Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2020. „Scorpionii” își schimbă viziunea

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2020. „Scorpionii” își schimbă viziunea
Foto: Pixabay
Publicat: 11/11/2020, 01:11
Actualizat: 11/11/2020, 01:19

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, se reîntoarce în zodia Scorpion pentru a clarifica contexte ce țin de latura financiară, dar și de viața intimă. Totodată, s-ar putea să uităm de diplomația din ultimele zile și să devenim mai acizi, mai cinici și mai ironici în dialogurile cu cei din jur. Partea cu plus este că vom da dovadă de multă intuiție și profunzime în gândire.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Relația intimă, viața sexuală sunt capitole care reintră în sfera ta de interes odată cu reîntoarcerea lui Mercur în Scorpion și pe care le vei analiza dintr-un alt unghi. Dacă ai ezitat să iei o decizie în ultima lună sau dacă ai luat o decizie care ți-a adus mai multă confuzie vizavi de o aventură, de o relație secretă, acum te vei decide ce să faci exact.

Carieră

Sunt încă frământări, frustrări legate de carieră și abordate prin prismă financiară. S-ar putea ca o frică, o teamă de instabilitate financiară să nu te lase să-ți atingi niște obiective și aspirații înalte.

Bani

Un context financiar probabil nu a mers așa cum ți-ai dorit, iar de acum Mercur te susține și vor apărea rezolvări, acestea fiind legate în special de bugetul comun cu partenerul sau de investiții comune alături de terțe persoane. Poate ți se înlesnește obținerea unui credit, poate reușești să scazi o bobândă, să ai o idee despre cum să achiți o datorie, o rată la bancă. Unii nativi găsesc dovezile necesare sau le vin ideile de care au nevoie pentru a iniția un proces, un litigiu.

Sănătate

Ai nevoie să lași spiritualitatea să intre în viața ta, să te dedici mai mult acestei lature ascunse a sufletului tău pentru că acum vei avea și ocazia să înțelegi de ce trăiești ceea ce trăiești sau de unde-ți provin fricile.

Horoscop zilnic Taur – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești comunicarea în cuplu, însă printr-o abordare mult mai spirituală a unei situații. Poți să vezi dincolo de niște granițe materiale, trebuie doar să vrei. Un context petrecut în ultima lună poate a rămas fără răspuns, iar acum ai șansa să iei o decizie, să-i vezi cealaltă față, să-l clarifici.

Carieră

Profesional, se reîntoarce Mercur în sectorul parteneriatelor, al contractelor și relației cu colaboratorii și asociații, deci ți se mai dă o șansă să rezolvi ceea ce nu merge, ceea ce nu te mulțumește pe deplin.

Bani

Posibil ca aceste decizii pe care le iei în plan profesional să aibă mare legătură cu planul financiar. Poaate un contract nu te mulțumește și readuci în discuție tema banilor sau a volumului de muncă.

Sănătate

Ești în continuare sub incidența lui Marte retrograd tensionat cu Venus, guvernatoarea ta, așa că odihnește-te atât cât ai nevoie, atât cât îți cere organismul.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Ușor, ușor te apropii de unele idealuri sentimentale, de unele aspirații pe care le ai în viața persoanlă și asta poate însemna o uniune mai profundă sau, din contră, o despărțire de o povară.

Carieră

Mercur se întoarce în sectorul muncii pentru a-ți arăta o altă față a situației și pentru a-ți clarifica multe neînțelegeri. Fiind și guvernatorul tău, te va stimula puternic să faci schimbări pentru a-ți îmbunătăți viața. Poate fi vorba de un alt program, de o negociere a sarcinilor și responsabilităților.

Bani

S-ar putea să faci unele investiții în cămin sau pentru a obține un confort emoțional de care atât ai nevoie.

Sănătate

Te mai liniștești cu agitația psihică, însă nu suficient și nu fără a face schimbări legate de stil de viață, un capitol la care ideile generate de Mercur vor contribui radical. Ceva nu-ți convine în viața ta, iar acum clarifici acel ceva pentru a-ți redobândi starea de spirit.

Horoscop zilnic Rac – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur se reîntoarce întocmai în sectorul sentimental, semn că aici încă mai sunt situații de rezolvat și clarificat. Poți recontura o nouă viziune a iubirii și-ți poți îmbunătăți relația cu copiii, însă trebuie să ai răbdare mai multă și să te exprimi cu sinceritate.

Carieră

Vei avea șansa să pui în valoare niște talente și abilități și astfel să te faci remarcată. Ai idei bune, creative, însă te-ai temut până acum de schimbări și nu le-ai pus în practică.

Bani

Este o zi foarte bună să negociezi su renegociezi un contract profesional, un contract de colaborare în special.

Sănătate

Ai ocazia să te dedici mai mult activităților care-ți fac plăcere și poți ieși din starea de apăsare prin sport, prin pictură, muzică și citit, prin tot ce ține de creativitatea ta.

Horoscop zilnic Leu – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Mercjur se reîntoarce în sectorul familiei, al locuinței, semn că aici mai ai ceva de clarificat. Poate reiei dintr-o altă perspectivă un dialog cu cei dragi sau pote ți se înlesnesc niște contexte ce țin de casă, de acte, negocieri, mutări, renovări.

Carieră

Ai face bine să acorzi mai multă atenție unui aspect care ține de ascensiunea ta profeisonală, poate de loculk de muncă. Analizează da că nu cumva vrei să-ți schimbi jobul pentru că vei vea viziuni bune.

Bani

Dacă ai de negociat, de discutat pe tema plății unui proiect profesional, unei activități desfășurate sau pe tema salarizării, azi este o zi bun să o faci cu tot curajul.

Sănătate

S-ar putea să reiei niște anaalize sau să discuți din nou pe tema unui aspect legat de sănătate. Privește cu atenție pentru că o simplă schimbare a stilului de viață poate aduce îmbunătățiri.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea va deveni un punct forte al tău în perioada următoare, iar azi ai șansa să clarifici un aspect ce ține de viața sentimentală și pe care în trecut fie l-ai evitat, fie ți-a adus confuzii sau răspunsuri nemulțumitoare.

Carieră

Sunt susținute activitățile de comerț, activitățile academice și poți învăța mai bine, poți da un examen, poți susține o ședință sau un discurs public.

Bani

Mercur revine în sectorul negocierilor, semn că te susține să reiei un dialog financiar avut în ultima lună și care a rămas neclarificat.

Sănătate

Luna este încă în tranzit în zodia ta și azi îți aduce multă stabilitate emoțională, multă responsabilitate față de un context și te poate stimula să faci mici îmbunătățiri, poate chiar să te apuci să faci mișcare.

Horoscop zilnic Balanță – 11 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental rămâne u context tensionat, încă neclarificat, și este posibil să te mai gândești la ceea ce a fost, indiferent că este vorba de un partener recent sau unul din trecut. Sunt frământări care-ți aduc conștientizări.

Carieră

Este o perioadă importantă să dai dovadă de mai multă încredere în tine, să-ți recâștigi stima de sine și să te pui în valoare prin talentele cu care ai fost înzestrată.

Bani

Mercur se reîntoarce în sectorul financiar, semn că aici trebuie să aduci îmbunătățiri. Posibil să fi avut limitări și nemulțumiri legate de bani, de modul în care îi obții și îi administrezi, iar acum să ai parte de idei și soluții care să conducă la îmbunătățirea veniturilor.

Sănătate

Faptul că îți conștientizezi niște emoții și că le înțelegi dintr-o altă persoectivă te poate ajuta să le vindeci. Lasă trecutul, cu friccile și amintirile lui, în spate și o să-ți obții liniștea psihică, interioară de care atât ai nevoie.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Faptul că Mercur revine în zodia ta înseamnă o mare susținere în comunicare, mai exact în luarea unor decizii evitate până acum, în exprimarea unor emoții și sentimente ascunse, iar nesiguranța și confuzia se vor dizolva. Viața socială este activă și poți sta de vorbă cu prieten, îi poți cere sfaturi.

Carieră

Începi să ai idei bune despre cum să pui lucrurile în mișcare și nu este exclus ca un proiect în care ești implicat să înceapă să funcționeze din nou.

Bani

Vei avea parte de o mult mai bună suusținere în negocieri, așa că poți rediscuta termenii financiari ai unui context care a fost blocat și limitat până acum.

Sănătate

Începi să vezi mai clar ce este de făcut cu viața ta, cu stilul abordat și asta te va ajuta să faci și schimbări benefice și necesare pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și, implicit, de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur se reîntoarce în sectorul trecutului pentru a-ți dizolva niște frici, temeri, inhibiții care nu te lasă să evoluezi. Vezi din altă perspectivă un context sentimental și asta te va ajuta să mergi ai departe cu încredere mai multă.

Carieră

Cu cât îți pui talentele în valoare mai mult, cu atât ești mai aproape de țelurile tale. Relația cu superiorii va fi una bună astăzi, dar nu exagera cu reproșurile.

Bani

S-ar părea că un context financiar care a fost blocat până acum, se va ușura și vei reuși astfel să-ți pui în valoare mai mult ideile și să te apropii cu pași repezi de niște obiective trasate.

Sănătate

Sănătatea este strict legată de Mercur, așa că poți vedea mai clar ce trebuie să faci pentru a ieși dintr-o stare de meditație anxioasă care a pus stăpânire pe gândurile tale.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur revine în sectorul prietenilor și te poate ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din anturaj, mai ales dacă au existat neînțelegeri pentru că acum se clarifică și vei lua o decizie importantă în acest sens. Cu partenerul de viață ai mari șanse să ajungi pe aceeași lungime de undă și să vă faceți planuri de viitor.

Carieră

Un proiect care a stagnat sau vizavi de care erai confuz și nu știai ce să faci, s-ar părea că revine pe drumul cel bun. Ai idei bune și iei decizii inspirate în ceea ce-l privește.

Bani

Este încă multă confuzie legată de latura financiară, așa că nu te grăbi să iei decizii. Analizează cu profunzime un astfel de aspect și ascultă-ți și intuiția.

Sănătate

Te vei simți mult mai bine dacă vei sta de vorbă cu cineva și te vei descărca de stresul acumulat în ultima perioadă. O acțiune umanitară te poate repune pe picioare și-ți poate întări psihicul.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Reaprinzi pasiunea în cuplu și trăiești cu multă intensitate alături de partener sau, dacă ești singur, poate te lași purtat într-o aventură sentimentală ascunsă.

Carieră

Mercur revine în sectorul carierei tale, semn că aici încă mai sunt lucruri de pus la punct. Îți poți îmbunătăți relația cu superiorii dacă vei vorbi sincer și deschis, ajungând până la profunzimea problemei cu care te confrunți. Totodată, veia vea idei bune, pline de inspirație despre ce vrei să faci profesional și mai ales care este cea mai bunăp strategie pentru a-ți atinge niște obiective.

Bani

S-ar putea să ți se deblocheze o situație care vizează finanțele tale, poate o investiție, poate obții niște avize, aprobări, acte, poate rezolvi ceva cu un credit.

Sănătate

Îți poți accentua vrând nevrând niște temeri și frici numai pentru că vei avea tendința de a le răscoli și de a le întoarce pe toate părțile.

Horoscop zilnic Pești – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Ai parte de o zi foarte bună în plan sentimental și te apropii foarte mult de partenerul de viață. Contextul este și mai puternic decât zilele trecute și asta pentru că puteți face planuri de viitor împreună. Mercur te va sprijini mult să-ți reconturezi niște filozofii de viață și să aduci îmbunătățiri vieții tale printr-o nouă raportare la principiile după care te ghidezi.

Carieră

Sunt favorizate cursurile, seminariile de dezvoltare personală sau profesională și vei acorda o atenție deosebită spiritualității și cunoașterii înalte. Poți decide să obții o diplomă sau să folosești o diplomă pe care o ai.

Bani

Evită să faci investiții astăzi și nici nu te avânta în negocieri importante. Mâine va fi o zi mai bună.

Sănătate

Vei observa că starea de sănătate, starea de spirit se va îmbunătăți cu cât de apropii mai mult de valori spirituale mai înalte. Nu ai motive de îngrijorare pentru că energia ta este la cote înalte.

Horoscop săptămânal 9-15 noiembrie 2020. „Capricornii” pornesc pe o nouă direcție de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Evenimentul remarcabil al săptămânii 9 – 15 noiembrie 2020 este refacerea conjuncției Jupiter – Pluto pentru a treia dată și ultima în zodia Capricorn. Evenimentul va avea un impact major atât la nivel socio-politic, cât și personal.

Ceea ce s-a petrecut începând cu vara acestui an, când planetele s-au întâlnit în mers retrograd, acum are șansa să se corecteze și astfel să se culeagă roadele. Ceva nu a mai funcționat, ceva s-a pierdut, ceva s-a distrus, iar acum trebuie reconstruit.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală