GALAȚI. Șapte farmacii, sparte de același bărbat în decurs de zece zile

GALAȚI. Șapte farmacii, sparte de același bărbat în decurs de zece zile
Șapte farmacii, sparte de același bărbat în decurs de zece zile (FOTO - ilustrativ)
Publicat: 04/05/2020, 16:51

Un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv, după ce a intrat prin forțarea geamurilor în șapte farmacii din orașul Galați, în decurs de zece zile, de unde a furat suma totală de 3.300 de lei.

Bărbatul a fost văzut de poliţişti în timp ce încerca să intre în mod fraudulos într-o farmacie din oraşul Galaţi. El a reuşit să fugă, dar a fost prins în scurt timp.

Poliţiştii au extins cercetările şi au aflat că hoţul reuşise să spargă şapte farmacii într-o singură săptămână.

„La data de 01 mai a.c., în jurul orei 01.20, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi au surprins, în flagrant, un bărbat care se afla în interiorul unei farmacii, de pe strada Brăilei, încercând să sustragă bunuri, şi care, la vederea poliţiştilor, a fugit. În scurt timp, poliţiştii l-au depistat, în dreptul unui bloc, de pe strada Vlad Ţepeş, în apropierea farmaciei găsind şi autoturismul cu care acesta se deplasase, neasigurat şi cu cheile în contact. În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit că, în perioada 21.04/01.05.2020, bărbatul, de 36 de ani, din municipiul Galaţi, ar fi săvârşit 7 infracţiuni de furt calificat şi tentativă la furt calificat, pătrunzând, prin forţarea ferestrelor termopan, în sediile a 7 farmacii, de pe raza municipiului Galaţi, din 3 reuşind să sustragă suma totală de 3.300 de lei”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi, citați de Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, ulterior instanţa dispunând arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase