Horoscop săptămânal, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. „Balanțele” se preocupă mai mult de viața personală

Horoscop săptămânal, 26 octombrie - 1 noiembrie 2020. „Balanțele” se preocupă mai mult de viața personală
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 26/10/2020, 15:41
Actualizat: 26/10/2020, 19:51

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, în zodia Balanță, zodie pe care o și guvernează, în aceeși în care și Mercur, planeta comunicării, se întoarce aici, de această dată în mers retrograd.

Acest context astrologic ne aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, însă doar printr-o comunicare corectă, sinceră și mai ales, dând dovadă de disponibilitate pentru a repune în discuție ceea ce nu a funcționat până acum, de a relua unele decizii și a le reanaliza, fie că sunt legate de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. O serie de contracte pot fi renegociate acum, reușind să obținem niște beneficii dorite..

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Venus intră chiar în sectorul relațiilor și al căsniciei și vei fi mult mai dispusă să depui eforturi pentru a-ți armoniza relația cu partenerul de viață. Totodată, se pot relua discuții avute, se pot schimba decizii vizavi de un context partenerial, și pot apărea fel și fel de contexte surprinzătoare. Cei singuri își vor dori mai mult să aibă pe cineva alături, însă s-ar putea să nu reușească să lege nimic serios acum.

Carieră

Poți avea parte de reluarea unor dialoguri cu partenerii de afaceri, cu asociații și poți sta destul de mult pe gânduri în legătură cu o colaborare, neștiind dacă să o accepți sau nu. Important este să te motiveze și să te lase să-ți exprimi talentele și creativitatea.

Bani

S-ar putea să ai parte de situații neprevăzute la capitolul financiar, cheltuieli neașteptate și unii nativi pot relua o negociere și pot ajunge la concluzia că nu-i satisface financiar, astfel că o pot chiar încheia. Vor fi și Berbeci care vor culege roadele unui context financiar.

Sănătate

Este de preferat să eviți excesele și în această săptămână, să eviți să calci pedala de accelerație și să ai mai multă grijă la odihnă. Dorința de a fi primul, de a face bani te poae duce la epuizare dacă nu ești responsabil.

Horoscop săptămânal Taur: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Interesul și energia ta sunt canalizate către îmbunătățirea unei relații. Îi dai șanse, îți dai șanse, însă s-ar putea să ai parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație pe care să nu știi cum să le integrezi în viața ta. De exemplu, vor fi nativi care-și vor da seama că vor să fie mai liberi și pot acționa după bunul plac, aducând cu sine o posibilă ruptură de relație.

Carieră

Venus, planeta ta guvernatoare, va activa casa muncii și-ți va crește eficiența, randamentul, te va face să muncești cu mai mult drag și să obții avantaje în urma activităților pe care le întreprinzi. Posibile tensiuni cu colegii și revizuirea programului sau a sarcinilor pe care le primești.

Bani

Poți primi vești neașteptate, surprinzătoare de la colaboratori și te gândești serios să închei un contract care nu te pune în valoare. Unii nativi îți renegociază salariul sau o remunerație.

Sănătate

Este nevoie să-ți reevaluezi mai atent starea de sănătate, mai ales că Mercur intră aici în mers retrograd. În plus, la finele săptămânii se formează Lună Plină în zodia ta și vei resimți din plin tensiunea momentului, poate vei fi mai agitată și mai obosită decât de obicei, de aceea ar fi bine să acorzi toată atenția necesară odihnei.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Sectorul iubirii reintră în atenția astrelor, iar dacă Venus în tranzit aici îți aduce beneficii și ocazia de a instala armonia și chiar de a cuceri pe cineva, dacă ești singur, iată că Mercur retrograd i se alătură și-ți cere să redeschizi niște dialoguri care nu s-au soluționat cum trebuia. Totodată, îți cere să-ți reanalizezi la modul cel mai serios sentimentele și să vezi dacă merită să dai curs unei povești de iubire sau să lucrezi la cea în care te afli.

Carieră

Îți dai toată silința să-ți îndeplinești sarcinile corect, corespunzător și eficient, însă pregătește-te să fii luat prin surprindere de situații legate de locul de muncă, de colegi pe care să nu știi cum să le integrezi pe moment. Posibile informații care să te mire.

Bani

Un context financiar care nu se mai poate remedia și care îți crează stres, griji, anxietăți s-ar putea să iei decizia să-l închei.

Sănătate

Sănătatea este un sectoruk destul de vulnerabil în această săptămână și poți avea parte de oscilații ed dispoziție, tensiuni, nervi și oboseală, de aceeea este foarte important să-ți acorzi toată atenția. În plus, Luna Plină se formează pe această axă și poate veni cu insomnii, accentuarea unor nevroze, frici, temeri, vicii. Poți afla o veste neașteptată despre starea ta de sănătate sau a cuiva apropiat.

Horoscop săptămânal Rac: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Relația cu membrii familiei se mai îmbunătățește și ai șansa să fii mai deschis, mai dornic de dialoguri lămuritoare. Vei dori să rezolvi un context ce ține de casă, poate să-ți faci un credit imobiiar, un credit pentru casă și va trebui să reevaluezi cu mare atenție bugetul. Sentimental sau în relațiile cu prietenii se petrec fel și fel de evenimente care te pun pe gânduri, te iau prin surprindere.

Carieră

Nu te grăbi să traci concluzii vizavi de proiectele tale și nici vizavi de cei care dintr-un motiv sau altul nu te sprijină așa cum ți-ai fi dorit. Unele contexte, decât să te epuizeze și să nu-ți aducă beneficii, este  clar mai bine să le închei.

Bani

Nu te grăbi să iei o decizie financiară, mai ales legată de un credit pentru că ai putea să fii surprinsă de niște vești care vin din partea unui proiect și nu este exclus să se încheie ceva. Chiar dacă vei culege roade, nu par să-ți ajungă.

Sănătate

S-ar putea să fii mai obosită ca de obicei și mai stresată, mai epuizată psihic și ar fi ideal să te odihnești mai mult sau să te dedici mai mult activităților care-ți fac plăcere. Dă frâu liber unui hobby!

Horoscop săptămânal Leu: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Cu Venus în casa comunicării reușești să lași tonul mai jos, să fii mai blândă în dialog și să nu te mai impui ca de obicei. De fapt, asta îți cere contextul și ar fi bine să-l iei în serios pentru că aici se află și Mercur retrograd și te poate stimula la conflicte destul de ușor. Analizează în detalii înainte de a trace concluzii! Posibile evenimente neprevăzute care să aibă legătură cu casa și familia.

Carieră

Se conturează momente destul de tensionate în carieră, mai ales dacă te zbați să-ți atingi niște obiective profesionale. Posibil să închei contexte, să renunți sau să refuzi la o funcție dacă te suprasolicită. Oricum, vor fi situații care te vor lua pe nepregătite și te vor uimi.

Bani

Posibil să te reîntorci la un context financiar și să renegociezi niște aspecte pe care inițial le-ai aprobat, ți s-au părut ok, dar acum nu mai sunt pe placul tău.

Sănătate

Este o săptămână în care te vei simți absolut epuizată și fără odihnă suficientă nu vei da randament, nu vei gândi limpede și vei fi agitată, riscând să dai naștere acelor conflicte care, cum spuneam, sunt previzionate și de Mercur retrograd. Mai multă grijă la deplasări.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Venus îți părăsește zodia, dar amprenta lăsată, mai ales că a făcut aspecte benefice cu planetele din casa iubirii, ți-au adus o serie de beneficii și îmbunătățiri în viață. Acum este momentul să-ți dai mai multă valoare, să te apreciezi și prețuiești mai mult și să pretinzi asta fără teamă de la partener sau de la cei din jur.

Carieră

Posibil să te ia prin surprindere o multitudine de vești, din toate direcțiile, poate chiar legate de cursurile pe care le urmai sau legate de o diplomă. Posibil să simți că nu poți avansa, că nu te poți dezvolta într-o anume direcție, că un ideal se îndepărtează. Un context legat de străinătate nu merge, însă nu te grăbi să iei decizii și nici să tragi concluzii. Toate vor veni la timpul lor.

Bani

Pe casa banilor, iată intră în Venus, planeta care-ți promite beneficii financiare, echilibrarea veniturilor, însă intră și Mercur retrograd, guvernatorul tău, care-ți cere să te cumpătezi dacă vrei să faci investiții și să nu te arunci în mari cheltuieli. Cel mai bine ar fi să refaci calcule și socoteli și să găsești o cale mai bună să-ți îmbunătățelti bugetul. Se pot relua discuții și negocieri financiare.

Sănătate

Poți afla vești surpinzătoare legate de starea de sănătate a cuiva drag sau a ta, dacă aștepți un rezultat al unor analize. Este un moment în care poți căuta remedii noi, inovații în domeniul medical cu aplicabilitate în cazul tău, mai ales dacă e vorba de o afecțiune cronicizată.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Venus, planeta ta guvernatoare, va intra în zodia ta și te va susține foarte mult atât în viața personală, cât și relațională. Vei observa o îmbunătățire a situației în cuplu, o ușoară reechilibrare și armonizare cu persoanele cu care intri în contact. De preferat ar fi să nu te grăbești să iei decizii, ci să reanalizezi o relație, o atitudine a partenerului sau e care o ai vizavi de acesta.

Carieră

Spre finele săptămânii pot apărea situații tensionate legate de carieră, așa că ai mai multă grijă la cum comunici cu superiorii și la imaginea ta.

Bani

Săptămâna aceasta fii mai atentă la situația financiară, la cheltuieli și la modul în care-ți câștigi banii pentru că pot apărea situații neprevăzute care să te dezechilibreze din acest punct de vedere.

Sănătate

Cu Venus în zodia ta nu ai de ce să te temi de probleme de sănătate, vei observa o ușoară ameliorare, dar nu uita că excesele nu sunt binevenite.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, va intra pe casa trecutului unde, alături de Mercur retrograd, te va pună să-ți reevaluezi și reanalizezi o fostă relație sau un context petrecut în cuplu peste care credeai că ai trecut. Posibil să simți că a venit momentul să ierți sau să te împaci cu cineva, însă tendința de interiorizare va fi mare. Poți fi luat prin surprindere de fel și fel de situații petrecute în cuplu și se pot schimba unele relații radical.

Carieră

Îți dorești să te pui în evidență, să te faci remarcat, știi că deții resursele, dar nu găsești momentul potrivit sau strategia potrivită să o faci. Posibile surprize care să apară în relațiile cu colaboratorii și partenerii de afaceri.

Bani

Poți avea parte de mici beneficii financiare, însă săptămâna aceasta va trebui să nu cheltui fără motiv și să fii pe cât posibil de prudent în administrarea finanțelor.

Sănătate

Se cere mai multă atenție la sănătate săptămâna aceasta pentru că este un punct vulnerabil. Refă-ți niște analize sau ia decizia să te duci la medic dacă nu te simți bine, mai ales dacă ai tot amânat până acum.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu prietenii reintră în vizorul tău și parcă îți dorești să socializezi mai mult, să ieși, să cunoști persoane noi, însă mare grijă la modul de comunicare că poți spune lucruri care nu trebuie sau care deranjează. O relație se cere reanalizată și reevaluată. Ceva sau cineva din trecut te poate lua prin surprindere.

Carieră

Refă-ți o strategie de punere în funcțiune sau promovare a unui proiect pentru că ai șanse mari să-l îmbunătățești. Posibil să primești ajutor din partea unor persoane din anturaj sau persoane cu funcție. La locul de muncă te poți ciocni cu situații neașteptate și neprevăzute care să te scoată din zona de confort.

Bani

Se îmbunătățește situația financiară și ceea ce nu ai reușit să faci până acum începe să prindă contur, să se închege și cât de curând să aducă și beneficiile așteptate.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de schimbătoare. Ești mai sesnibil decât de obicei și poți fi mai vulnerabil în fața problemelor dacă nu te odihnești suficient și dacă nu îți imunizezi organismul.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Este o săptămână în care te poți confrunta cu fel și fel de situații neașteptate în dragoste. Fie partenerul ți se pare că se poartă ciudat, fie te îndrăgostești brusc, fie vezi cu alți ochi o situație sentimentală. Oricum, în weekend trebuie să fii mai atent pentru că o relație se poate încheia, mai ales dacă este la început.

Carieră

Profesional se întrevăd momente favorabile care-ți pot aduce ocazia să-ți îmbunătățești imaginea și să te apropii mai repede de un obiectiv. Cu toate astea, nu strică să-ți reevaluezi strategia de avansare, cariera și să ai mai multă grijă la imaginea ta și la dialogurile cu superiorii, capitol la care trebuie să dai dovadă de tact și diplomație.

Bani

Posibil să ai parte de unele evenimente neprevăzute care să vizeze sectorul financiar, poate cheltuieli neplanificate. Unii nativi pot fi nevoiți să scoată bani din buzunar pentru o situație care are legătură cu copiii.

Sănătate

Încearcă să te dedici mai mult prietenilor, să socializezi, să dezvolți un hobby de la stadiul de pasiune la ceva mult mai mult. Vei avea putere și forță să faci față provocărilor cre vin, indiferent despre ce este vorba.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Este nevoie să-ți reevaluezi niște principii și convingeri pentru a face lucrurile să meargă mai bine în viața ta. Posibil să ai parte de vești neașteptate din partea familiei, situații surprinzătoare care vizează locuința și unii nativi chiar pot lua în calcul o renovare sau mutare.

Carieră

Încearcă să-ți dai tot interesul la locul de muncă sau într-o activitate pe care o desfășori pentru că săptămâna aceasta s-ar putea să fii destul de provocată și luată prin surprindere de anumite aspecte profesionale.

Bani

În continuare se întrevede o ușoară tendință de a cheltui mai mult decât de obicei, iar dacă o faci pentru casă, atunci nu vei simți că sunt bani pierduți sau aruncați pe geam.

Sănătate

Starea de sănătate poate fi mai vulnerabilă și poți fi copleșită de amintiri sau de emoții simțite pe neașteptate și care te pot zdruncina puțin.

Horoscop săptămânal Pești: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Dragoste

Viața intimă se îmbunătățește. Pasiunea se reaprinde în cuplu, însă va trebui să ai grijă la modul în care comunici cu partenerul de viață pentru că pot apărea tensiuni, mai ales pe teme financiare. Nativii singuri sunt atrași mai mult de aventuri sentimentale și nu este exclus să retrăiască un moment intens cu cineva din trecut. Posibile surprize din străinătate.

Carieră

Poți auzi vești, poți primi informații care să te ia prin surprindere la locul de muncă, poate chiar ironii din partea colegilor, și va trebui să fii pregătit cu o replică pentru fiecare.

Bani

.Încp nu este momentul să răsufli ușurat. Deocamdată mai sunt aspecte care trebuie puse la punct, va mai trebui să te zbați puțin pentru a obține stabilitatea și siguranța financiară de care ai nevoie sau către care tinzi cu înverșunare.

Sănătate

Nu trebuie să riști prea mult săptămâna aceasta și nici să exagerezi. S-ar putea să te simți mai slăbit și să fie nevoie de odihnă mai multă pentru a te regenera.

Zodiacul chinezesc, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O săptămână specială, pentru „Bivoli”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 26 octombrie-1 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Marea Britanie îşi întăreşte legislaţia împotriva pornografiei deepfake
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU