Zodiacul chinezesc, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O săptămână specială, pentru „Bivoli”

Zodiacul chinezesc, 26 octombrie - 1 noiembrie 2020. O săptămână specială, pentru „Bivoli”
O săptămână ocupată, pentru „Iepuri” (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 26/10/2020, 18:52
Actualizat: 26/10/2020, 23:21

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie!

Șobolan

Apără-ți drepturile, în această săptămâna, spune clar ce îți dorești și nu îi lăsa pe alții să îți deturneze drumul. Alegerea îți aparține, dar dacă întâmpini un obstacol prea mare, nu ezita să ceri ajutorul celor în care ai încredere. Chiar nu trebuie să le faci singur/ă pe toate.

Bivol

O săptămâna specială, în care simți conexiunea cu oamenii din jurul tău. Profită de această stare de conștientizare, ai încredere în înstinctul tău și acționează diferit față de cum ai făcut până acum. Așa îți vei crea o altă realitate, te poți disciplina mai mult și poți acționa pozitiv.

Tigru

Concentrează-te mai mult pe a simți și mai puțin pe a gândi. E nevoie și de astfel de experiențe pentru a-ți descoperi adevărat potențial. Dacă cineva din anturajul tău are influențe negative asupra ta, încearcă să limitezi contactul și, mai ales, să nu reacționezi la ceea ce-ți spune.

Iepure

Pune nevoile tale pe primul plan și apoi le poți satisface și pe ale celorlalți. Că să-i faci fericiți pe ceilalți, trebuie ca tu însuți să fii fericit. Dăruiește și primește în aceeași măsură pentru a nu acumula frustrări. Simți nevoia să te conectezi cu cineva la un nivel mai profund.

Citește horoscopul integral, pe sfatulparintilor.ro

Horoscop săptămânal, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. „Balanțele” se preocupă mai mult de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, în zodia Balanță, zodie pe care o și guvernează, în aceeși în care și Mercur, planeta comunicării, se întoarce aici, de această dată în mers retrograd.

Acest context astrologic ne aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, însă doar printr-o comunicare corectă, sinceră și mai ales, dând dovadă de disponibilitate pentru a repune în discuție ceea ce nu a funcționat până acum, de a relua unele decizii și a le reanaliza, fie că sunt legate de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. O serie de contracte pot fi renegociate acum, reușind să obținem niște beneficii dorite.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară.

Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare. De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore.

Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase