Gheorghe Dincă, amenințat direct de deținuții de la Penitenciarul Craiova. „Va avea parte de un tratament special!”

Redactor:
Gandul
Gheorghe Dincă, amenințat direct de deținuții de la Penitenciarul Craiova. „Va avea parte de un tratament special!”
Deținuții de la Penitenciarul Craiova de abia îl așteaptă pe Gheorghe Dincă, acuzat de comiterea a opt infracțiuni, printre care omor și viol. Pușcăriașii au declarat că mecanicul va avea parte de un „tratament special".

„De cele mai multe ori, deținuții încarcerați pentru viol au parte de altceva. Să vină, va avea un tratament special”, au spus mai mulți deținuți.

Unii dintre cei încarcerați i-au scris mamei Luizei Melencu, spunând că Dincă ar face parte dintr-o vastă rețea de traficanți de carne vie.

Dincă ar putea fi speriat de amenințările colegilor de la Craiova, mai ales că nu a avut o ședere ușoară nici la Jilava.

Surse din cadrul anchetei au declarat că, la Jilava, Dincă a fost „enervat” de deținuți și simte că nu mai poate deține „controlul”.

„În fața lor e un alt om. Se vede că îi e teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l amenință, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înțeleagă ce-l așteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au precizat sursele respective.

Anchetatorii spun că există suficiente dovezi care să demonstreze că Dincă le-a violat și ucis pe Alexandra și Luiza. El are opt capete de acuzare: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

În același dosar este acuzat și un amic de al lui Dincă, Fane Risipițeanu, care este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Inchide