GÂNDURI BUNE. Dan Negru, invitatul Cristinei Stănciulescu: „Am stat cu Ion Dichiseanu după un show patru ore la povești pe o bordură”

Redactor:
Silviu Bănilă

Dan Negru este invitatul Cristinei Stănciulescu la GÂNDURI BUNE. În a șasea parte a interviului exclusiv (publicat în premieră pe canalul YouTube al GÂNDUL), cunoscutul om de televiziune vorbește despre întâlnirile sale cu personalități românești de calibru, precum Ion Dichiseanu, Gică Petrescu și Adrian Păunescu, din vechea „boemă” a artiștilor. Întrebat fiind dacă „ecranele mari” vor dispărea, Dan Negru este categoric: „NU!”.

Cristina Stănciulescu: Copiii tăi urmează media?

Dan Negru: Ai lemn pe aici? Nu. Adică încerc eu să îi îndrum spre NU. Media pe care o vor prinde ei va fi total alta. Nu una instituționalizată, făcută de o televiziune cu Esca, cu Negru. Totul e spart. Nu mai e o vedetă de talia Mihaelei Rădulescu.

Nu mai sunt vedetele alea. Nu mai e media care să aibă impact național.

„Sunt atât de mic eu…”

Cristina Stănciulescu: Asta nu e bine nici rău, este doar o evoluție.

Dan Negru: Corect.

Cristina Stănciulescu: Ce te deranjează în România? De ce scrii postările alea?

Dan Negru: Sunt atât de mic eu, habar nu am. Zic așa că nu am găsit loc de parcare la voi.

Cristina Stănciulescu: Peste tot unde te duci faci fotografii cu locurile distruse.

„După show-uri stau pe Netflix”

Dan Negru: Lucrurile mărunte sunt alea care trebuie să ne intereseze pe noi. Ai observat că toată lumea e interesantă de lucrurile majore? Lasă-le pe seama altora. Alea mici…

Cristina Stănciulescu: Ce faci după show-uri?

Dan Negru: Stau pe Netflix.

Cristina Stănciulescu: Apreciezi gesturile mici după show-urile mari?

Dan Negru: Da. De multe ori.

Cristina Stănciulescu: Ce îți dă echilibru, de fapt?

Amintiri fabuloase cu Ion Dichiseanu

Dan Negru: Oamenii. Iau de la fiecare câte ceva. Am întâlnit oameni frumoși. Îmi amintesc că am filmat o emisiune și am plecat , am stat pe o bordură cu dl. Dichiseanu patru ore și am povestit. Mi-a dat energie.

O dată am plecat de la un show și am stat cu domnia sa, Gică Petrescu. Aveam un Renault Clio la vremea aia, care nu era mare mașină, dar el se uita și zicea… Wow, mamă cum stai! Ce mașină! Punea mâna pe bord. Îți dai seama ce showbiz prăpădit, dacă unul la nivelul lui Gică Petrescu, care era Sinatra, Tom Jones, Mick Jagger la un loc, era așa… Și am stat cu domnia sa în Clio ăla 40 de minute, am povestit. Dl. Gică Petrescu mi-a povestit despre clătitele doamnei Cezarina, soția lui.

Am avut șansa să stau pe lângă oameni.

„Am stat cu Păunescu și Vadim…”

Cristina Stănciulescu: Cum se distrau?

Dan Negru: Cu vorbe. Aveau niște vorbe…Pfff. Am prins șuete și mergeam cu dl. Adrian Păunescu și dl. Vadim Tudor. Eu eram o muscă, erau niște meciuri de tenis… Schimburi de replici. Cred că făceau niște audiențe mari. Boema de azi se distrează cu Instagram și Tik Tok.

Cristina Stănciulescu: Într-un fel e bine pentru tine, că vei fi pe acele mici ecrane. Crezi în televiziunea care se va reduce pe ecran?

Dan Negru: Cred că ecranele nu vor dispărea. Niciodată. Da, contentul va dispărea. Puștii nu vor mai avea răbdare la o emisiune…cu intro. Începea emisiunea, bla bla bla…Bună seara, stimați telespectatori… Ăștia pe Tik Tok…Ecranele vor rămâne!

Urmăriți interviul integral pe canalul nostru de Youtube!

GÂNDURI BUNE. Dan Negru, invitatul Cristinei Stănciulescu la „Gânduri Bune” – A cincea parte

Inchide