Gabriela Szabo a fost diagnosticată cu COVID-19: „Nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap”

Gabriela Szabo a fost diagnosticată cu COVID-19: „Nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap”
Sursă Foto: Facebook, Gabriele Szabo
Publicat: 05/11/2020, 22:33
Actualizat: 06/04/2021, 15:26

Fosta atletă Gabriela Szabo a scris, joi, pe contul său de Facebook că a contractat noul coronavirus.

Gabriela Szabo spune că se simte bine

Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar, oare, cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap. Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse”, a scris Gabriela Szabo pe Facebook.

Fosta sportivă mai scrie că se simte bine și că se vede nevoită să stea acasă.

În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: ”gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare”. Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine”, a mai notat fosta medaliată olimpică Gabriela Szabo.

Bilanț coronavirus. Nou record de infectări cu SARS-CoV-2 în România

România a înregistrat joi un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, potrivit informațiilor publicate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Astfel, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9.714 noi cazuri de COVID-19.

Totodată, au fost înregistrate 121 noi decese. În secțiile de ATI se află internate 1.014 persoane, un nou record în acest sens.

Până astăzi, 5 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 276.802 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar dintre aceștia 191.085 de pacienți au fost declarați vindecați.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2.039 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase