Forza România! Radio ZU este radioul comercial NUMĂRUL 1 în București și în 2020

Redactor:
Gandul
Forza România! Radio ZU este radioul comercial NUMĂRUL 1 în București și în 2020

Radio ZU are peste 200.000 de ascultători unici pe zi în București.

Conform celui mai recent studiu de audiență radio*, desfășurat înperioada 6 ianuarie – 26 aprilie 2020, Radio ZU, parte a grupului Intact Media Group, își păstrează poziția de cel mai ascultat post de radio comercial din București.

Încifre de audiență, performanța Radio ZU în București se traduce astfel:

  • La nivel de indivizi 11+, ZU rămâne cel mai ascultat radio comercial și înregistrează o creștere de 4% față de același val din 2019 cu un marketshare 11.2%.
  • ZU este radioul comercial cu cel mai mare număr de ascultători unici fiind ascultat zilnic de 200.100 de oameni.
  • Pe publicul comercial, Radio ZU conduce detașat. Este cel mai ascultat post de radio din București, cu o cotă de piață de 16%, înregistrând astfel o creștere semnificativă față de același val din 2019, respectiv +22%. Față de toamna 2019, Radio ZU reușește o performanță notabilă la nivelul pieței din București, înregistrând o creștere la nivelul market share-ului de +38%.

La nivel urban (18-49 Urban), Radio ZU își apreciază cota de piață cu +8%, față de valul din primăvară 2019. Radio ZU reușește astfel să își loializeze ascultătorii pe perioada analizată, ajungând să dețină 13.9% din piață pe Urban, la nivelul publicului comercial.

În ultimele 4 luni, în România pe publicul comercial, în cifre absolute, Radio ZU înregistrează cea mai mare creștere  la nivelul cotei de piață, raportat la toamna 2019. Astfel, Radio ZU își apreciază cota de piață la nivel național cu +2.5 puncte.

“Mulțumim ascultătorilor că au întărit forța radioului, chiar și în pandemie. E minunat să simți că, deși țara a fost în carantină, românii nu au renunțat la a asculta zilnic radioul, chiar mai mult decât înainte. Datorită lor, pe publicul comercial din România, suntem radioul cu cea mai bună creștere în cifre absolute înregistrată în primele patru luni ale anului. Vă suntem recunoscători.”,a declarat Mihai Morar.

*Studiul de Audiență Radio, realizat de IMAS – Marketing și Sondaje SA și MERCURY RESEARCH S.R.L, în perioada 6 ianuarie – 26 aprilie 2020.

Romantic FM – constant în preferințele publicului bucureștean

Romantic FM își menține poziția în rândul ascultătorilor din capitală, conform ultimelor date de audiență*, cu o cotă de piață de 4.9%. La nivelul indicatorilor de audiență, față de valul similar din 2019,  avem o creștere de +4% la nivelul ascultătorilor unici.

De peste 26 de ani Romantic FM, este ales pentru conținutul muzical original, divers, bine reprezentat de piese pe care doar aici le auziți.

Cu cea mai bogată colecție de cântece, în bine cunoscutul stil Romantic FM, vă întâlniți zilnic  pe frecvențele  101.9 FM în București, 98.6 FM la Iași și 98.0 FM în Bacău, precum și pe www.romanticfm.ro.

*Studiul de Audiență Radio, realizat de IMAS – Marketing și Sondaje SA și MERCURY RESEARCH S.R.L, în perioada 6 ianuarie – 26 aprilie 2020.

Alte cifre record înregistrate de Radio ZU

2 milioane de români s-au bucurat până acum de ZU per #Revelionul Relaxării

„ROMÂNIA, VA FI BINE! Am simțit asta azi-noapte, la #RevelionulRelaxării. Am fost împreună mult peste 1 milion de români, doar pe Facebook Live. Am ieșit din starea de urgență, nu știu exact înce stare am intrat, dar dragostea și energia de la voi ne țin în STARE DE BINE! Mulțumim!”, a fost mesajul postat de Mihai Morar în semn de mulțumire pentru toți cei care au participat la #RevelionulRelaxării desfășurat în noaptea de joi (14 mai) spre vineri (15 mai) și difuzat live pe radiozu.ro, Facebook Radio ZU, YouTube Radio ZU, contul de Instagram Radio ZU,aplicația Radio ZU și ZU TV.

ZUper party-ul a înregistrat cifre de audiență online copleșitoare. 27.000 de români au fost prezenți pe live-ul de Facebook al Radio ZU la miezul nopții, peste 35.000 de comentarii date în timpul Live-ului, aproape 12.000 de distribuiri pe durata desfășurării #RevelionuluiRelaxării, în timp ce 1.300 de ZUperascultători au participat activ la #RevelionulRelaxării prin Zoom.

Până acum, aproape 2 milioane de români s-au bucurat de Live-ul #RevelionulRelaxării și au fost vizualizate peste 2.5 milioane de minute ale acestui material pe Facebook.

Pe Youtube sunt înregistrate până la acest moment peste 58.000 de vizualizăriși 35.000 de ore de vizionare ale evenimentului.

Tot ce s-a întâmplat la #RevelionulRelaxării poate fi urmărit aici!

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești peradiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTubeșiInstagram).

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
'A murit de Covid'. Doliu pentru Mihai Gâdea
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Antena 1 a dat lovitura. Puțină lume se aștepta la asta. Ce se întâmplă la...
Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent
Insulele italiene, locuri de „pelerinaj sexual”. Care sunt cele mai vizitate
'A murit de Covid'. Doliu pentru Mihai Gâdea
EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său...
ALARMANT! În plină pandemie Rusia a INSTALAT ceva în apropiere de ROMÂNIA. Cât de mare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Toți cei care au WhatsApp trebuie să afle: schimbarea fără precedent se întâmplă acum
Leacul pentru COVID-19 ar putea veni de la o banală plantă care creşte şi în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
Top 3 cele mai ghinioniste zodii în data de 28 octombrie. Gemenii se vor adapta...
Inchide