Horoscop 3 ianuarie 2020: Zodiile care se trezesc astăzi la viață și se pun pe treabă

Horoscop 3 ianuarie 2020: Zodiile care se trezesc astăzi la viață și se pun pe treabă
Publicat: 03/01/2020, 08:20

HOROSCOP 3 IANUARIE BERBEC

Marte intră astăzi în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă în care ești extrem de activ(ă) în plan mental. În cazul unor nativi(e) ai(le) acestei zodii, acest lucru poate semnifica faptul că se apleacă pe continuarea, aprofundarea sau reluarea unor studii. În ceea ce îi privește pe alții(tele), poate fi vorba de faptul că ajung cu ocazia concediului în destinații care au un impact destul de mare asupra felului în care văd viața. Ori poate intră în contact cu persoane care îi inspiră să o privească altfel, poate mai optimist.

HOROSCOP 3 IANUARIE TAUR

Cu Marte de azi începând în casa banilor și a bunurilor deținute și/ sau câștigate împreună cu partenerul de viață și/ sau de afaceri, este de așteptat ca oportunitățile de câștig din această perioadă să depindă foarte mult de viteza voastră de reacție. Iar cum rapiditatea luării deciziilor depinde de felul în care comunicați, se cere să depui eforturile necesare pentru a te asigura că te înțelegi cu ceilalți. Ascultă până la capăt ce au de spus și apoi expune-ți părerea. Trebuie să întrețineți un dialog, evitând situații în care încercați să vă convingeți unul pe altul de diverse lucruri.

HOROSCOP 3 IANUARIE GEMENI

De astăzi încolo, Marte este prezent în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce riscă să ridice nivelul de competiție din acele relații care ar trebui să se bazeze pe colaborare. Nu este un lucru rău să existe un anumit nivel de concurență între tine și partenerul de viață și/ sau de afaceri, dar când ea devine sursă de invidie, înseamnă că s-a mers prea departe. În plus, trebuie să dai dovadă de mai mult tact și diplomație în raport cu clienții și colaboratorii. Există riscul să apară ciocniri de orgolii care nu duc relația voastră într-o direcție bună.

HOROSCOP 3 IANUARIE RAC

Ingresul lui Marte de azi în casa muncii prefigurează o perioadă de câteva săptămâni în care vei fi solicitat(ă) intens la locul de muncă. Mediul de lucru este dinamic, iar oportunitățile deosebit de ofertante, dar trebuie să îți găsești forța de a rămâne stăpân(ă) pe tine însuți(ăți), în ciuda stresului la care ești supus(ă) și a răspunderii care atârnă greu pe umerii tăi. Pentru a face față, asigură-te că stilul de viață și alimentație îți poate susține consumul de energie. Dormi atât cât trebuie și mănâncă echilibrat și la ore fixe. În felul acesta, organismul poate ține pasul cu tine.

HOROSCOP 3 IANUARIE LEU

Marte intră azi în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, dinamizând viața de cuplu și relația cu cei mici. Cei(le) mai favorizați(te) de această schimbare de semn sunt nativii(ele) care se află încă în căutarea partenerului potrivit ori care trec prin momente de cumpănă în raport cu cel drag și/ sau copiii. În primul caz, Marte oferă curajul necesar să vă afișați ca fiind disponibili(e) pentru flirt și ieșiri, iar în cea de-a doua situație, ajută la redescoperirea celuilalt prin pasiuni și preocupări comune. Propuneți celor dragi activități de timp liber care vă pot aduce mai aproape.

HOROSCOP 3 IANUARIE FECIOARĂ

Cu Marte în casa familiei, este de așteptat să nu te plictisească deloc cei dragi în săptămânile care urmează. Atmosfera dintre voi poate fi ori antrenantă, semn că vă impulsionați unul pe celălalt să faceți tot felul de lucruri noi sau pe care le-ați amânat multă vreme, ori încărcată, indiciu cum că se poate ajunge ușor la ceartă. Așadar, este foarte important cum te comporți în raport cu persoanele apropiate. Încearcă să nu torni gaz pe foc atunci când situația este inflamabilă, dar profită de ocazie și încurajează-i să exploreze perspective noi atunci când simți că sunt pregătiți pentru aceasta.

HOROSCOP 3 IANUARIE BALANȚĂ

Marte poposește astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, iar în săptămânile care urmează, s-ar putea să dai dovadă de mai multă asertivitate în comunicare. Fii totuși atent(ă) pentru că există riscul să ajungi să frizezi agresivitatea, caz în care ajungi să spui lucruri pe care ajungi să le regreți mai devreme sau mai târziu. În cazul în care intri în activitate în curând, ferește-te să acționezi conform impulsului și să semnezi contracte fără să le citești, de exemplu. Ori să trimiți e-mail-uri înainte să le verifici. O privire în plus la timpul ei îți poate fi de ajutor.

HOROSCOP 3 IANUARIE SCORPION

Cu Marte în casa banilor și a bunurilor, apar în aceste săptămâni multe oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare a unei părți din economii prin intermediul investițiilor. Ține însă cont de faptul că riscă să se înmulțească și cheltuielile. Ori poate că ești mai predispus(ă) să te lași pradă tentațiilor întâlnite la tot pasul prin magazinele preferate. În cazuri ca acestea, nu este deloc o idee bună să te bazezi pe instinct. Dă-i timp rațiunii să preia comanda, gândindu-te de două ori la ce faci înainte de a trece cardul prin aparatul de marcat. Fii mai cumpătat(ă).

HOROSCOP 3 IANUARIE SĂGETĂTOR

Marte ajunge azi în semnul nașterii tale, conferindu-ți o binemeritată doză suplimentară de energie. În plus, ai mai multă încredere în forțele proprii, iar acest lucru este vizibil din felul în care interacționezi cu cei(le) cu care derulezi activități profesionale sau alături de care formezi un cuplu. Ai o atitudine proactivă, ești entuziast(ă) și gata să experimentezi lucruri noi. Iar faptul că emani siguranță de sine prin toți porii te face mai popular(ă) în toate cercurile pe care le frecventezi în această perioadă. Se vede clar că ești pregătit(ă) pentru provocările și oportunitățile pe care ți le-a pregătit anul 2020.

HOROSCOP 3 IANUARIE CAPRICORN

Cu Marte în casa subconștientului din horoscopul tău general, este de așteptat ca prejudecățile pe care le ai – și de care ești mai mult sau mai puțin conștient(ă) – să aibă un efect mai puternic decât de obicei asupra conștientului. Aceeași previziune se aplică și în cazul temerilor și al frustrărilor, care ți-ar putea afecta destul de mult deciziile luate în următoarele săptămâni. În aceste condiții, este foarte important să nu te raportezi la trecut în circumstanțe care privesc viitorul. În caz contrar, s-ar putea să ai mult de pierdut. Fii entuziast(ă) în ceea ce privește perspectivele anului care tocmai a-nceput.

HOROSCOP 3 IANUARIE VĂRSĂTOR

Prezența lui Marte în casa planurilor de viitor și a vieții sociale este un lucru binevenit la început de an întrucât el simbolizează faptul că ești pregătit(ă) să întâmpini tot ceea ce are 2020 în ofertă pentru tine. Cât privește planurile pentru acest an, se pare că ai idei îndrăznețe, pentru care ești în stare să mergi până în pânzele albe, iar judecând după cât de entuziast(ă) ești în privința lor, se vede clar că vei ajunge departe cu ele. În plan social, s-ar putea să fii mai activ(ă) decât de obicei, cel puțin în următoarele săptămâni. Cunoști oameni noi.

HOROSCOP 3 IANUARIE PEȘTI

Marte ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ești mai hotărât(ă) ca niciodată să faci din anul 2020 cel în care te afirmi definitiv în domeniul tău de activitate și în compania în care activezi. Nu te dai în lături de la sarcinile de lucru complexe, care te provoacă să îți depășești limitele și vrei să le demonstrezi șefilor că poți duce mai mult decât și-ar fi imaginat ei. În felul acesta, te situezi pe o pantă ascendentă care te va duce foarte departe. Important este să nu promiți mai mult decât poți realiza.

Foto: Profimedia

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Recipientele de la una dintre cele mai populare cafenele din lume vor fi mai mici...