Filmările publicate în exclusivitate de GÂNDUL.RO zdruncină Poliția! Vali Vijelie, dezvăluiri despre concertul întrerupt de la Mamaia: “Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț!”

Filmările publicate în exclusivitate de GÂNDUL.RO zdruncină Poliția! Vali Vijelie, dezvăluiri despre concertul întrerupt de la Mamaia: “Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț!”
Sandu Coman, adjunctul Poliției Năvodari, este “șeful” cu care Vali Vijelie ar fi stat la șpriț, la Mamaia, în weekendul trecut. IPJ Constanța a început o anchetă           
Publicat: 02/09/2020, 16:57
Actualizat: 02/09/2020, 18:10

Vali Vijelie a venit cu o serie de precizări după ce Poliția, cu ajutorul sirenelor, a oprit un concert pe care cântărețul de muzică de petrecere îl susținea vinerea trecută pe terasa unui restaurant din Mamaia. Filmările au fost prezentate în exclusivitate pe GÂNDUL.RO și dezbătute la GÂNDUL.LIVE. Artistul a povestit că în seara respectivă, la una dintre mese se afla și “șeful poliției”, cu care, de altfel, ar fi și băut un șpriț.

VIZIONEAZĂ AICI FILMĂRILE EXCLUSIVE DE LA CONCERTUL OPRIT DE POLIȚIȘTI CU SIRENELE!

Vali Vijelie nu a precizat, însă, clar despre ce fel de șef este vorba. În continuare, artistul a declarat că nu se simte cu nimic vinovat că oamenii s-au înghesuit în fața localului pentru a-l asculta.

Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii.. să stăm în picioare. Înăuntru erau, nu mai știu, 3-400. Am ocupat locurile și de la cealaltă terasă. Și pe stradă s-au strâns oamenii fără număr. Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că… Dar o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț”, a declarat Vali Vijelie în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”, difuzată de Pro TV.

Vali Vijelie a scăpat de amendă, nu și administratorul localului

Cântărețul de muzică de petrecere a mai precizat că nu a primit nicio sancțiunea din partea oamenilor legii, care i-au întrerupt reprezentația. “N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. A spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!”, a mai spus Vali Vijelie.

O persoană a avut, însă, de suferit. “Administratorul societății respective s-a ales cu o amendă în valoare de 2.500 de lei pentru organizarea de petreceri, interpretul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei”, a precizat purtătorul de cuvânt Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanţa, Andreea Iliescu, pentru stirileprotv.ro.