Grigor Dimitrov, unul dintre jucătorii infectaţi cu Covid-19 la turneul organizat de Novak Djokovic, se teme să mai joace tenis

Redactor:
Dragos Tanase
Grigor Dimitrov, unul dintre jucătorii infectaţi cu Covid-19 la turneul organizat de Novak Djokovic, se teme să mai joace tenis
Grigor Dimitrov, jucător de tenis

Grigor Dimitrov, unul dintre jucătorii de tenis infectaţi cu COVID-19 în timpul turneului organizat de Novak Djokovic în Croaţia, s-a vindecat – în urmă cu două săptămâni – dar se teme să mai joace tenis.

Bulgarul a început antrenamentele, dar nu crede că va reveni prea curând şi în turnee, recunoscând că a rămas cu sechele.

„Boala m-a lovit din plin, aşa că am stat acasă o lună. Apar problemele mentale. Adică, eşti de unul singur 24 de ore, timp de 20 de zile, deci e normal să îţi treacă o grămadă de lucruri prin cap”, a declarat jucătorul bulgar de tenis, citat de Mediafax.

Și Novak Djokovic a fost confirmat cu coronavirus, după Turneul e la Adria Tour

Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunţat – la sfârșitul lunii iunie – că a fost testat pozitiv la noul coronavirus, informează presa internațională.

Djokovic este considerat principalul vinovat pentru cazurile de coronavirus din lumea tenisului, după organizarea turneului balcanic Adria Tour.

Și soția sa Jelena a ieșit pozitivă la testele de COVID-19. Anunțul a fost făcut după întoarcerea lui Djokovic la Belgrad din Croația unde a jucat în turul doi al turneului controversat.

Novak Djokovic, criticat pentru organizarea turneului Adria Tour

Novak Djokovic este criticat din toate părţile, după ce mai mulți jucători care au participat la turneul organizat de el, Adria Tour, s-au infectat cu noul coronavirus.

„A fost o decizie iresponsabilă”, a scris pe Twitter australianul Nick Kyrgios. Şi numărul 25 ATP, Bruno Soares, l-a acuzat pe Djokovic de lipsă de respect, având în vedere situaţia actuală din lume creată de pandemie.

Novak Djokovic a organizat, în Belgrad (Serbia) și Zadar (Croația) un turneu demonstrativ de tenis, în contextul în care Association of Tennis Professionals și Women’s Tennis Association au stopat desfășurarea tuturor turneelor. Explozia focarului de COVID-19 înainte de a se încheia turneul a făcut ca finala să fie în cele din urmă anulată.

Tatăl lui Novak Djokovic susține că Grigor Dimitrov este responsabil pentru răspândirea coronavirusului la turneul organizat de fiul său: „A făcut mult rău Croației, Serbiei și familiei noastre”

Srdjan Djokovic, tatăl numărului 1 ATP, Novak Djokovic, dă vina pe tenismenul bulgar Grigor Dimitrov (19 ATP) pentru focarul de COVID-19 declanșat în urma turneului demonstrativ organizat de liderul mondial, Adria Tour.

Evenimentul, organizat în mai multe state din Balcani, printre care Serbia și Croația, a fost anulat după ce mai mulți jucători s-au îmbolnăvit, notează Express.co.uk.

FOTO: Facebook

Inchide