Fântână arteziană distrusă de mai mulți tineri care s-au urcat pe ea pentru a-și face un selfie

Fântână arteziană distrusă de mai mulți tineri care s-au urcat pe ea pentru a-și face un selfie
Fântâna arteziană din Sântana, distrusă de câțiva tineri / Sursă Foto: Primăria Sântana
Publicat: 30/07/2021, 16:59
Actualizat: 30/07/2021, 16:59

Fântâna arteziană dintr-un parc al orașului Sântana, județul Arad, a fost avariată grav după ce mai mulți tineri s-au urcat pe ea pentru a-și face un selfie. Potrivit viceprimarului localității, prejudiciul este de estimat la 20.000 de lei.  

„Fântâna este instalată într-un parc de câţiva ani şi este formată din reprezentarea unor personaje care golesc apa în bazine suprapuse. Bazinul din mijloc s-a rupt, practic toată instalaţia devenind nefuncţională. Poliţiştii i-au identificat pe cei doi tineri, iar familiile lor ne-au dat garanţii că vor suporta costul reparaţiilor. În oraş mai avem o singură fântână arteziană în acest moment, în alt parc”, a declarat vineri viceprimarul oraşului Sântana, Dinorel Muscă, citat de Agerpres.

Unul dintre tineri, cercetat pentru distrugere

În acest caz, poliţiştii oraşului Sântana îl cercetează pentru distrugere pe unul dintre tineri, în vârstă de 19 ani.

„Împreună cu alţi patru tineri, s-ar fi urcat pe o fântână arteziană din parcul din localitate, încercând să facă o fotografie pentru reţelele de socializare, distrugând partea superioară a acesteia. Prejudiciul cauzat prin fapta tinerilor este de aproximativ 20.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Primăria orașului a sesizat pe pagina de Facebook că în oraș au loc acte de vandalism, punând fotografii cu fântâna distrusă și cu zone din parc pline de coji de semințe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase