DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI. Adolescentă de 14 ani din Turda, partidă de amor sălbătic între blocuri: „Mamă, dacă anunţi poliţia, mă sinucid!”

Redactor:
Cătălin Prejbeanu
DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI. Adolescentă de 14 ani din Turda, partidă de amor sălbătic între blocuri: „Mamă, dacă anunţi poliţia, mă sinucid!”
Adolescentă de 14 ani din Turda, partidă de amor sălbătic între blocuri: „Mamă, dacă anunţi poliţia, mă sinucid!” / Sursă FOTO: Pixabay - caracter ilustrativ

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Turda, trăiește o poveste de dragoste dusă la extrem. Tânăra, deși în urmă cu câteva zile a fost salvată de Poliția în urma unei partide de amor violent care a avut loc între blocuri cu partenerul în vârstă de 21 de ani, refuză ajutorul autorităților și al părinților amenințând că se va sinucide dacă cineva intervine în povestea ei de dragoste.

Cei doi tineri și-au dus dragostea la extrem, eleva de 14 ani făcându-și tăieturi pe mână iar băiatul pe picior, relatează BZC.

Poveste de amor ruptă din filme: Tânăra amenință cu sinuciderea!

Eleva amenină că își va curma viața dacă cineva, inclusiv mama ei, va face ceva să pună stop presupusei povești de dragoste pe care o trăiește cu băiatul de 21 de ani.

Tânăra a mers împreună la I.M.L. Cluj împreună cu mama ei în urma incidentului care a avut loc în urmă cu câteva nopți, când în timpul unei partide de amor „sălbatic”, chiar violent, care a avut loc între blocuri, vecinii au sesizat Poliția.

Aceasta a fost consultată de către medicii, la sesizarea, Poliței Turda, însă nu în prezența mamei vizbil distrusă de tot ceea ce se întâmplă cu fiica ei de doar 14 ani.

„Și-au băut sângele ca şi cum ar fi oficiat un fel de ceremonial satanic”

„Am venit cu ea (n.r. la I.M.L. Cluj), trimişi de către poliţie, fiindcă are câteva vânătăi pe mână – zice ea – de la prietena cu care îl vizitează mereu pe iubitul ei, cred că rom, în vârstă de 21 de ani. Zice că aceasta a lovit-o, dar, de fapt, lucrurile s-au desfăşurat altfel: a plecat vineri de acasă, însoţită de ea – şi apoi s-au întâlnit cu iubitul ei, care se pare că a comis fapta”, explică mama adolescentei.

„Dacă moare unul dintre noi, celălalt îl urmează imediat!”

Mama tineri povestește pentru sursa citată calvarul prin care din cauza situației pe care o trăiește fiica ei care nu vrea să primească ajutor din partea propriilor părinți, și nici din partea Poliției.

„Am aflat că se întâlneşte cu el, des de tot – şi face şi sex cu acesta, însă acest lucru l-a declarat numai poliţiştilor, nu şi nouă, părinţilor… Cea pe care o foloseşte drept paravan pentru întâlnirile lor e chiar acea prietenă ciudată – şi interlopă deja – cu care iese întotdeauna. Iar când vorbeşte de individul respectiv spune că-l iubeşte, după cum şi el mi-a repetă numai acelaşi lucru.

Tot aşa, ca să-şi demonstreze vorbele, s-au scrijelit amândoi cu un cuţit: ea pe mână, la vedere, iar el pe un picior, dar într-un loc nevizibil. Apoi şi-au băut sângele, ca şi cum ar fi oficiat un fel de ceremonial satanic, promiţându-şi solemn că, în cazul în care moare unul dintre ei, celălalt îl va urma, urgent, prin sinucidere!

Dar marea problemă cu care ne confruntăm – noi, părinţii şi poliţia – este că el îşi exercită controlul absolut asupra fetei noatre: chiar şi când e la serviciu n-o lasă măcar cu mine în oraş şi, de asemenea, azi, chiar pe drumul de la Turda încoace, a sunat-o încontinuu, dându-i ordine necunoscute nouă… Nici la mesajele de pe telefonul ei n-am ajuns, fiindcă ea îşi schimbă mereu parola telefonului”, mai povestește aceasta.

„I-a auzit gemetele şi urletele de durere”

În cursul serii de vineri, deși părinții i-au interzis să se mai vadă cu tânărul de 21 de ani, adolescenta tot a ieșit din casă iar atunci când a fost sunată de mama ei, în jurul orei 2 jumătate dimineața, aceasta a amenințat: „Mami, vin imediat. Iar dacă anunţi poliţia, îţi promit că mă sinucid!”

Ulterior, o vecină din zona în care se afla tânăra, au alertat autoritățile.

„Aceasta i-a auzit gemetele şi urletele de durere, cum o chinuia individul, pe un loc aflat lângă o şcoală generală”, mai relatează mama adolescentei.

În prezent, părinții adolescentei se află într-o situație imposibilă – orice demers pe care încearcă să îl facă pentru a pune stop situației este contracarat de amenințarea cu sinuciderea.

„Dar ce mă sperie cel mai tare e faptul că fetei mele, prietenei lor şi iubitului nu le mai e teamă de nimeni şi acţionează ca şi cum ar fi într-o transă bolnăvicioasă… Nu ştiu, efectiv, ce se întâmplă – şi nici cum să mai reacţionez la tot ce fac ei”, este strigătul disperat al mamei.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Luis Lazarus, internat în stare gravă cu COVID. Ştirea dimineţii, din spital! Ce s-a întâmplat...
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
GRAVIDA? „Aproape că am căzut din picioare” Anca Serea, declarațiile momentului! E vorba de SARCINA...
A sărăcit familia pilotului? Soția lui Michael Schumacher vinde luxoasa vilă din Elveția cu 7...
Numărul telefoanelor ascultate în România, prăbușire DRAMTICĂ! S-a aflat și care este motivul ciudat
VIDEO Atenţie, cade! Momentul în care un balcon ticsit de invitaţi se prăbuşeşte pe stânci,...
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Cetățenii europeni care sosesc în Marea Britanie, închiși și expulzați. MAE: 150 de români au...
Luis Lazarus, internat în stare gravă cu COVID. Ştirea dimineţii, din spital! Ce s-a întâmplat...
Suma INCREDIBILĂ cu care se vinde AVIONUL de suflet al lui Nicolae Ceaușescu. Și-l pot...
Dan Bittman, interzis la PRO TV? Artistul a dat totul în vileag! Fanii au rămas...
A pus bicarbonat de sodiu în interiorul mașinii și a lăsat așa câteva minute. Ce...
S-a dus și mitul bunului Bill Gates? Este șocant motivul pentru care soția miliardarului a...
Veste ȘOC în România: A fost GĂSITĂ MOARTĂ
Cum arată actrița Rebel Wilson după ce a slăbit 27 de kilograme
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Inchide