Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020. „Fecioarele” își îmbunătățesc viața sentimentală

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020. „Fecioarele” își îmbunătățesc viața sentimentală
Horoscopul zilei de 02 septembrie 2021. Foto: Pixabay.com
Publicat: 27/09/2020, 16:14
Actualizat: 27/09/2020, 16:20

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2020 se remarcă prin ingresul planetei Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Fecioară, dar și prin ieșirea din retrogradare a planetei Saturn, planeta lecțiilor de viață, a limitărilor și obstacolelor, în zodia Capricorn.

În plus, fenomenul de Lună Plină din zodia Berbec își va face din plin simțită prezența pe data de 2 octombrie.

Horoscopul săptămânii 28 septembrie – 4 octombrie 2020 vine cu vești destul de bune în plan profesional, capitol la care se vor simți reale îmbunătățiri, ridicarea unor bariere în atingerea obiectivelor propuse. Totodată, din punct de vedere financiar vom avea ocazia să devenim mai practici, iar în planul iubirii vom munci mai mult pentru a ne îmbunătăți relațiile cu cei dragi. Vom tinde către perfecțiune, însă nu trebuie să cădem în plasa criticii și autocriticii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Venus, planeta care-ți guvernează relațiile, părăsește sectorul iubirii și de data aceasta îți cere subtil să depui mai mult efort pentru ca relația ta să funcțioeneze. Ține cont că Luna Plină care se petrece în semnul tău, acolo unde Marte, planeta care te guvernează, este retrograd, are legătură cu atitudinea ta față de partener și poate aduce încheieri în relațiile în care tensiunile nu pot fi controlate. Ai ocazia să faci un update al felului tău de a fi și să schimbi ceea ce nu te mai reprezintă sau ți-ai dat seama că nu vrei să te mai caracterizeze. Ceva bun se petrece la mijlocul săptămânuu în plan sentimental. Pasiunea reînvie, o relație se leagă.

Carieră

Din punct de vedere profesional, a venit vremea să răsufli ușurată. Saturn își ridică barierele profesionale, iar dacă ai învățat lecțiile cerute, adică perseverență, răbdare și corectitudine, atunci te poți considera norocoasă și poți începe să faci pași către atingerea celor mai înalte obiective din lista ta de aspirații.

Bani

Ai parte de unele nemulțumiri financiare săptămâna aceasta și s-ar putea să fii nevoită să muncești mai mult pentru a-ți câștiga banii.

Sănătate

Odată ce Venus va activa zodia Fecioară vei avea parte de o remarcabilă îmbunătățire a stării de sănătate. Dacă te-ai confruntat sau te confrunți în prezent cu vreo afecțiune, aceasta îți va găsi remediul.

Horoscop săptămânal Taur: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Venus, planeta ta guvernatoare, va activa întocmai sectorul iubirii și-ți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți și armoniza povestea de dragoste. Pentru cei singuri, acest tranzit poate aduce noi relații. Totodată, săptămâna aceasta te poți întțlni cu cineva din trecut sau poți rezolva un conflict mai vechi cu partenerul de viață.

Carieră

Vei simți o reală îmbunătățire în ceea ce privește ascensiunea ta profesională. O serie de vise și idealuri vor părea mai ușor de atins, mai ales dacă până acum ai dat dovadă de perseverență. Poți culege roadele unor studii, seminarii sau poți folosi o diplomă obținută, un atestat.

Bani

Banii vin din colaborări și asocieri, însă se observă un stres pe hartă și este posibil să fii nevoită să plătești ceva din trecut ce ai uitat. Nu lua decizii financiare acum pentru că le vei regreta ulterior. Mai bine lasă totul pe luna viitoare.

Sănătate

Luna Plină se petrece pe casa sănătății și poate aduce un moment de conștientizare și încheiere. Vei dori să-ți schimbi complet stilul de viață și să aduci îmbunătățiri sănătății tale. Totodată, ai puterea de a lăsa trecutul în spate, cu amintiri și persoane toxice.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină poate aduce o încheiere în planul relațional, fiind vorba de o relație de prietenie sau de iubire. Contextul în sine vorbește despre găsirea unor pasiuni comune, unor hobby-uri astfel încât lucrurile să fie clar definite și fucționale. Sectorul relațiilor intime se detensionează, însă dincolo de acest aspect pasional, este nevoie ca partenerii să fie și prieteni pentru ca lucrurile să meargă mai departe, să găsească un motiv comun.

Carieră

Relațiile cu colegii de muncă se îmbunătățesc, însă tendința de a aduce în discuție conflicte mai vechi rămâne activă. Un proiect în care ești implicată are șanse să ajungă la un alt nivel, să crească și să culegi niște roade. O persoană importantă poate veni cu un sfat sau ajutor, susținere.

Bani

Revenirea lui Saturn în mers direct prin sectorul financiar poate aduce ocazia unor rezolvări legate de acte, bănci, credite, împrumuturi, moșteniri, taxe și impozite, litigii,pensii. Posibil ca partenerul de cuplu să-și găsească un job și astfel să aducă o nouă sursă de venit în casă.

Sănătate

Te preocupi mai mult de sănătate, discuți pe diferite teme cu cei din jur, cauți remedii pentru tine sau pentru cei dragi. O afecțiune mai veche poate reveni în atenția ta. Unii nativi vor alege să meargă le medic pentru un set complet de analize.

Horoscop săptămânal Rac: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Saturn își va reveni în mers direct în sectorul relațiilor și va aduce o detensionare majoră în cuplu. Vei avea ocazia să înlături acele obstacole care te-au adus la limita răbdării și să poți privi cu mai multă încredere către viitor. Nativii care au rezistat până acum împreună au mari șanse să-și consolideze relația, însă ceilalți o vor încheia fără remușcări. În plus, vei da dovadă de multă înțelepciune în comunicarea cu partenerul.

Carieră

Luna Plină se formează în sectorul carierei și poate aduce încheierea unui capitol profesional. Mulți nativi, care au fost tensionați de contextul de până acum pot lua decizia să-și schimbe domeniul de activitate sau dacă rămân la actualul loc de muncă vor pune piciorul în prag și vor face schimbări. Posivil să vină colaborări și asocieri care să le schimbe radical perspectiva.

Bani

Nu este exclus ca o sursă de venit să se încheie, să piardă o finanțare, iar nativii să fie obligați să apeleze la sprijinul părinților în această perioadă. De evitat speculațiile financiare!

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă într-un astfel de context astrologic tensionat este de preferat ca nativii să se odihnească mai mult. Cum Luna, guvernatoarea lor, se va află implicată în faza de Lună Plină este foarte probabil ca nativii să se simtă epuizați, extenuați, chiar și fără motive clare.

Horoscop săptămânal Leu: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

În dragoste va fi nevoie de mai multă muncă și determinare pentru îmbunătățirea și consolidarea relației. Venus îți va părăsi zodia și vei pierde sprijinul astrologic, dar asta nu înseamnă că nu poți da dovadă în continuare de voință ca lucrurile să meargă bine. Este nevoie ca anumite concepții, mentalități și principii să se schimbe pentru ca lucrurile să evolueze.

Carieră

Saturn își revine în mers direct în sectorul muncii și va aduce ocazia unei îmbunătățiri a situației de la job. Nativii nu vor mai simți ca o povară sarcinile avute, programul de lucru, însă nu etse exclus ca acum mulți să-ți dorească să facă o schimbare profesională. Nu este, însă momentul să facă această alegere acum, ci să aștepte până luna viitoare.

Bani

Venus se mută întocmai în sectorul financiar și din această ipostază îți aduce ocazia de a-ți îmbunătăți veniturile. Vei avea parte de șanse și oportunități financiare, dar va trebui să fii conștientă că este de muncă pentru echilibrarea situației.

Sănătate

S-ar putea ca în preajma fenomenului de Lună Plină, adică în jurul datei de 2 octombrie, să te simți epuizată, mai obosită și mai stresată, motiv pentru care este bine să te odihnești corespunzător. Odată cu revenirea lui Saturn în mers direct, dacă ți-ai învățat lecțiile și te-ai responsabilizat vizavi de acest capitol, nu ai de ce să te temi.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Venus își face intrarea întocmai în semnul tău și acest tranzit te va ajuta să-ți îmbunătățești și armonizezi relațiile cu cei din jur. În plus, Saturn își ridică barierele în iubire și ai șanse mari să-ți consolidezi relația, iar dacă ești singură, să începi o relație nouă care se va dovedi de lungă durată. Condiția este să fi învățat lecția maturității și a responsabilității.

Carieră

Ești susținută în comunocare, însă în perioada aceasta va trebui să dai dovadă de mai multă atenție la dialogul cu cei din jur. Ești destul de critică și din dorința de a ieși totul ca la carte poți deranja pe ceilalți, mai ales dacă faci unele reproșuri.

Bani

Luna Plină te poate forța să te preocupi de o situație financiară care vizează banii sau un bun material pe care-l deții împreună cu alții. Poate fi vorba de un credit, de o situație legată de bancă, o moștenire, de achitarea unor taxe, impozite. O situație financiară va fi acum rezolvată.

Sănătate

Posibil să afli vești despre sănătatea cuiva sau tu să te preocupi de sănătatea cuiva, să-l ajuți. Posibil ca în preajma Lunii Pline din 2 octombrie să te simți mai obosită și să activezi niște frici și traume mai vechi, dar dacă le conștientizezi, le poți rezolva.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină se petrece în sectorul relațiilor și aduce cu sine momente intense în cuplu. Nativii care realizează că nu mai pot face nimic pentru relația lor, că partenerul nu mai poate fi schimbat, că nu mai sunt șanse de redresare, pot lua decizia de a încheia contextul, fie el și căsnicie. Relațiile cu părinții pot deveni mai mature.

Carieră

Sectorul relațiilor profesionale este tensionat de Luna Plină și se pot produce schimbări în cazul colaborărilor, al asocierilor. Nativii se pot rupe de o afacere, o relație în care erau abuziv tratați sau munceau dincolo de puterile lor, însă este important să vadă deopotrivă beneficiile și pierderile care decurg de aici.

Bani

Mercur se află în sectorul financiar și va aduce fel și fel de dialoguri și negocieri în perioada aceasta, însă este de preferat ca deocamdată să nu fie luate decizii radicale care pot avea impact asupra finanțelor.

Sănătate

Cu Venus, guvernatoarea lor, în tranzit prin sectorul sănătății, dar și cu Soarele în zodia lor, nativii vor avea ocazia să trateze, să vindece, să-și îmbunătățească starea de sănătate. Posibil să fie mai obsiți în preajma fenomenului de Lună Plină din data de 2 octombrie 2020.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Saturn înlătură niște bariere de comunicare, însă există riscul ca nativii să devină mult prea visători în plan sentimental, să se iluzioneze prea mult, să facă promisiuni mărețe sau să li se facă mari declarații de dragoste. Important este, cu Mercur în zodia lor, să-și asculte mai mult intuiția și să nu încerce să manipuleze prin cuvinte.

Carieră

Se pot discuta multe aspecte care vizează colaborări, asocieri și parteneriate, însă de preferat ar fi să nu te grăbești în luarea unor decizii radicale pentru că s-ar putea să fii nemulțumită ulterior. Luna Plină se petrece în sectorul muncii și poate aduce încheierea unei etape, culegerea unor roade, însă dacă unii nativi aleg să-și dea demisia, ar fi bine să cântărească de zece ori înainte decizia pentru a nu o regreta ulterior.

Bani

Posibil să apară dialoguri tensionate șegate de bani, mai ales de salarizare, de un comision pe care trebuie să-l primească în urma unei colaborări. Din nou, atenție la deciziile majore cu impact financiar, pentru că pot fi regretate ulterior. Luna viitoare situație poate fi văzută din alt unghi.

Sănătate

Sectorul sănătății este tranzitat de Soare, iar odată cu Luna Plină este posibil ca unele aspecte legate de sănătate să fie mult evidențiate și să ceară corectare. Posibil ca în preajma zilei de 2 octombrie să resimtă niște simptome mai vechi sau să se simtă foarte obosiți. Este moemntul să el pese mai mult de stilul de viață abordat și să aducă îmbunătățiri.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină se va petrece în sectorul iubirii și poate aduce o nouă etapă în evoluția unor sentimente, ceea ce poate însemna o diminuare sau o creștere. Nativii care au făcut excese pot fi taxați acum. Se pot încheia relații unde partenerul nu este pus în valoare, nu este luat în considerare și vor depăși cu bine momentul dacă vor reanaliza atitudinea pe care o au față de iubire și dacă vor da dovadă de mai multă înțelepciune.

Carieră

Cu Venus în tranzit prin sectorul carierei, posibil să se discute unele situații care țin de imagine, să se analizeze posibilitatea unei avansări în funcție, chiar dacă decizia nu se va lua neapărat acum. Unii nativi pot avea susținere în atingerea unor țeluri, se pot bucura de unele beneficii.

Bani

Saturn își revine în mers direct în sectorul financiar și va ridica niște bariere și obstacole pe care le-ai avut până acum în îmbunătățirea finanțelor. Va urma o perioadă bună, prosperă dacă ai învățat răbdarea, perseverența și mai ales înțelepciunea saturniană.

Sănătate

Posibile vești legate de starea de sănătate să vină acum spre nativi. Atenție la suprasolicitarea profesională pentru că poate creea dezechilibre serioase și chiar surmenaj. Este nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Posibile tensiuni în familie în această săptămână și ocazia ca în preajma Lunii Noi, din data de 2 octombrie, să se petreacă un eveniment care să schimbe un context legat de familie, să se încheie o etapă de viață. Posibil ca nativii să se mute de acasă sau să încheie o situație legată de o locuință.

Carieră

Saturn va reveni în mers direct în zodia ta și cum îți este și guvernator va aduce o detensionare a vieții, atât personale, cât și profesionale și relaționale pentru că vei începe să vezi totul cu mai multă responsabilitate și maturitate. O serie de bariere se vor ridica, însă este nevoie în continuare de prudență în relațiile cu superiorii și mai ales obținerea unui echilibru între familie și carieră. Atenția multor nativi se va canaliza pe un proiect personal pe care-l au în plan.

Bani

Saturn este și guvernator al sectorului financiar și te va susține să devii mai chibzuită în cheltuieli și mai lucidă în socoteli și administrarea bugetului. Posibil să faci cheltuieli pentru casă.

Sănătate

Starea de sănătate începe să se îmbunătățească. Vei avea ocazia să treci peste ceva din trecut, să-ți înțelegi emoțiile și trăirile interioare mai bine și să faci schimbări în viața ta cu scopul de a o îmbunătăți.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Ai șansa ca în această săptămână să-ți revitalizezi puternic viața de cuplu, viața intimă, să reaprinzi pasiunea. În plus, comunicarea te va ajuta de această dată să lămurești multe aspecte importante cu partenerul de viață. Îndrăznește să spui ceea ce simți cu adevărat și ceea ce-ți dorești de la această relație!

Carieră

Dacă ai de semnat un parteneriat, un contract, o asociere profesională, începutul de săptămână îți este favorabil. Posibil să fie vorba de o colaborare care nu părea să se mai concretizeze. Unii nativi pot da un examen, un test, pot susține un interviu.

Bani

Cu Venus în tranzit prin sectorul banilor deținuți împreună cu alții, ai șansa să rezolvi în perioada următoare o situație ce vizează actele, relația cu băncile, o rată la un credit, taxe și impozite, poate chiar o situație legată de o moștenire, un bun de patrimoniu. Pentru unii nativi poate aduce vești bune legate de banii partenerului. Acesta își poate găsi un loc de muncă mai bine plătit.

Sănătate

Saturn, guvernatorul tău secundar, reintră în mers direct în sectorul sănătății și fără îndoială vei simți o reală îmbunătățire a stării de până acum. Teama și negativismul, confuzia pe care le-ai avut în ultimul timp se vor disipa și dacă ai dat dovadă de responsabilitate, vei reuși să găsești și remediile necesare.

Horoscop săptămânal Pești: 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Dragoste

Venus va tranzita sectorul relațiilor și al căsniciei și poate aduce o îmbunătățire la aceste capitole, însă nu te aștepta ca lucrurile să meargă de la sine. Va fi nevoie să-ți dorești armonizarea vieții de cuplu, să asculți ce are de zis partenerul, să lași criticile deoparte. Viața intimă, de asemenea, se revigorează, însă o relație strict sexuală, infidelitate, aventură, să va încheia în preajma Lunii Pline.

Carieră

Proiectele de grup nu sunt foarte bine susținute, însă revenirea lui Saturn în mers direct în această direcție ar putea aduce o detensionare a acestui sector de viață. În continuare este foarte important să fii atentă la persoanele cu care te asociezi, care se oferă să te sprijine și să nu-ți acorzi toată încrederea.

Bani

Luna Plină se petrece în sectorul financiar și poate aduce încheierea unei etape și culegerea roadelor, însă este foarte important ce acțiuni ai întreprins în acest sens. Poate fi vorba de recuperarea unui împrumut, dar poate fi vorba și de pierderi financiare. Mare grijă la anturaj, la persoanele cu care te asociezi în direcții financiare pentru că atenționarea aceasta este veche, iar acum se pot petrece evenimentele.

Sănătate

Saturn, planeta care-ți guvernează sănătatea, își va reveni la mersul direct și la dizolva o serie de viziuni negative, pesimiste care te-au amprentat în ultima perioadă, însă responsabilitatea cerută trebuie să rămână valabilă. Ai tendința de a munci prea mult pentru a face bani și acest aspect te poate suprasolicita nervos, te poate epuiza.

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2020. Mercur activează zodia „Scorpion”

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, va intra în zodia Scorpion, ipostază din care ne va aduce mai multă profunzime în gândire și ne va determina să fim mai introspecți, mai orientați către noi, interiorul nostru și lumea nevăzută. Totodată, ne poate face mai ironici în exprimare, mai secretoși, iar imaginația poate zburda departe.

Mercur va tranzita zodia Scorpion până pe data de 14 octombrie, iar apoi se va afla în retrogradare aici, deci mare grijă la raționamentul din această perioadă, la deciziile luate acum, la ceea ce spuneți și la negocieri pentru că toate acestea momente vor trece printr-o etapă de reevaluare, regret, răzgândire.

Horoscop săptămânal, 21-27 septembrie 2020. „Balanțele” pot ieși din parteneriate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care coincide cu echinocțiul de toamnă, și care activează puternic energia acestui semn.

Ne vom dori să găsim echilibrul în relațiile cu cei din jur, însă, oricât de mult am vrea să vedem doar parte frumoasă a lucrurilor nu prea vom reuși.

Mercur, planeta comunicării, se va afla în Balanță până pe 27 septembrie și va face aspecte tensionate pe cer, iar noi vom resimți contextul din plin.

Va trebui să dăm dovadă de răbdare, înțelepciune, să nu luăm decizii pripite, să nu acționăm impulsiv și să evităm pe cât putem să intrăm în conflicte cu ceilalți. Înfruntările de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent că sunt personale sau profesionale.

Zodiacul chinezesc, până pe 27 septembrie 2020. Dragostea plutește în aer, pentru nativii zodiei „Tigru”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 21-27 septembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Miliardar român, fără noroc în dragoste. Dat în judecată de a patra nevastă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Veniturile din toată lumea se vor micșora până în 2050 din cauza schimbărilor climatice