Gabriel Mutu: Oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație

Gabriel Mutu: Oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație
Gabriel Mutu: Oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație
Publicat: 24/09/2020, 17:36
Actualizat: 06/04/2021, 15:47

Gabriel Mutu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 6, a postat astăzi pe pagina sa de Facebook un filmuleț în care explică faptul că cetățenii vor să vadă „proiecte concrete și nu politică”, referindu-se la acuzele pe care le-a primit de la unul dintre contracandidați.

Mesajul transmis de Gabriel Mutu

În filmulețul postat pe pagina sa de Facebook, Gabriel Mutu subliniază că „oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație, și nu politică.”

„Dragi prieteni, campania electorală se apropie de final.

Din păcate, au început atacurile murdare, minciunile și intoxicările.

Eu îmi văd de lucrările din sector, de reabilitarea blocurilor, de amenajarea spațiilor verzi, de pregătirea școlilor si a secțiilor de votare, astfel încât dumneavoastră, cetățenii sectorului nostru, să fiți mulțumiți.

Văd că un candidat mă acuză de apariția unor materiale negative. Domnule candidat, căutați în rândul partidelor de dreapta, pentru că acolo veți găsi vinovații. Aveți toate pârghiile necesare, faceți-o. Nu aruncați minciuni la adresa mea, pentru că nu este fair play.

Eu am prezentat doar ce am făcut în acești 4 ani și nu v-am atacat niciodată.

Eu știu că oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație, și nu politică”, a spus Gabriel Mutu.

Întotdeauna m-am ghidat în viață după principii care au la bază fairplay-ul!O zi frumoasă tuturor! ?#GabrielMutu #Sectorul6 #Primar #Bucuresti

Publicată de Gabriel Mutu pe Joi, 24 septembrie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase