Fostul șef al Poliției Constanța, cercetat pentru că ar fi amenințat cu pistolul două persoane care i-au zgâriat mașina

Fostul șef al Poliției Constanța, cercetat pentru că ar fi amenințat cu pistolul două persoane care i-au zgâriat mașina
Publicat: 01/09/2012, 13:27

Polițiștii din Mangalia au deschis un dosar de cercetare penală pe numele lui Victor Popescu, fostul șef al IPJ Constanța, după ce acesta a fost acuzat de către angajații unei firme de distibuție că i-ar fi amenințat cu un pistol după ce i-au lovit mașina personală.

Incidentul s-a petrecut, joi, la Vama Veche, unde comisarul Victor Popescu deține un hotel de trei stele, transmite corespondentul Mediafax.

După ce au livrat produsele, la plecarea din parcarea hotelului cei doi angajați ai firmei de distribuție i-ar fi lovit mașina lui Victor Popescu. Ei susțin că în cearta care a urmat, comisarul i-ar fi amenințat cu un pistol, pe care l-ar fi luat din portbagajul mașinii și l-ar fi pus în tocul de la brâu, fapt intrerpretat drept o amenințare, motiv pentru care au sunat la Serviciul 112.

Deși pe numele lui Victor Popescu nu a fost depusă nicio plângere, în urma apelului primit polițiștii de la Secția Rurală Mangalia au deschis un dosar de cercetare penală pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, care a fost declinat către Parchetul Curții de Apel Constanța.

Fostul șef al IPJ Constanța lucrează în prezent la Serviciul Caziere Judiciare din cadrul Poliției Capitalei și are drept de port armă.