DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI. Adolescentă de 14 ani din Turda, partidă de amor sălbătic între blocuri: „Mamă, dacă anunţi poliţia, mă sinucid!”

DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI. Adolescentă de 14 ani din Turda, partidă de amor sălbătic între blocuri: „Mamă, dacă anunţi poliţia, mă sinucid!”
Adolescentă de 14 ani din Turda, partidă de amor sălbătic între blocuri: „Mamă, dacă anunţi poliţia, mă sinucid!” / Sursă FOTO: Pixabay - caracter ilustrativ
Publicat: 07/07/2020, 08:27
Actualizat: 07/07/2020, 11:15

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Turda, trăiește o poveste de dragoste dusă la extrem. Tânăra, deși în urmă cu câteva zile a fost salvată de Poliția în urma unei partide de amor violent care a avut loc între blocuri cu partenerul în vârstă de 21 de ani, refuză ajutorul autorităților și al părinților amenințând că se va sinucide dacă cineva intervine în povestea ei de dragoste.

Cei doi tineri și-au dus dragostea la extrem, eleva de 14 ani făcându-și tăieturi pe mână iar băiatul pe picior, relatează BZC.

Poveste de amor ruptă din filme: Tânăra amenință cu sinuciderea!

Eleva amenină că își va curma viața dacă cineva, inclusiv mama ei, va face ceva să pună stop presupusei povești de dragoste pe care o trăiește cu băiatul de 21 de ani.

Tânăra a mers împreună la I.M.L. Cluj împreună cu mama ei în urma incidentului care a avut loc în urmă cu câteva nopți, când în timpul unei partide de amor „sălbatic”, chiar violent, care a avut loc între blocuri, vecinii au sesizat Poliția.

Aceasta a fost consultată de către medicii, la sesizarea, Poliței Turda, însă nu în prezența mamei vizbil distrusă de tot ceea ce se întâmplă cu fiica ei de doar 14 ani.

„Și-au băut sângele ca şi cum ar fi oficiat un fel de ceremonial satanic”

„Am venit cu ea (n.r. la I.M.L. Cluj), trimişi de către poliţie, fiindcă are câteva vânătăi pe mână – zice ea – de la prietena cu care îl vizitează mereu pe iubitul ei, cred că rom, în vârstă de 21 de ani. Zice că aceasta a lovit-o, dar, de fapt, lucrurile s-au desfăşurat altfel: a plecat vineri de acasă, însoţită de ea – şi apoi s-au întâlnit cu iubitul ei, care se pare că a comis fapta”, explică mama adolescentei.

„Dacă moare unul dintre noi, celălalt îl urmează imediat!”

Mama tineri povestește pentru sursa citată calvarul prin care din cauza situației pe care o trăiește fiica ei care nu vrea să primească ajutor din partea propriilor părinți, și nici din partea Poliției.

„Am aflat că se întâlneşte cu el, des de tot – şi face şi sex cu acesta, însă acest lucru l-a declarat numai poliţiştilor, nu şi nouă, părinţilor… Cea pe care o foloseşte drept paravan pentru întâlnirile lor e chiar acea prietenă ciudată – şi interlopă deja – cu care iese întotdeauna. Iar când vorbeşte de individul respectiv spune că-l iubeşte, după cum şi el mi-a repetă numai acelaşi lucru.

Tot aşa, ca să-şi demonstreze vorbele, s-au scrijelit amândoi cu un cuţit: ea pe mână, la vedere, iar el pe un picior, dar într-un loc nevizibil. Apoi şi-au băut sângele, ca şi cum ar fi oficiat un fel de ceremonial satanic, promiţându-şi solemn că, în cazul în care moare unul dintre ei, celălalt îl va urma, urgent, prin sinucidere!

Dar marea problemă cu care ne confruntăm – noi, părinţii şi poliţia – este că el îşi exercită controlul absolut asupra fetei noatre: chiar şi când e la serviciu n-o lasă măcar cu mine în oraş şi, de asemenea, azi, chiar pe drumul de la Turda încoace, a sunat-o încontinuu, dându-i ordine necunoscute nouă… Nici la mesajele de pe telefonul ei n-am ajuns, fiindcă ea îşi schimbă mereu parola telefonului”, mai povestește aceasta.

„I-a auzit gemetele şi urletele de durere”

În cursul serii de vineri, deși părinții i-au interzis să se mai vadă cu tânărul de 21 de ani, adolescenta tot a ieșit din casă iar atunci când a fost sunată de mama ei, în jurul orei 2 jumătate dimineața, aceasta a amenințat: „Mami, vin imediat. Iar dacă anunţi poliţia, îţi promit că mă sinucid!”

Ulterior, o vecină din zona în care se afla tânăra, au alertat autoritățile.

„Aceasta i-a auzit gemetele şi urletele de durere, cum o chinuia individul, pe un loc aflat lângă o şcoală generală”, mai relatează mama adolescentei.

În prezent, părinții adolescentei se află într-o situație imposibilă – orice demers pe care încearcă să îl facă pentru a pune stop situației este contracarat de amenințarea cu sinuciderea.

„Dar ce mă sperie cel mai tare e faptul că fetei mele, prietenei lor şi iubitului nu le mai e teamă de nimeni şi acţionează ca şi cum ar fi într-o transă bolnăvicioasă… Nu ştiu, efectiv, ce se întâmplă – şi nici cum să mai reacţionez la tot ce fac ei”, este strigătul disperat al mamei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
A fost descoperită o nouă particulă. Cercetătorii o căutau de mult timp!