Horoscopul zilei de 27 septembrie 2020. Mercur activează zodia „Scorpion”

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2020. Mercur activează zodia „Scorpion”
Foto: Pixabay
Publicat: 27/09/2020, 12:46
Actualizat: 27/09/2020, 12:51

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, va intra în zodia Scorpion, ipostază din care ne va aduce mai multă profunzime în gândire și ne va determina să fim mai introspecți, mai orientați către noi, interiorul nostru și lumea nevăzută. Totodată, ne poate face mai ironici în exprimare, mai secretoși, iar imaginația poate zburda departe.

Mercur va tranzita zodia Scorpion până pe data de 14 octombrie, iar apoi se va afla în retrogradare aici, deci mare grijă la raționamentul din această perioadă, la deciziile luate acum, la ceea ce spuneți și la negocieri pentru că toate acestea momente vor trece printr-o etapă de reevaluare, regret, răzgândire.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Posibil ca astăzi să ai parte de niște tensiuni în cuplu cauzate de bani, de lipsa lor, de modul în care sunt cheltuiți sau să fii deranjată de cuvintele partenerului. Poate ți se atrage atenția asupra unui aspect financiar, mai ales dacă banii sunt deținuți la comun.

Carieră

Posibil ca în această perioadă să analizezi cu mai multă atenție colaborările în care ești implicată și să ajungi la concluzia că unele ar trebui lăsate în spate, acelea care financiar nu se dovedesc productive.

Bani

Mercur te va sprijini să rezolvi niște situații ce țin de acte, bănci, credite, taxe și impozite, moșteniri, chiar și bunuri de patrimoniu. De preferat ar fi să nu-ți faci un credit acum sau să investești bani într-un context pentru că îi poți pierde.

Sănătate

S-ar putea ca Mercur în acest tranzit să-ți întoarcă atenția supra unor frici și temeri pe care le ai foarte bine ascunse. Le știi doar tu și nu vrei să le dezvălui altora. Analizează-le și caută remediul potrivit pentru a scăpa de ele.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Mercur îți va activa sectorul relațiilor de lungă durată și al căsătoriei. Planeta îți va aduce fără îndoială ocazia de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei din jur, însă trebuie să te aștepți că vor fi și momente în care se vor spune lucruri dureroase, mult prea intime sau prea directe, chiar cu cinism, iar unele relații pot fi mult puse la încercare în perioada următoare. Dialogul poate uni sau poate despărți.

Carieră

Relațiile profesionale, fie că sunt cu parteneri de afaceri, cu solaboratori sau asociați, vor trece printr-o perioadă de încercări și ar trebui să faci tot posibilul să le îmbunătățești. Nu este exclus să închei ceea ce nu-ți aduce profit financiar pe măsura muncii depuse.

Bani

Mercur este guvernator al finanțelor tale, iar acest tranzit îți aduce multă intuiție financiară, ocazia de a negocia în avantajul tău, însă evită câștigurile rapide și imorale sau care promit prea mult cu prea puțin. Nu încerca să manipulezi nici tu, la rândul tău.

Sănătate

Va fi nevoie să-ți analizezi cu mai multă atenție modul în care-ți petreci timpul liber pentru că riscul de a te epuiza este foarte mare. Dedică-te și pasiunilor tale! Fă artă dintr-un hobby!

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Mercur este guvernatorul tău, dar și a sectorului iubirii, iar acest tranzit te va ajuta să devii mai profundă în gândire și mai introspectă, să-ți analizezi în alt mod sentimentele și să fii mai atentă la atitudinea persoanei iubite. Posibil ca cei din jur să nu te înțeleagă în această perioadă așa cum te-ai fi așteptat.

Carieră

Mercur va activa sectorul muncii și-ți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți relațiile cu colegii, însă ai grijă la dialog și nu deveni ironică sau răutăcioasă când ceilalți nu sunt de acord cu tine. Totodată, folosește-te de acest tranzit pentru a depista ce anume îți place cu adevărat să muncești. Dacă te gândești la schimbarea locului de muncă, așteaptă până săptămâna viitoare.

Bani

Fii mai atentă la tendința unora de a te manipula și te a te pune să plătești mai mult decât merită un obiect sau o activitate. Poți plăti pentru a învăța ceva, pentru o pasiune, un hobby.

Sănătate

Mercur îți va activa, totodată, și sectorul sănătății și îți poate aduce ocazia de a afla unele remedii și tratamente la problemele de sănătate pe care le ai. Unii nativi ar putea să-și facă niște analize în această perioadă și ar fi de preferat să nu le amâne.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Mercur va activa întocmai sectorul iubirii și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii relației sentimentale. Poți avea parte de dialoguri neașteptate în următoarea perioadă, chiar poți aduce în discuție posibilitatea de a face un copil sau, dacă ești părinte, vei observa că interesul tău se va canaliza mai mult către educația celor mici.

Carieră

Ai grijă la conflictele cu autoritățile sau reprezentanții unei instituții care-ți pot da bătăi de cap astăzi. Încearcă să respecți regulile.

Bani

Azi ești ușor nemulțumită de niște aspecte financiare. Poate fi vorba de nevoia ta de a face niște cumpărături sau de a ieși undeva cu prietenii și de necesitatea de a te restricționa cu cheltuielile, aspect care te demotivează și tensionează.

Sănătate

Mercur te va stimula să-ți faci timp luber, să te relaxezi mai mult și să-ți (re)descoperi niște pasiuni, hobby-uri, să te dedici mai mult micilor bucurii ale vieții.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Mercur va activa sectorul familiei și va aduce tensiuni cu cei dragi, însă aceste tensiuni ar trebui privite constructiv sau tratate foarte profund pentru a ajunge lalcauza reală a nemulțumirilor și a o remedia.

Carieră

Posibil ca în acaestă perioadă să trebuiească să te ocupi mai mult de niște situații care țin de o casă, un bun de patrimoniu, o moștenire sau un teren imobiliar. Ai mare grijă la acțiunile întreprinse pentru că le poți regreta ulterior.

Bani

S-ar putea să investești bani într-o casă sau într-un proiect de grup, însă este recomandat să nu faci acum credite și nici să nu-ți acorzi toată încrederea celor din jur jur care se arată binevoitori cu tine pentru că poți fi păcălită.

Sănătate

Tot Mercur va trece prin emoțiile tale și îți va răscoli universul interior în căutarea unor răspunsuri ce țin de trecut, de frici, traume, copilărie. Nu te teme dacă vei fi mai zbuciumată, ci caută să vindeci trecutul.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Mercur, întocmai guvernatorul tău, te va susține foarte mult în comunicare în perioada următoare și poți rezolva prin dialog neînțelegerile avute cu cei din jur. Ai doar grijă să nu devii excesiv de critică. Te poți împăca cu cineva drag.

Carieră

Sunt foarte bine susținuți în perioada următoare nativii care dau examene, teste, interviuri, care susțin discursuri publice sau învață, dar și cei care lucrează în vânzări, care se ocupă de comerț și transport.

Bani

Negocierile vor fi un punct forte, însă ține cont că ceea ce vei decide acum va fi reanalizat și reevaluat ulterior. De aceea, dacă ai de făcut o negociere, o tranzacție sau o investiție importantă, așteaptă până luna viitoare.

Sănătate

Urmează o perioadă bună în care poți planifica scurte deplasări, excursii, vizite și chiar îți poți programa o minivacanță de relaxare. Ai nevoie!

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Astăzi s-ar putea să ai parte de niște tensiuni financiare, conflicte cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor și să te lovești de unele neajunsuri.

Carieră

Trebuie să începi să te pui în valoare mai mult și să-ți recâștigi încrederea în tine, dar și stima de sine. Va fi un capitol la care vei avea niște lecții de învățat în perioada cu Mercur în Scorpion.

Bani

Cu Mercur în tranzit prin sectorul financiar vei avea intuiție bună în administrarea finanțelor, vei avea idei remarcabile despre cum să-ți îmbunătățești veniturile, însă evită să faci investiții majore pentru că poți fi nemulțumită ulterior de ele. Totodată, nu te grăbi să cumperi electronice și electrocasnice luna aceasta pentru că s-ar putea să întâmpini probleme cu ele și să trebuiască să le restitui. Un stres suplimentar!

Sănătate

Mercur îți guvernează trecutul și sănătatea și te poate stimula să pătrunzi mai adânc în amintirile tale, în credințele tale și să le analizezi pentru a te detașa de ele. Posibil să fii mai preocupată de îmbunătățirea sănătății și nu ar strica să-ți faci niște analize de rutină.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Mercur intră în zodia ta și-ți aduce ocazia de a-ți îmbunătăți comunicarea, atât cu tine, cât și cu cei din jur. Vei fi mai introspectă, mai atentă la unele detalii, dar și mai acidă în replici și mai ironică, aspect care poate aduce tensiuni în cuplu. Te poți pregăti pentru niște surprize neașteptate în dragoste.

Carieră

Cu Mercur alături vei avea ocazia să-ți îmbunătățești relațiile de afaceri, să obții colaboririle și asocierile pe care ți le dorești și să pui punctul pe i în relațiile profesionale. Va fi o perioadă bună, dar nu trebuie să te grăbești în decizii majore.

Bani

Negocierile pot fi un atu în această perioadă, însă atenție la tendința de a-i manipula pe cei din jur. Posibil ca ceea ce discuți acum să nu fie de lungă durată și să revii asupra dialogurilor și aranjamentelor pe care le faci. Nu te grăbi să faci un credit sau să dai/iei bani cu împrumut.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să te simți tensionată, nervoasă și starea de irascibilitate să nu o poți defini întocmai, așa că mai bine ar fi să te odihnești mai mult. Nu lua decizii importante.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor și căsniciei tale și acum îți activează zona trecutului, deci nu este exclus ca o serie de amintiri să revină în viața ta sau chiar persoane din trecut cu care ai avut o relație. Cel mai bine ar fi să te folosești de acest context pentru a-ți analiza mult mai profund raportarea la iubire și la viața de cuplu.

Carieră

Mercur îți guvernează cariera, iar această perioadă în care va traversa și retrograda în Scorpion te poate forța să-ți analizezi atent și să-ți revizuiești niște obiective profesionale. Nu lua decizii legate de carieră acum pentru că le poți regreta!

Bani

Astăzi s-ar putea să revendici cu mult curaj o sumă de bani sau cineva să-ți ceară un împrumut și acest aspect să te enerveze, mai ales dacă se repetă.

Sănătate

Ai mai multă grijă de sănătatea ta în perioada aceasta, mai ales de sănătatea psihică, mentală. Relaxează-te, evită gândurile și frământările pentru că-ți pot aduce surmenaj, stres și insomnii.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Mecur îți va tranzota sectorul prietenilor și-ți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți comunicarea cu cei din anturaj. Vei fi mai deschisă în a cunoaște noi oameni, în a lega noi relații, însă ai mare grijă la încrederea pe care o acorzi pentru că s-ar putea să fii trădată, mințită, înșelată.

Carieră

Tot Mercur vine să te susțină cu idei în legătură cu un proiect în care ești implicată și pe care vrei să-l faci să funcționeze și, totodată, vine să-ți îmbunătățească relația cu colegii de muncă. Fii mai atentă la persoanele care se oferă să-ți acorde ajutorul, să nu aibă și alte interese.

Bani

Luna îți traversează astăzi sectorul banilor și este posibil să te concentrezi mai mult pe nevoile financiare. Nu este exclus să cheltui pentru a-ți satisface niște plăceri, ale tale, ale persoanei iubite sau ale copiilor.

Sănătate

Mercur este guvernator al sănătății tale, iar acest tranzit te va întoarce foarte mult către nevoile reale ale tale. Posibil să-ți aprofundezi niște frici și temeri, să cauți niște explicații mai profunde pentru animite stări și simptome pe care le ai.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Mercur este guvernator al iubirii tale și te poate susține foarte mult în această perioadă să descoperi ce vrei cu adevărat de la o relație, poate chiar de la relația în care te afli. Vei trece prin reevaluări sentimentale și de aceea nu lua acum decizii radicale, ci doar analizează-ți profund sentimentele.

Carieră

Mercur îți va activa sectorul carierei, ceea ce înseamnă pe de o parte că vei avea parte de unele tensiuni profesionale și va trebui să depui mai mult efort pentru a te înțelege cu superiorii, iar pe de altă parte, te va ajuta să-ți analizezi în profunzime obiectivele profesionale, care este direcția pe care vrei să mergi în carieră mai departe.

Bani

Mercur îți guvernează casa finanțelor comune cu ceilalți, inclusiv cu partenerul de viață, casa bunurilor materiale, a creditelor, moștenirilor, ipotecilor, litigiilor, împrumuturilor, taxelor și impozitelor. Toate acestea vor trebui analizate cu multă profunzime și va trebui să ai grijă să nu cazi în plasa unor minciuni sau promisiuni deșarte.

Sănătate

Astăzi s-ar putea să fii tensionată de o situație profesională și să ai parte de unele gânduri stresante, insomnii și nemulțumiri interioare, pe care preferi să le ascunzi de ceilalți.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Acest tranzit al lui Mercur, guvernatorul relațiilor și căsniciei tale, te va pune să-ți analizezi cu multă profunzime niște principii de viață, mentalități și credințe avute. Cumva, va trebui să te focusezi pe evoluția ta personală pentru a face pace cu tine și gândurile tale cele mai ascunse. Posibil ca unele concluzii la care ajungi acum să fie reevaluate ulterior. Relațiile intră în focusul tău.

Carieră

Este o perioadă foarte bună să te înscrii la cursuri de dezvoltare și perfecționare profesională. Unii nativi se pot folosi de acest tranzit al lui Mercur prin Scorpion pentru a-și scoate de la naftalină niște diplome și a le folosi în diferite scopuri profesionale, în afaceri, colaborări.

Bani

Este posibil ca astăzi să te scoată din minți cineva, poate să încerce să te mintă, să te păcălească, să te manipuleze emoțional și să ai parte de un nou conflict pe tema banilor. Și aici este nevoie de o nouă mentalitate.

Sănătate

Analiza emoțiilor tale este punctul cheie al stării de sănătate. Dacă vei face pace cu tine și universul tău interior, dacă vei coborî în cele mai ascunse zone ale tale și vei analiza ce simți, vei reuși să-ți îmbunătățești nu doar starea de spirit, ci și de sănătate.

Horoscop săptămânal, 21-27 septembrie 2020. „Balanțele” pot ieși din parteneriate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care coincide cu echinocțiul de toamnă, și care activează puternic energia acestui semn.

Ne vom dori să găsim echilibrul în relațiile cu cei din jur, însă, oricât de mult am vrea să vedem doar parte frumoasă a lucrurilor nu prea vom reuși.

Mercur, planeta comunicării, se va afla în Balanță până pe 27 septembrie și va face aspecte tensionate pe cer, iar noi vom resimți contextul din plin.

Va trebui să dăm dovadă de răbdare, înțelepciune, să nu luăm decizii pripite, să nu acționăm impulsiv și să evităm pe cât putem să intrăm în conflicte cu ceilalți. Înfruntările de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent că sunt personale sau profesionale.

Zodiacul chinezesc, până pe 27 septembrie 2020. Dragostea plutește în aer, pentru nativii zodiei „Tigru”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 21-27 septembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Descoperiți ce se ascunde în construcția unui model de masă rece de top