Gigi Becali declarații despre echipa feminină de fotbal: „Dacă o să fie obligatoriu, cumpăr una”

Redactor:
Radu Stroe
Gigi Becali declarații despre echipa feminină de fotbal: „Dacă o să fie obligatoriu, cumpăr una”
Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, ar putea fi sancționat după comentariile sexiste făcute la adresa echipelor feminine de fotbal.

În conferința de presă la care a luat parte, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat că finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, ar putea fi sancționat, după ce a făcut comentarii sexiste în legătură cu echipele feminine de fotbal.

„Știu că secretarul general deja a înștiințat Comisia de Disciplină. Așteptăm decizia Comisiei de Disciplină”, a spus Burleanu, la conferința de presă.

Recent, finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali a declarat că va investi 10.000 de euro într-o echipă feminină de fotbal, dar că nu se va implica în conducerea ei: „Dacă o să fie obligatoriu, cumpăr una. Îi dau 10.000 de euro sponsorizare și pun FCSB pe piept. Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Eu spun cum văd eu lucrurile: în opinia mea, nu trebuie să facă femeia fotbal. Dacă trebuie, cum e în regulament, asta e. Deja ne-a rugat o echipă. Le dau 10.000 și joacă cu FCSB pe piept. Dacă le lovește mingea în sân, ce facem?”.

 

Inchide