Ducesa de Cambridge și mica prințesă regală au părăsit maternitatea. PRIMA FOTOGRAFIE

Publicat: 02/05/2015, 22:40

Îmbrăcată într-o rochie de culoare galbenă cu alb și purtând în brațe mica prințesă regală, al cărei nume nu a fost făcut încă public, ducesa de Cambridge a ieșit zâmbitoare pe scările maternității, sâmbătă, la ora locală 18:15 (20:15, ora României), și a salutat admiratorii și jurnaliștii prezenți în fața spitalului St. Mary.

Captură Daily Mail

Ulterior, cuplul princiar și fetița sa a intrat din nou în spital. După câteva minute, ducesa Catherine, prințul William și fiica lor au ieșit din nou din clădire, s-au urcat în automobilul lor și au plecat spre reședința acestora, Palatul Kensington.

Totodată, într-o declarație oficială transmisă presei, ducesa de Cambridge și prințul William au mulțumit angajaților maternității pentru îngrijirea și tratamentul primite, dar și tuturor persoanelor care le-au făcut urări.

Ducesa Catherine și mica prințesă regală au părăsit maternitatea în aceeași zi în care s-a născut fetița, întrucât familia regală britanică dorește să se întoarcă rapid la viața cotidiană.

Ducesa de Cambridge, soția prințului William, a născut o fetiță, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelușul fiind al doilea copil al cuplului princiar și al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Bebelușul s-a născut la ora locală 08.34 (10:34, ora României) și a avut la naștere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunț publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

„Alteța Sa regală și copilul său se simt foarte bine”, a precizat, la momentul respectiv, Palatul Kensington.

Cum se va numi bebelușul

Prințul William a fost prezent la nașterea celui de-al doilea copil al său. El a părăsit maternitatea în jurul orei locale 16:00 (18:00, ora României), și a mers la Palatul Kensington pentru a-l vedea pe fiul său, prințul George.

După aproximativ 15 minute, prințul William s-a întors la maternitatea spitalului St. Mary împreună cu fiul său, prințul George. Înainte să intre în spitalul St. Mary, cei doi prinți au salutat mulțimea care așteaptă ca ducesa de Cambridge și mica prințesă regală să părăsească maternitatea.

Prințul George s-a născut la aceeași maternitate în urmă cu doar 21 de luni.

Membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informați imediat privind nașterea bebelușului. În onoarea strănepoatei sale, regina Elizabeth a II-a a purtat sâmbătă, în timpul angajamentelor sale publice, o ținută de culoare roz.

Ducesa Catherine, în vârstă de 33 de ani, a născut în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a născut și pe prințul George, primul copil al cuplului princiar și al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, în iulie 2013.

Palatul Kensington a anunțat, sâmbătă dimineață, că ducesa de Cambridge a intrat în travaliu și a fost internată în maternitatea Lindo a spitalul St. Mary din Londra. Ducesa Catherine a fost internată la ora 06:00 (ora 08:00, ora României).

Bebelușul este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prințul Charles, tatăl său, prințul William, și fratele său, prințul George.

Atât prințul William, cât și fratele său mai mic, prințul Harry, s-au născut tot în maternitatea Lindo, o aripă privată a spitalul St. Mary din Londra.

Informația privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie 2014.

Acesta este al doilea copil al cuplului, după prințul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013. Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prințul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

În vârstă de 32 de ani, prințul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prințul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prințului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în fața camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează fața modernă a celei mai celebre familii regale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete