Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte intră în mers direct în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte intră în mers direct în zodia Berbec
FOTO - Pixabay
Publicat: 14/11/2020, 01:58
Actualizat: 14/11/2020, 02:02

Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte, planeta acțiunii și a conflictelor, iese astăzi din retrogradare în zodia Berbec, zodie pe care o guvernează, și în care a retrogradat în ultimele 2 luni, după o perioadă de aproximativ 32 de ani. Acest context ne va aduce mai mult curaj, mai multă determinare să punem lucrurile în funcțiune, mai ales după ce am resimțit blocări în acțiunile noastre. Ne vom recăpăta forța și energia de care avem nevoie pentru a îmbunătăți anumite sectoare de viață.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte în mers direct va avea un mare impact asupra atitudinii tale, asupra comportamentului tău și s-ar putea ca acțiuni amânate în perioada de retrogradare să fie puse acum în practică, iar acestea pot viza inclusiv domeniul sentimental, relațiile și căsătoria.

Carieră și bani

Ai avut de traversat o perioadă de frustrări profesioanle, de nemulțumiri, de obstacole, însă de acum vei observa că situația se va mai detensiona. Nu pe cât ți-ai dori tu, dar cât să poți să acționezi în atingerea unor obiective profesionale.

Sănătate

Marte, întocmai guvernatorul tău, revenit în mers direct îți va aduce multă vitalitate și energie și starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, mai ales dacă în ultima perioadă te-ai confruntat cu afecțiuni sau ai trecut prin intervenții chirurgicale.

Horoscop zilnic Taur – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte este guvernator al relațiilor tale, prin urmare faptul că va reveni în mers direct te poate ajuta, pe o parte să acționezi și să iei o decizie pe care ai tot amânat-o vizavi de un partener, iar pe de altă parte, poate îmbunătăți relațiile de cuplu.

Carieră și bani

Relațiile profesionale se pot îmbunătăți și o serie de contracte care au fost blocate se pot relua. Dacă nu ai avut curajul necesar să închei parteneriate neprofitabile, de acum vei avea forța necesară să faci lucrurile în favoarea ta.

Sănătate

Marte a retrograd în sectorul sănătății și al subconștientului, așa că de acum te poți aștepta la o îmbunătățire considerabilă a stării de spirit. Poți depăși frici, anxietăți, poți lăsa în spate gânduri negative și poți contura o viziune mai optimistă asupra viitorului. Dacă nu ai avut curaj să mergi la medic, de acum o poți face.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte te-a stimulat să-ți reevaluezi anturajul, relațiile cu prietenii și cu cei cu care desfășori fel și fel de activități comune, așa că acum vei avea ocazia să și acționezi corespunzător cu evenimentele ultimei perioade. Poți îmbunătăți relații cu prietenii sau le poți încheia.

Carieră și bani

Un proiect care a fost blocat sau care nu te-a mulțumit, acum are toate șansele să se repună în funcțiune. În plus, Marte îți guvernează și sectorul muncii, prin urmare se va îmbunătăți activitatea la job și vei putea să pui în aplicare o serie de idei, să faci schimbări. Mulți nativi pot schimba locul de muncă.

Sănătate

Marte este guvernator al casei sănătății tale, iar revenirea în mers direct te va ajuta să te simți mai bine, să-ți dai seama care sunt schimbările legate de stilul de viață la care trebuie să apelezi pentru ca sănătateta ta să se îmbunătățească.

Horoscop zilnic Rac – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte este guvernator al sectorului iubirii, iar revenirea în mers direct va aduce reale ocazii de îmbunătățire a relațiilor sentimentale. Dacă te-ai despărțit în ultimele 2 luni, poți reveni asupra situației, iar dacă te-ai temut să cucereșțti pe cineva, acum poți prinde curaj.

Carieră și bani

Marte își revine în mers direct în sectorul carierei. După o perioadă de frământări și frustrări profesionale, de limitări în atingerea obiectivelor, iată vei avea susținere să faci schimbări în acest sens și faptul că vei avea curajul acesta îți va aduce și beneficii. Vor începe ă vină oportunități profesionale.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătatet bună și azi te vei dedica mai mult activităților cu copiii sau activităților distractive.

Horoscop zilnic Leu – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Multe din principiile și filozofiile tale de viață s-au schimbat. Te-ai frământat, ai trecut prin evenimente revelatoare, iar acum este momentul să-ți construiești noi mentalități care să te ajute în evoluție. Relația cu membrii familiei se poate îmbunătăți și poți rezolva contexte care țin de locuință și care până acum au fost îngreunate.

Carieră și bani

S-ar putea ca în următoarea perioadă să te dedici dezvoltării profesionale, să te înscrii la cursuri noi, la noi seminarii, să lupți să obții o diplomă sau să te folosești profesional de o diplomă deja obținută.

Sănătate

Azi acorzi deosebită atenție emoțiilor tale și încerci să faci tot posibilul să te simți bine pe interior. Orice durere ai fi avut, ai șansa să o depășești și să te regenerezi emoțional.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte direct în Berbec va aduce o îmbunătățire remarcabilă a vieții intime și poți reaprinde pasiunea în dormitor. Dacă ești singur, poți fi mai atras de aventuri amoroase, secrete. Totodată, comunicarea cu partenerul se poate îmbunătăți.

Carieră și bani

Cu Marte în mers direct prin zodia Berbec ai șansa de a rezolva un context financiar care vizează un credit, o moștenire, un litigiu sau să ți se înlesnească o acțiune financiară. Poți avea mai mult curaj să lupți pentri drepturile tale. Va urma o perioadă în care negocierile contractuale pot fi mult înlesnite.

Sănătate

Faptul că te desprinzi de frici, că ai curajul să te confrunți cu ele, te va ajuta să le anihilezi și să le vindeci. În interiorul tău pe produc schimbări profunde care te vor ajuta în evoluție. Starea de spirit va fi mult mai bună.

Horoscop zilnic Balanță – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte își revine în mers direct întocmai în sectorul relațiilor și al căsătoriei, prin urmare ar trebui ca acțiunile întreprinse până acum să treacă printr-un nou filtru. Posibil să fi resimți frustrări și nemulțumiri la aceste capitole, iar acum să acționezi într-o direcție, să iei frâiele în mână. Unii pot avea curajul să încheie relații, în timp ce alții le pot oficializa.

Carieră și bani

Relația cu colaboratorii, cu partenerii de afaceri și asociații se poate îmbunătăți. Unii nativi pot încheia contracte care nu-i mai avantajează, în timp ce alții pot fi determinați să intre în noi asocieri. Situația financiară va începe să se detensioneze și poți avea idei bune despre cum să-ți echilibrezi veniturile.

Sănătate

Azi te vei simți bine, vei fi mai vesel și mai dornic să te pui în valoare. Posibile plimbări, călătorii scurte, excursii de relaxare.

Horoscop zilnic Scorpion – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Cum Marte îți este guvernator, fără îndoială că ai resimțit ca o apăsare această perioadă de retrogradare și multe frustrări și neîmpliniri s-au activat. Este momentul să lași totul în spate și să privești cu optimism către viitor. Îndrăznește ă faci schimbări în viața ta personală!

Carieră și bani

Marte își reia mersul direct prin sectorul muncii și vei simți că relația cu colegii se îmbunătățește, dar mai ales că blocajele legate de acest capitol se disipă. Unii ativi pot fi mai determinați să-și efcientieze munca, în timp ce alții se pot angaja acum.

Sănătate

Marte direct în zodia Berbec va influența benefic și sectorul sănătății și-ți vei recăpăta vitalitatea, energia, iar dacă te-ai confuntat cu afecțiuni până acum sau poate intervenții chirurgicale, de acum starea ta de sănătate se va îmbunătăți. Nativii care s-au temut să meargă la medic, o pot face de acum înainte.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte și-a revenit în mers în sectorul iubirii, prin urmare te poți aștepta la o îmbunătățire a relației sentimentale, dar și a relației cu copiii. Dacă nu ai avut curaj să cucerești pe cineva sau dacă nu ai știut cum să acționezi într-un astfle de context, îți ver recăpăta curajul și vei lua atitudine. Ai reevaluat până acum, poate ai resimțit frustrări, dareste momentul să acționezi.

Carieră și bani

Urmează o perioadă în care vei avea mai mult curaj și determinare să te remarci prin talentele tale, prin pasiunile pe care le ai și chiar poți pune un hobby în funcțiune și-l poți transforma în sursă de venit.

Sănătate

Starea de sănătate se va îmbunătăți în perioada următoare grație lui Marte revenit în mers direct. Vei depăși frici, temeri și vei începe să ai o viziune mai optimistă ceea ce te ajută să-ți îmbunătățești starea de spirit și implicit de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți și poți depăși conflicte sau contexte tensionaate care poate te-ai făcut să fii mai retras față de aceștia. O serie de nativi pot rezolva situații care vizează locuința, fie că este vorba de o renovare, reamenajare, construcție sau mutare.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional, multe dintre proiectele în care ești implicat și care au stagnat sau au întâmpinat frustrări, nemulțumiri și blocaje își pot reveni acum. Poți, de asemenea, colabora cu persoane importante și poți primi sprijin în demararea unor planuri pe care ți le-ai făcut.

Sănătate

Posibil să te simți acaparat de toate contextele care se petrec în jurul tău și la care, fie că vrei, fie că nu, va trebui să iei parte, de aceea profită de ziua de astăzi pentru a te odihni mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea se va îmbunătăți remarcabil odată cu revenirea în mers direct a lui Marte, dat fiind că în ultima perioadă ai tăcum prea mult, ai avut idei și gânduri contradictorii și nu le-ai putut exprima cum trebuie sau, din contrăp, le-ai exprimat haotic și ai declanșat conflicte.

Carieră și bani

Negocierile vor deveni un alita al tău în perioada imediat următoare, așa că nu te sfii să porți dialoguri despre ceea ce te nemulțumește profesional sau financiar. Poți avea parte de mai mult curaj în lupta pentru atingerea unor obiective trasate.

Sănătate

Posibil să ai parte de unele revelații, de momente de conștientizare care te vor ajuta să te repui pe o direcție de viață nouă, constructivă și optimistă.

Horoscop zilnic Pești – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Multe filozodii de viață, principii și mentalități vor fi de acum văzute din alt unghi și vor sta la baza acțiunilor tale viitoare. Până acum ai avjut parte de unele confuzii, dar de acum înainte acestea se vir clarifica ca urmare a unor evenimente pe care le vei trăi în plan personal.

Carieră și bani

Marte își revine în mers direct în sectorul financiar și te va susține puternic în acțiunile pe care le întrprinzi în acest sens. După o perioadă de stres, de limitări, nemulțumiri și frustrări, chiar blocaje, vei avea curajul să acționezi și astfel îți vei îmbunătăți veniturile.

Sănătate

Începi să te simți mai bine și asta pentru că îți recâștigi stima de sine, încrederea în propria ta persoană. Estet o perioadă bună să te dedici mai mult idealurilor tale și să le transpui din vis în realitate.

Horoscop săptămânal 9-15 noiembrie 2020. „Capricornii” pornesc pe o nouă direcție de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Evenimentul remarcabil al săptămânii 9 – 15 noiembrie 2020 este refacerea conjuncției Jupiter – Pluto pentru a treia dată și ultima în zodia Capricorn. Evenimentul va avea un impact major atât la nivel socio-politic, cât și personal.

Ceea ce s-a petrecut începând cu vara acestui an, când planetele s-au întâlnit în mers retrograd, acum are șansa să se corecteze și astfel să se culeagă roadele. Ceva nu a mai funcționat, ceva s-a pierdut, ceva s-a distrus, iar acum trebuie reconstruit.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Unde aleg românii să plece de Paște?