• Publicat:
Știri

Declarațiile primilor martori care au ajuns la locul accidentului lui Condrea: „Așa ceva nu am mai văzut în viața mea”

O femeie care conducea mașina personală a ajuns la fața locului, imediat după ce Dan Condrea s-a izbit în copac. Aceasta, împreună cu un biciclist, sunt cei doi martori ai accidentului patronului de la Hexi Pharma. Femeia a povestit, pe o rețea de socializare, că a ajuns la locul accidentului la 2-3 minute după impact. Tot aceasta a sunat la numărul unic de urgență 112. Martora susține că l-a văzut pe Condrea vorbind cu telefonul la ureche în timp ce a depășit-o și că este exclus ca el să fi fost urmărit îndeaproape de o altă mașină, în momentul când s-a izbit de copac.

„Eu am fost femeia șofer care a ajuns la nici 2-3 minute la fața locului, am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăți din autoturism pe șosea și mașina derapase de pe șosea. Am sunat la 112 și am căutat supraviețuitori împreună cu biciclistul, dar când i-am arătat, domnul a spus că nu se poate apropia, că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism și l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu fața în jos dar nu mai respira. (…) Și indiferent de ce spune oricine, e vorba de viața unui om pe care instinctiv vrei să-l salvezi, văzându-l între fiare. E, de fapt a fost și el copilul cuiva, tatăl cuiva, și orice ar fi făcut, avea dreptul la viață!!!”, a scris femeia pe Facebook.

Foto: Facebook//Gabriela Pelin.

Gabriela Pelin a povestit de asemenea pentru Digi24 că Dan Condrea vorbea la telefon în timp ce a depășit-o și că ea rula cu o viteză de 80-90 km/h, deci viteza lui Condrea depășea în mod logic 100 km/h. Conform martorei, este exclus ca o altă mașină să fi fost aproape de cea a lui Condrea, pentru că Opelul patronului Hexi Pharma a fost singura care a depășit-o până ca mașina să se izbească de copac.

„Eram la circa 300 de metri pe sensul de mers al mașinii; dacă eram mai aproape, cred că mă lovea vreo planetară în cap. (…) Când am ajuns lângă mașină, mi s-a făcut rău. Așa ceva nu am mai văzut în viața mea. Am început să caut cu femeia supraviețuitorii. Nu era nimeni în mașină și nici prin iarba foarte mare din jur. După ceva timp, femeia mi-a spus că l-a găsti pe om sub mașina contorsionată. (…) ISU a venit la un sfert de oră, iar Salvarea – mult mai târziu, nu cum se spune, în 10 minute”, a spus biciclistul, conform televiziunilor de știri.

Inchide