Două adolescente au fost agresate în autobuz de un tânăr. Băiatul le arăta imagini cu conținut sexual

Două adolescente au fost agresate în autobuz de un tânăr. Băiatul le arăta imagini cu conținut sexual
Publicat: 30/09/2022, 13:07
Actualizat: 30/09/2022, 14:03

Două adolescente, de 16 și 17 ani, au fost agresate într-un autobuz din Galați, de către un tânăr. Băiatul le-ar fi arătat imagini cu conținut sexual.

O femeie din Galați care se afla în autobuz lângă un tânăr și două adolescente, a scris pe internet întâmplarea care a lăsat-o șocată, mai exact, momentul în care un băiat agresa două fete.

Datorită acesteia, individul a fost depistat de către polițiști.

„În autobuzul care circulă pe traseul 17 în Galați, a urcat individul din imagine, a molestat fizic și verbal doua eleve de liceu. Elevele au ripostat cu întrebarea „E frumos ce faci?” , fapt care a atras atenția călătorilor…. Înainte de a coborî în stația de la IREG -Siderurgiștilor, am considerat firesc, uman și civic, să intervin!”, povestește o călătoare pe Facebook.

În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei postări din care reiese comiterea de către un tânăr a unei fapte de ultraj contra bunelor moravuri, polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați s-au autosesizat.

În urma investigațiilor polițiștilor, aceștia au stabilit că, în cursul zilei de 27 septembrie, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Galați, ar fi abordat două adolescente, de 16 și 17 ani, cărora le-ar fi arătat imagini cu conținut sexual, de pe telefonul său.

Tânărul a fost găsit, apoi condus la sediul Poliției, unde, după audieri, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

„Pe această cale, recomandăm cetățenilor ca, în cazul în care sunt martori la comiterea unei fapte de natură penală, să nu intervină în mod direct, riscând să devină astfel, victime, ci să apeleze imediat numărul unic de urgență 112, sau să sesizeze, în orice alt mod, Poliția”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Galați, potrivit Focuspress.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase