Fata dispărută timp de patru zile a fost găsită! Este internată într-un centru pentru toxicomani

Fata dispărută timp de patru zile a fost găsită! Este internată într-un centru pentru toxicomani
Simona Ghinea a ajuns la un spital de psihiatrie după ce i s-a făcut rău din cauza drogurilor/Sursa/Facebook
Publicat: 04/11/2020, 19:23

Simona Ghinea, bucureșteanca în vârstă de 22 de ani, căutată în toată țara după ce a dispărut timp de patru zile, a fost găsită într-un salon al Spitalului Clinic de Psihiatrie  „Profesor doctor Alexandru Obregia”.

Simona Ghinea, în vârstă de 22 de ani, a dispăruse fără urmă după ce, sâmbătă dimineață a plecat de acasă fără telefon și fără bani. De atunci, parcă intrase în pământ. Dată dispărută de bunicul ei, Simona a ajuns imediat în centrul atenției după ce, pentru câteva ore, autoritățile au presupus că ar putea să fie chiar fata ucisă și arsă într-o valiză, pe un câmp din județul Giurgiu.

Surse din anchetă au declarat că aceasta plecase sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.00, fără bani și fără telefon, care fusese amanetat, după o ceartă cu iubitul ei.

A fost internată la secția destinată consumatorilor de droguri

Cu toate că, pentru găsirea Simonei a existat o mobilizare generală,iar fotografia ei a fost intens mediatizată, iar în paralel aceasta era căutată și de polițiști, nimeni de la Spitalul Obregia nu și-a dat seama că este vorba chiar despre ultima pacientă internată aproape inconștientă la secția pentru dependenții de droguri.

„Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresă din sectorul 2 și nu s-a mai întors. Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare. Aceasta a fost gasita de polițiștii din Sectorul 2 din cadrul DGPMB internată la.o unitate spitalicească din Sectorul 4”, a anuțat Poliția Capitalei.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase