FOTO Ce se afla în mașina Cristinei Țopescu

Redactor:
Ioana Tudorascu
Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani. A fost găsită decedată în casa din Otopeni, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

În mașina Cristinei Țopescu au fost găsite mai multe pungi de carne. Cel mai probabil, jurnalista își cumpărase porc, dar nu a apucat să îl prepare.

Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani. A fost găsită decedată în casa din Otopeni, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani. A fost găsită decedată în casa din Otopeni, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani. A fost găsită decedată în casa din Otopeni, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani. A fost găsită decedată în casa din Otopeni, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani. A fost găsită decedată în casa din Otopeni, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

 

Tags:
Inchide