Pentru că nu vreau să mai ies la întâlnire. Cei mai mulți băieți ar crede că sânul suplimentar este ciudat și dezgustător. Dar încă mă pot simți drăguță, pentru că, dacă aș purta machiaj și haine drăguțe, mă simt drăguță.”

A mințit că are trei sâni ca să primească atenție

Unele surse au început să o acuze pe doamna Tridevil că a mințit, spunând că afirmația că ar avea trei sâni este falsă, dar ea s-a dat înapoi spunând pentru un alt post: „Acesta nu este un fals. Am avut o procedură făcută”.

În cele din urmă, femeia a recunoscut că a fost doar o glumă și că a folosit o proteză.

Jasmine Tridevil, pe numele real Alisha Hessler, în vârstă de 21 de ani, ar fi trecut prin peste 50 de medici înainte de a „găsi în sfârșit pe unul pregătit să facă bizareria operație” care o imita pe femeia cu trei sâni din filmul lui Arnold Schwarzenegger din 1990, Total Recall.

„Inițial, nu am luat niciodată în serios silueta cu trei sâni, însă, după ce am purtat proteza atât de mult, am ajuns să ador fantezia de a avea asta, tipul ăsta de corp. Mi se pare ceva foarte atrăgător și seducător la aspect. Primesc mult mai multă atenție masculină când am al treilea sân.”, a spus ea, potrivit Dailystar.co.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase