Firea, întrebată despre prezentarea la referendum: Mă voi deplasa la secția de votare, dar sunt om de echipă

Firea, întrebată despre prezentarea la referendum: Mă voi deplasa la secția de votare, dar sunt om de echipă
Publicat: 23/05/2019, 17:58

„Voi merge duminică la vot, cu siguranță îmi voi exercita acest drept cetățenesc. Voi vedea ce se întâmplă acolo, pentru că am atâtea probleme la Primăria Capitalei, sunt atât de împovărată încât nu am avut timp să mă gândesc exact. Dar promit că mă voi deplasa la o secție de votare”, a spus, joi, Gabriela Firea.

Însă, primarul Capitalei a ținut să sublinieze că este un om de echipă, chiar dacă în trecut l-a criticat pe liderul PSD.

„Sunt un om de echipă și chiar dacă anul trecut am semnalat anumite neîmpliniri ca primar general și ca cetățean al municipiului București, am făcut-o din dorința de a duce la bun sfârșit o misiune pe care împreună le-am luat. (…) E adevărat, întotdeauna, în discursul public pot să existe și reproșuri. Importantă este buna credință cu care mi-am întemeiat reacțiile anul trecut. (…) Acum apreciez că avem o cu totul altă colaborare, se încearcă a se corecta întârzierile de anul trecut”, a subliniat Firea.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult