Dăncilă, despre marșul împotriva violenței asupra femeilor: Este obligatorie o schimbare profundă, la nivel procedural și legislativ

Redactor:
Teodor Bobei
Dăncilă, despre marșul împotriva violenței asupra femeilor: Este obligatorie o schimbare profundă, la nivel procedural și legislativ
Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că se alătură cauzei marșului împotriva violenței asupra femeilor organizat în București și i-a felicitat pe participanți „pentru curajul de a-și face auzită vocea". „Este obligatorie o schimbare profundă, la nivel procedural și legislativ", a mai afirmat ea.

„Mă alătur cauzei marșului împotriva violenței asupra femeilor organizat astăzi în Capitală și îi felicit pe cei ce participă pentru curajul de a-și face auzită vocea! Am o grijă aparte pentru siguranța tuturor celor ce nu se pot apăra singuri și am convingerea că este obligatorie o schimbare profundă, la nivel procedural și legislativ, așa încât actele de violență, abuzurile și orice încălcare a drepturilor fundamentale să fie ferm descurajate și drastic reduse în timp”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Aproximativ 300 de persoane au venit, sâmbătă, în Parcul Colțea, din Capitală, pentru a participa la marșul „Împreună pentru siguranța femeilor”, până în Piața Victoriei. Oamenii au cerut legi mai aspre și brățări electronice pentru agresori și anchete continuate chiar dacă victimele retrag plângerea.

 

×
Inchide