Directorul unei școli din California și-a pus capăt zilelor pentru a scăpa de soția sa ”abuzivă”

Directorul unei școli din California și-a pus capăt zilelor pentru a scăpa de soția sa ”abuzivă”
Sursă Foto - NYpost.com
Publicat: 08/12/2022, 21:46
Actualizat: 08/12/2022, 21:46

Un bărbat pe nume Christopher Christensen, director al unei școli din California, s-a sinucis pentru a pune capăt relației „toxice” cu soția sa abuzivă. 

Directorul școlii din California care s-a sinucis la Disneyland după ce a lăsat un bilet de adio înfiorător, a hotărât să-și pună capăt zilelor din cauza relației „toxice” cu soția sa „abuzivă”, a afirmat fiica sa într-un interviu.

În vârstă de 51 de ani, bărbatul care a fost directorul școlii primare din Huntington Beach, California, timp de 22 de ani, s-a sinucis, sâmbătă, cu două zile înainte de a fi adus în fața instanței pentru acuzații de punere în pericol a copiilor.

Într-un interviu, Brittany Christensen, în vârstă de 26 de ani, unul dintre cei trei copii ai săi dintr-o căsătorie anterioară, a susținut că actuala sa soție, pe numele său Marlena, a fost abuzivă și a acuzat-o că a distrus familia. Bărbatul ar fi încercat de mai multă vreme să pună capăt căsniciei.

„Marlena a fost foarte dificilă cam în ultimul an și nu am mai avut niciun contact cu ea”, a afirmat Brittany Christensen.

„Tocmai începusem să vorbesc cu Chris în ultimele două săptămâni și a era foarte bine. Încerca să-și dea seama cum să o părăsească. După părerea mea, se pare că, în mintea lui, aceasta a fost modalitatea de a ieși din relație”, a mai adăugat ea.

Christensen a pledat nevinovat la acuzațiile de neglijență față de copii după arestarea sa din 15 noiembrie și a fost eliberat pe o cauțiune de 10.000 de dolari.

Într-o postare publicată pe Facebook, el a dat vina pe sistemul juridic „defectuos” pentru că i-a schimbat viața și a spus că problemele conjugale nu erau atât de mari, adăugând că relația lor a fost „uimitoare… până de curând”.

„Ești o scuză oribilă și dezgustătoare”

Brittany Christensen a susținut că Marlena, care era căsătorită cu Christensen de trei ani și jumătate, a fost „abuzivă față de întreaga noastră familie timp de cinci ani”, spunând că declarația ei de la poliție a fost „plină de minciuni”.

Nu doar atât, fiica acestuia a dezvăluit o serie de mesaje pe care Marlena i le-ar fi trimis după o ceartă din luna aprilie.

„Ești o scuză oribilă și dezgustătoare pentru o fiică și o soră. Du-te și găsește-l pe tatăl tău, fă pe eroul. Dar mie îmi va simți lipsa dimineața”, ar fi scris Marlena, conform publicației.

De asemenea, fiica acestuia a mai susținut că Marlena a provocat daune în valoare de 6.000 de dolari mașinii ei după ceartă, timp în care tatăl ei încerca să se despartă de soția sa.

Brittany Christensen a declarat că a depus o plângere la poliție în legătură cu incidentul de la locuința sa din Costa Mesa.

„Nu s-a rezolvat pentru că ea nu a recunoscut nimic, dar am imagini cu ea ieșind din casă în miezul nopții și apoi venind la apartamentul meu (unde stătea tatăl meu peste noapte) și îi lua mașina”, potrivit NYpost.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase