• Publicat:
Știri

Dan Barna: Nu am nicio legătură cu niciun serviciu. Nu l-am văzut niciodată pe Coldea

Dan Barna: Nu am nicio legătură cu niciun serviciu. Nu l-am văzut niciodată pe Coldea
Liderul USR Dan Barna a declarat, în cadrul emisiunii "Gândurile lui Cristoiu" că nu are nicio legătură cu vreun serviciu secret, iar poveștile cu securiștii sunt "baliverne". Liderul USR afirmă cu nu s-a întâlnit niciodată cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI.

„Sistemul nu va aplauda că vom da afară jumătatea aceea, sunt instituții în care totul e confiscat de clanuri familiale. Vom lupta și normal că asta va genera respingere. Este nevoie ca oamenii onești să se implice.Gândiți-vă la USR. Un partid pornit de nicăieri. Acum suntem priviți ca alterniva pentru viitor. Povestea cu securiști sunt baliverne. Vă privesc în ochi și vă spun că nu am nicio legătură cu niciun serviciu. Nu l-am văzut niciodată pe Coldea în viața mea, pe Soros nici atât. Alea sunt povești. Pe mine familia și prietenii mă întreabă – ce ți-a trebuit. Nu eram genul care să nu am să îmi plătesc factura la curent”, a declarat Dan Barna, liderul USR.

„Eu nu cred că în momentul de față discuția este despre ce a greșit Iohannis sau de ce doamna Dăncilă nu este o opțiune din nici un punct de vedere. Discuția este ce fel de Românie vrem să avem în următorii 5 ani. Lumea se schimbă în viteză teribilă, iar noi stăm gură cască la gard. Iar noi vrem să dăm o schimbare. Putem să mergem spre zona în care să discutăm despre cercetare, educație. Să vorbim nu doar despre accesul al educație, ci și la calitatea educației. Sunt o grămadă de lucruri de care avem nevoie”,a mai spus candidatul la președinție.

Tags:
Inchide