Horoscop săptămânal 9-15 noiembrie 2020. „Capricornii” pornesc pe o nouă direcție de viață

Horoscop săptămânal 9-15 noiembrie 2020. „Capricornii” pornesc pe o nouă direcție de viață
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 10/11/2020, 16:50
Actualizat: 10/11/2020, 17:13

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Evenimentul remarcabil al săptămânii 9 – 15 noiembrie 2020 este refacerea conjuncției Jupiter – Pluto pentru a treia dată și ultima în zodia Capricorn. Evenimentul va avea un impact major atât la nivel socio-politic, cât și personal. Ceea ce s-a petrecut începând cu vara acestui an, când planetele s-au întâlnit în mers retrograd, acum are șansa să se corecteze și astfel să se culeagă roadele. Ceva nu a mai funcționat, ceva s-a pierdut, ceva s-a distrus, iar acum trebuie reconstruit.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

În dragoste, deși o ai pe însăși Venus în zodia ta, planeta iubirii și guvernatoarea ta, iată că aspectele tensionate pe care le face acum nu vin cu cele mai bune vești. Acele relații care nu mai funcționează, în care atitudinea și comportamentul partenerului nu s-a îmbunătățit, se pot încheia, mai ales dacă la mijloc este vorba de prea multă autoritate și impunere. Pe de altă parte, apar noi începuturi în viața intimă, poate o aventură, o idilă.

Carieră

Conjuncția majoră se va petrece întocmai în sectorul carierei tale, prin urmare șansele de a culege roadele unei munci începute în prima parte a anului sunt foarte mari. Ceva demarat în aprilie care ulterior a stagnat se poate repune pe picioare. De asemenea, pentru mulți nativi apar oportunități de a ieși în față și de a se afirma, șanse de a obține o funcție, de a-și îmbunătăți imaginea și de a-și reconstruit strategia profesională de atingere a unor obiective.

Bani

Din punct de vedere financiar aiparte de o perioadă liniștită, nu neapărat echilibrată, dar cel puțin lipsurile nu te vor afecta pentru că nu vor fi majore. Luna Nouă te va susține să-ți faci un credit, să obții o sumă de bani, o moștenire, poate chiar un ajutor de la terțe persoane.

Sănătate

Ușor, ușor începi să faci pace cu tine, să-ți înțelegi mai bine fricile, teama de a pierde ceva sau pe cineva și asta te va ajuta foarte mult în îmbunătățirea stării de spirit. Este ultima săptămână cu Marte retrograd în zodia ta, deci pregătește-te să înflorești și asigură-te că ai reevaluat stilul de viață și sănătatea și ai adus îmbunătățiri.

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental ai parte de o mare revelație, de conștientizarea viitorului alături de partenerul lângă care te afli sau, dacă ești singură, fără îndoială că vei ști pe ce direcție să mergi mai departe. Ai nevoie lângă tine de cineva care să-ți împărtășească viziunea de viitor, de cineva care să aibă aceleași principii cu ale tale, de aceea acele relații care nu au o bază comună se pot încheia. Luna Nouă poate aduce noi începuturi în viața de cuplu, dar și ocazia unor nativi de a conduce o idilă către ceva serios.

Carieră

Din punct de vedere profesional nu este o perioadă ușțoară pentru că vor apărea tensiuni la locul de muncă, frustrări și nemulțumiri și s-ar putea să simți că nu mai faci față. Tot acest context se va dovedi benefic în cele de urmă pentru că poți face ajustări. Aișansa să progresezi cu atât mai mult cu cât în ultimele luni te-ai dedicat studiului sau ai obținut o diplomă. Fii mai diplomat în dialogurile cu colegii și ține cont că șansele unor noi colaborări cresc foarte mult, mai ales că și Luna Nouă te susține puternic din această direcție.

Bani

Cresc șansele unor negocieri importante săptămâna aceasta și chiar dacă nu sunt direct legate de salariu sau de bani, ceea ce se discută acum va avea un impact benefic asupra sectorului financiar.

Sănătate

Este o săptămână care trage un semnal de alarmă cu privire la starea ta de sănătate, așa că dacă-ți dorești ca lucrurile să se îmbunătățească într-adevăr va trebui să faci schimbări legate de stil de viață, mai ales că este ultima săptămână cu Marte retrograd în sectorul sănătății, deci fie reevaluezi de bună voie, fie ești forțat de împrejurări. Stresul trebuie anihilat și nu perpetuat.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Săptămțâna aceasta vei conștientiza care este direcția de viitor pe care vrei să-ți continui viața sentimentală. Fie că te afli într-o relație, căsătorie, fie că ești singur, vei ști ce vrei să faci. În plus, ai șanse să cunoști persoane care să-ți schimbe radical sistemul de valori și de care să te îndrăgostești, însă ai grijă să nu fie doar o pasiune de moment pentru că-ți poate aduce mai multe neplăceri decât ai crede.

Carieră

Este o săptămână destul de bună la locul de muncă. Te poți înțelege mult mai bine cu colegii, pot rezolva contexte dificile grație ideilor tale bune și poți realiza mai clar ce vrei să faci mai departe cu situația profesională. Cresc șansele de angajare pentru cei care-și caută un job, mai ales că și Luna Nouă susține puternic o nouă direcție în acest sens.

Bani

Ai șansa de a obține un credit, de a intra în posesia unei sume de bani, unui bunj material, unei moșteniri, mai ales dacă ai depus efort până acum în acest sens. Situația financiară se poate îmbunătăți remarcabil într-un astfel de context. Unii nativi au parte de înlesniri în legătură cu un proces de recâștigare a unor drepturi pecuniare.

Sănătate

Poți să aduci îmbunătățiri majore stilului de viață și ai ocazia să vezi ce nu a mers până acum sau să tratezi, să afli un remediu pentru o afecțiune cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. O serie de gânduri se pot așeza în mintea ta și te vei relaxa mai mult.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental, săptămâna aceasta se va da un verdict clar. S-ar putea să iei decizia finală dacă vrei să mai continui o relație sau nu, dacă vrei să mergi mai departe alături de partenerul actual, iar unii nativi dau răspunsul unei cereri în căsătorie. Cei singuri sunt susținuți să înceapă noi relații, dat fiind că Luna Nouă de acum se va petrece în sectorul iubirii. Relația cu copiii se poate îmbunătăți.

Carieră

Săptămâna aceasta s-ar putea să te decizi clar dacă mai vrei sau nu să continui o colaborare sau dacă mai vrei să te asociezi într-un proiect, așa cum îți propusesei. Tensiunile, nemulțumirile profesionale sunt foarte mari, însă contextul te-ar putea sprijini să vezi care este direcția pe care ți-o dorești în carieră pentru mai departe.

Bani

Situația financiară nu doar că se îmbunătățește dar apar ocazii să-ți renegociezi un contract sau ocazii să negociezi o situație fiannciară, o remunerație. Pot apărea oferte de colaborare avantajoase.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră o mai mare nevoie de a te dedica activităților relaxante. Unii nativi se pot apuca de sport acum.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Săptămâna aceasta s-ar putea să iei o decizie importantă în plan sentimental, mai ales o decizie amânată sau legată de o situație care ți-a adus confuzie din primăvară până acum. Unii nativi vor ști dacă mai continuă o poveste, dacă se întorc la cineva din trecut sau pe cine să aleagă dintre două relații sentimentale.

Carieră

Este o săptămână bună în plan profesional, dat fiind că în acest sector al muncii se perfectează conjuncția. Asta te poate ajuta să știi ce ai de făcut mai departe, să culegi roadele unui proiect, să pui în funcțiune un proiect care a stagnat în ultimele luni sau chiar să pornești ceva pe cont propriu. Unii nativi se pot angaja acum.

Bani

Din punct de vedere financiar va trebui să dai dovadă de mai multă respăonsabilitate și să te limkitezi, pentru moment, doar la cheltuieli care reprezintă strictul necesar.

Sănătate

Începutul de săptămână poate aduce o stare mai mare de tensiune interioară, ca și cum nu ți-ai putea descifra și înțelege propriile emoții. Posibile frământări legate de o direcție de viitor sau legate de o decizie, un context din trecut. Profită de weekend și ieși la o plimbare pentru a te relaxa.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Conjuncția amintită se petrece în casa iubirii, deci vei resimți din plin momentul. Este posibil pe de-o parte să te exprimi mai ușor, să reușești să ajungi la sufletul persoanei iubite și astfel să vă înțelegeți mai bine de acum înainte sau, în cazul nativilor care nu au reușit să lege până acum o relație, este posibil ca cealaltă persoană să-și schimbe atitudinea și Fecioarele să cucerească mai ușor.

Carieră

Luna Nouă va susține puternic tot ce ține de comunicare, activități academice, examene, teste, iar dacă ai de dat ingterviuri sau dacă ai de susținut discursuri publice sau ședințe, veștile sunt bune pentru că ai toată susținerea astrologică.

Bani

Săptămâna începe cu tensiuni financiare, nemulțumiri salariale, plăți care întârzie să vină. Totodată, reevaluarea unor credite, rate, sume de bani deținute împreună cu alții ar putea aduce concluzii finanaciare mai bune.

Sănătate

Concentrează-te mai mult pe activitățile care-ți fac plăcere, pe hobby-urile tale pentru că din direcția aceasta pot veni multe mulțumiri în această perioadă.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Venus, planeta ta guvernatoare, se află în zodia ta, deci puterea de seducție este mare, capacitatea de a cuceri este la cote înlate, însă s-ar putea ca săptămâna aceasta să dai curs doar pasiunilor de moment. Cei care se află într-o relație sunt extrem de încordați, pe de o parte prea atenți la ei înșiși, pe de altă parte nemulțumiți de atitudinea partenerului. Se poatet ca unele relații să se încheie, dacă nativii nu ajung la un echilibru și la o înțelegere cu cealaltă persoană. Balanțele nu (mai) tolerează atitudinea autoritară în cuplu.

Carieră

Nu este exclus ca săptămâna aceasta să-ți dai seama că ai vrea să faci niște schimbări profesionale sau să faci și altceva pe lângă ceea ce deja faci și astfel să începi căutările. Oricum, la locul de muncă ceva se va îmbunătăți, fie programul, fie responsabilitățile și sarcinile, fie relația cu colegii. Dacă profesional nu ai fost deloc mulțumit în ultima perioadă, de acum lucrurile se vor îmbunătăți, iar cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Bani

Banii au mari șanse să vină în urma unui efort profesional depus. Poți să-ți iei un job suplimentar sau un proiect profesional extra la care ai lucrat în ultimul timp îți va aduce beneficii, roade bogate. În plus, Luna Nouă susține noi începuturi legate de finanțe și poate aduce noi surse de câștig.

Sănătate

Starea de sănătate este bună în această perioadă, dar fii mai atent la ceea ce simți și la cum reacționezi la stimulii externi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Dacă până acum ai ezitat să iei legătura cu o persoană, fie care îți era dragă, fie cu care ai avut o relație și s-a încheiat, iată că săptămâna aceasta poți prinde mai mult curaj și poți vorbi. Unii nativi își exprimă sentimentele în cuplu, în timp ce alții flirtează și cuceresc cu mai multă ușurință. În plus, Luna Nouă poate aduce noi începuturi în viața personală, mai alres că sentimental vei ști ce vrei și cum vrei să fie viața ta.

Carieră

Săptămâna începe cu destul de mult stres la locul de muncă, tensiuni cu colegii, nemulțumiri și neplăceri și bine ar fi să-ți păstrezi calmul pe cât posibil și să fii diplomat. Este, la modul general, o perioadă bună de afirmare în plan profesional.

Bani

Proiectele care s-au blocat în ultimele luni de zile și care, cel mai probabil, au fost limitate de contextul social, vor începe de acum să dea roade. Cei care au afaceri personale le pot repune pe picioare și pot veni bani din activitățile întreprinse în ultimul timp.

Sănătate

Stresul de la locul de muncă își poate pune amprenta și te poți simți mai obosit în această perioadă, însă în weekend, odată cu Luna Nouă care se formează în zodia ta, șansele de a-ți reveni cheful de viață și starea de bine sunt foarte mari. Încearcă să faci schimbări legate de swtilul de viață.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Începutul de săptămână, deși este mai tensionat, aduce șansa de a clarifica lucruri în relația cu persoana iubită. Unii nativi care sunt singuri se pot gândi la o persoană din trecut și pot încerca să reia legătura. Posibile conflicte cu prietenii sau pasiuni bruște care apar cu persoane din anturaj.

Carieră

Nu este o perioadă bună să faci schimbări majore în plan profesional, însă poți reveni la un loc de muncă sau poți reveni asupra unor decizii profesionale mai vechi, privindu-le acum dintr-o altă perspectivă. Săptămâna poate începe cu tensiuni legate de un proiect în care ești implicat.

Bani

Conjuncția celor două planete grele se petrece în sectorul financiar, semn că ceea ce nu a funcționat din primăvară și până acum are toate șansele să se îmbunătățească. Poți culege roadele muncii depuse și poți avea parte de oportunități pentru a-ți îmbunătăți bugetul.

Sănătate

Luna Nouă îți poate aduce o mai mare stare de interiorizare și o mai mare nevoie de somn, de odihnă și elaxare, așa că profită de acest sfârșit de săptămână pentru a face un bilanț și pentru a medita la ceea ce trăiești.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Un context sentimental, relațional, care din primăvară și până acum nu a funcționat sau care a întâmpinat blocaje, de acum se poate relua pentru a se ajunge la un verdict, la o decizie finală. S-ar putea ca mulți nativi să fie atrași de persoane mai spirituale, mi înțelepte, alături de care să evolueze și ei. Viața socială se activează în weekend și poți cunoaște noi persoane care să-ți placă, nu neapărat pentru o relație de iubire, cât pentru prietenie. Oricum, tu nu te grăbești!

Carieră

Sectorul profesional este destul de tensionat în prima parte din săptămână și tinzi să fii prea autoritar cu cei din jur, prea impunător și să vrei ca lucrurile să iasă ca tine, ceea ce-ți poate aduce dezavantaje de imagine. Un proiect personal sau de grup în care ești implicat poate intra într-o nouă etapă de evoluție.

Bani

Banii nu sunt din abundență, dar nici nu lipsesc cu edsăvârșire, însă nu te bucuri încă de un echilibru la acest capitol, de aceea fii mai cumpătat în cheltuieli.

Sănătate

Starea de sănătate va fi bună cu excepția emoțiilor tale care sunt destul de confuze, neclare, oscilante și care te pot obosi peste măsură.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Ai mai multă grijă la comunicare pentru cvă poți da naștere unor tenssiuni care pleacă de la principii de viață diferite, de la convingeri și mentalități diferite. Totuși, aceste tensiuni pot aduce clarificări și planuri de viitor.

Carieră

Luna Nouă poate marca noi începuturi profesionale, ocazia de a vedea un context dintr-un alt punct de vedere. Dacă un proiect început în primăvară-vară nu a funcționt sau nu ți-a adus avantajele așteptate, de acum totul poate reveni la normal și te poți bucura de oportunități de atingere a unor obiective.

Bani

Poate nu ai fost prea mulțumit financiar în ultimele luni, însă acest context se va dizolva și te poți aștepta la noi surse de venit, la noi șanse de a-ți îmbunătăți veniturile pe termen lung.

Sănătate

Starea de sănătate se află într-un constant proces de îmbunătățire, dar folosește-te de weekend pentu a te relaxa mai mult și pentru a socializa mai mult, pentru a face ceva ce-ți face cu adevărat plăcere.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Tinzi să fii mai idealist și mai visător în ceea ce privește viața de cuplu, însă nu este un aspect rău dacă vei fi sincer și există deschidere din partea persoanei iubite. Este momentul să stabilești noi direcții de viitor, să te dedici unor activități de cuplu noi și, în plus, ai șansa de a ajunge la aceleași viziuni de viitor cu partener, să descoperi că aveți în comun mai multe decât credeați, chiar filozofii de viață comune. Pasiunea se reaprinde în cuplu, însă pot exista și tensiuni care pleacă de al bani.

Carieră

O activitate de grup sau un proiect personal care până acum a părut că stagnează, are toate șansele să-și revină și să fie condus către succes. Unii nativi vor lua decizia de a începe ceva pe cont propriu, poate un proiect online. Oricum, profesional este o perioadă bună.

Bani

Sunt nemulțumiri financiare care ampretează acest început de săptămână, limitări și blocaje, însă te pot stimula să rezolvi o situație care ține de acte, rate la bancă, credite, resurse comune cu ceilalți. Încearcă să pui bani deoparte dacă poți.

Sănătate

Posibil să ai parte de niște frământări interioare, de un tumult de emoții pe care să-l integrezi mai greu din cauza unei frici pe care o ai, dar pe care o poți dizolva acum dacă-ți dorești într-adevăr.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Zodiacul chinezesc, 9-15 noiembrie 2020. O săptămână ocupată, pentru „Iepuri”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 9-15 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 9-15 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația