• Publicat:
Știri

Fostul șef din IPJ Olt a fost audiat aproape 6 ore la Secția de anchetă

Fostul șef din IPJ Olt a fost audiat aproape 6 ore la Secția de anchetă
Fostul adjunct din IPJ Olt Nicolae Alexe s-a prezentat, miercuri, la Secția de anchetare a magistraților, fiind audiat audiat aproape 6 ore în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul de la Caracal.

Nicolae Alexe, fostul adjunct din Inspectoratul de Poliție din Olt, a ajuns audiat, miercuri, la Secția de anchetare a magistraților în jurul orei 11.00 și a plecat în jurul orei 17.00. Alexe a refuzat să dea declarații atât la intrare, cât și la ieșirea din sediul Secției.

Fostul adjunct al IPJ Olt este cel care a apelat la Remus Rădoi, patronul unei firme de pază, în noaptea în care era căutată Alexandra Măceșanu, pentru a-i cere informații cu privire la o mașină. Remus Rădoi spune că, din punctul său de vedere, Poliția nu a greșit cerându-i ajutorul, ba mai mult, trebuia să solicite sprijin din mai multe părți.

Procurorii Secției pentru anchetarea magistraților au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anchetatorii au efectuat audieri și au ridicat documente de la poliție, parchet și instanță.

 

Inchide