• Publicat:
Știri

Derapaj scandalos la Trinitas, postul de radio al Patriarhiei. Despre sex, abuz sexual și musulmani. „Poate e un viol la care ai consimțit, care ți-a plăcut să se repete…”

Derapaj scandalos la Trinitas, postul de radio al Patriarhiei. Despre sex, abuz sexual și musulmani. „Poate e un viol la care ai consimțit, care ți-a plăcut să se repete…”
O credincioasă a primit un răspuns halucinant de la un preot invitat la postul de radio Trinitas, care aparține Patriarhiei. „Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul", a declarat preotul respectiv.

Preotul Vasile Răduca a făcut declarații halucinante și despre „sexul cu prezervativ”, dar și despre relația dintre „o tânără și un musulman”, scrie paginademedia.ro.

Acesta a spus – în emisiunea din 27 mai – de la Radio Trinitas (reclamată de ascultători): „În Islam, femeia e considerată o lighioană care nu face altceva decât plăcere bărbatului”.

La aceste afirmații, moderatorul emisiunii nu a avut nicio reacție.

„În utilizarea prezervativului, nu facem altceva decât, cei tineri care fac lucrul acesta, nu fac altceva decât să se masturbeze, care este o practică dezgustătoare”.

În actul sexual, femeia primește ceea ce bărbatul este dator să-i ofere. Lichidul spermatic cuprinde o serie de substanțe chimice care neutralizează extrogenii pe care îi are organul femeii”, a mai spus preotul, legat de „sexul cu prezervativ”.

O altă afirmație scandaloasă a fost cea legată de sarcina după viol. „Poate fi vorba „de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete”, a declarat preotul.

„Sunt rarisime cazurile în care violul se soldează cu graviditate. Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul.

(…) dacă s-a produs și așa, luați-l ca pe un dar a lui Dumnezeu”,  a declarat preotul.

Reprezentanții Patriarhiei s-au delimitat de afirmațiile preotului, care nu va mai fi invitat la emisiunile Trinitas. Mai mult, postul a primit o somație de la CNA, în baza următorului articol:

„Sunt interzise în programele audiovizuale afirmații defăimătoare generalizatoare la adresa unei persoane pe baza apartenenței acesteia la un grup/o comunitate definit(ă) de gen, vârstă, rasă, etnie, naționalitate, cetățenie, credințe religioase, orientare sexuală, nivel de educație, categorie socială, afecțiuni medicale sau caracteristici fizice.”

Inchide