Fiica unui milionar român, implicată într-un accident rutier. Bolidul tinerei s-a făcut zob – FOTO

Redactor:
Gandul
Accident cu bolizi de lux pe un bulevard din Pitești. În carambolul cu trei mașini a fost prinsă și fiica afaceristului Cornel Penescu. Doi oameni au ajuns la spital în urma accidentului.

Un accident de circulație a avut loc, miercuri, în apropiere de Spitalul Militar din Pitești, scrie argesulonline.ro.

În accident a fost implicat și un SUV Porsche Cayenne al familiei afaceristului Cornel Penescu, fost patron al echipei FC Argeș și al lanțului de magazine PIC.

Alexandra Penescu, fiica de 25 de ani a milionarului, se afla la volanul bolidului de lux, dar din fericire nu a pățit nimic.

„Un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe strada Negru Voda din Pitești, din direcția Bascov către Centru, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit, inițial, un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani, din Bascov, apoi un alt autoturism condus, tot din sens opus, de o femeie de 25 de ani (Alexandra Penescu- n.r.), din Bascov”, a informat Poliția Argeș.

Au intervenit două ambulanțe, o mașină de pompieri, dar și o mașină de descarcerare. Intervenția acesteia din urmă ar fi fost necesară pentru a-l extrage dintre fiarele contorsionate ale mașinii pe șoferul unui Logan.

Inchide