• Publicat:
Știri

Cutremurător | Un tată din Gorj și-a găsit fiul dezgropat. Autorii au căutat bunuri de valoare

Cutremurător | Un tată din Gorj și-a găsit fiul dezgropat. Autorii au căutat bunuri de valoare
Mormântul unui tânăr de 18 ani din comuna Săulești, județul Gorj, a fost profanat. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal și au început o anchetă pentru prinderea autorilor, despre care se crede că au căutat bunuri de valoare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, persoane necunoscute au îndepărtat capacul cavoului în care a fost înmormântat anul trecut un tânăr de 18 ani din comuna Săulești.

„Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați de către un bărbat de 38 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că monumentul funerar unde a fost înhumat fiul său a fost deschis. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de duminică spre luni, persoane necunoscute au deschis monumentul funerar în care se afla cadavrul unui tânăr de 18 ani, prin îndepărtarea plăcii de beton ce servea drept capac, sicriul fiind deschis. Din primele cercetări s-a mai stabilit că nu sunt bunuri, valori sau obiecte vestimentare lipsă aparținând monumentului funerar sau cadavrului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru profanare de morminte și continuă cercetările pentru identificarea autorilor.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că, după modul în care au acționat, autorii ar fi căutat obiecte din aur în sicriu.

 

×
Inchide