Elena Băsescu, probleme cu Poliția Locală Constanța, în chiar prima zi de campanie electorală. „Am greșit și voi plăti!” Ce a pățit fiica fostului președinte al României

Redactor:
Răzvan Scarlat
Elena Băsescu, probleme cu Poliția Locală Constanța, în chiar prima zi de campanie electorală. „Am greșit și voi plăti!” Ce a pățit fiica fostului președinte al României
Elena Băsescu, probleme cu Poliția Locală Constanța, în chiar prima zi de campanie electorală. Ce a pățit fiica fostului președinte al României

Elena Băsescu a fost amendată de un echipaj al Poliției Locale Constanța, după ce și-a parcat BMW-ul într-o stație de autobuz. În plus, mașina a fost ridicată de platforma auto și dusă la locul de depozitare din zona industrială a orașului.

În chiar prima zi de campanie electorală, Elena Băsescu a avut probleme cu poliția, după ce și-a parcat bolidul în valoare de 90.000 de euro neregulamentar, într-o stație de autobuz din Piața Tomis 3, foarte aproape de apartamentul în care locuiește.

Cineva a chemat Poliţia Locală pentru că maşina era parcată în staţia de autobuz. Absolut neregulamentar. A fost amendată, ca orice cetăţean”, au precizat reprezentanţi ai Primăriei Constanţa.

Poliția Locală a chemat platforma auto, iar BMW-ul a fost ridicat și dus la locul de depozitare din zona industrială a Constanței. De acolo, proprietarii își pot ridica autoturismul după ce plătesc o sumă de bani, în afara punctelor de penalizare dictate de Poliția Rutieră.

Candidează la Camera Deputaților, din partea PMP

Pentru a-și lua mașina înapoi, un constănțean trebuie să plătească 570 lei pentru ridicarea și transportul la parcul auto, dar și alți 580 lei la Poliția Locală, care înseamnă 4 puncte de amendă, plus 3 puncte de penalizare la permisul auto.

Reamintim că Elena Băsescu va candida la Camera Deputaților, din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP), la alegerile parlamentare programate să aibă loc pe 6 decembrie. Fiica fostului președinte al României deschide lista la Constanța.

Ce reacție a avut Elena Băsescu după ce incidentul a apărut în presă

După ce informația a apărut în presă, Elena Băsescu a transmis, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că își asumă greșeala făcută și că suporta consecințele fără nicio problemă.

Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar.

Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina.

Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată”, este prima parte a mesajului.

Totuși, Elena Băsescu susține că nu a parcat în stația de autobuz. „Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina ( pe locul încercuit cu roz)”, este mesajul postat de Elena Băsescu pe Facebook.

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Marturii șocante din spitalul groazei de la Reșița. O pacientă dezvăluie cum sunt 'tratați' bolnavii
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
REZULTATE SONDAJ Mediafax și Ziarul Financiar. Cine câștigă alegerile parlamentare din 6 decembrie
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
A agățat o tipă în club, a adus-o acasă și a obligat-o pe soția sa...
Deschiderea mormântului PREOTULUI evreu CAIFA a scos la iveală ceva INCREDIBIL care provoacă o controversă...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Horoscop 4 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări, felicitări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest...
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Legătura dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu! Fanii credeau cu totul altceva, dar Oana a...
Inchide