Horoscopul zilei de 16 septembrie 2020. „Taurii” au idei ingenioase

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2020. „Taurii” au idei ingenioase
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020. Taurii primesc șanse sentimentale (FOTO: Pixabay)
Publicat: 16/09/2020, 03:30
Actualizat: 16/09/2020, 03:38

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Luna a pășit astăzi în zodia Fecioară și se află în aspecte de susținere cu Uranus, planeta surprizelor, din zodia Taur.

Cu alte cuvinte, Luna ne pregătește încă de astăzi pentru schimbările care pot să apară în viața noastră odată cu fenomenul de Lună Nouă din Fecioară de mâine.

Tranzitul Lunii de astăzi ne vorbește de o nevoie mai mare de independență și libertate, dar fără a ridica ancora, dar și de originalitate și spirit inovator.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

S-ar putea să nu-ți placă ce auzi astăzi de la persoana iubită sau atitudinea pe care o are față de o propunere pe care o faci și bine ar fi să încerci să te stăpânești și să nu faci reproșuri.

Carieră

Dai dovadă de o mare putere de muncă, ai randament crescut și idei foarte bune despre cum să-ți eficientizezi sarcinile și activitățile. Gândești constructiv, progresist și asta te ajută foarte mult.

Bani

S-ar putea să vină niște surprize legate de sectorul financiar, surprize plăcute. Posibil să fie vorba de remunerarea muncii depuse, a orelor state peste program sau să primești noi actvități care să-ți aducă și un ban în plus.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin casa sănătății vei acorda o mai mare atenție acestui sector de viață. Te simți bine, însă vrei să te simți foarte bine și de aceea analizezi care ar fi acele mici schimbări pe care le-ai putea face pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață. Unii nativi pot primi remedii și tratamente revoluționare astăzi.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să simți nevoia de mai multă libertate și independență în cuplu și să realizezi că împlinirea nevoilor tale emoționale și sentimentale nu mai depinde de partener. Încă trăiești sub bagheta imprevizibilului în dragoste.

Carieră

Ai idei ingenioase, revoluționare, legate de transformarea unor pasiuni în meserie sau legate de folosirea propriilor talente în meseria pe care o practici și ar trebui să începi să le pui în practică și să nu le mai analizezi pe toate părțile.

Bani

Interesant este că poți scoate bani din ideile tale artistice și creative sau din modul în care te vinzi. Poate unii nativi vând un pont, o idee. Cu cât vii cu ceva nou, exclusivist, cu atât și banii vor veni la tine.

Sănătate

Te preocupă starea ta de sănătate destul de mult și azi începi să pui întrebări în stânga și-n dreapta. Este de preferat să te preocupi în primul rând de timpul tău liber și să-l transformi în ceva relaxant.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Este o zi bună să te preocupi mai mult de casă și familie. S-ar putea să descoperi că ceea ce ai tot amânat până acum să faci, să spui, să clarifici, să pui la punct, astăzi se cere rezolvat.

Carieră

Sunt multe neclarități și nemulțumiri profesionale pe care nu știi cum să le abordezi. Încearcă să fii cât mai logică și lucidă și mai ales atentă la detalii. Tinzi să vezi doar imaginea de ansamblu, însă până să ajungi acolo este nevoie să pui cărămidă peste cărămidă.

Bani

S-ar putea chiar să scoți niște bani din buzunar pentru casă, poate pentru niște reparații neprevăzute.

Sănătate

Ți se pare că nu ești suficient de bună pentru ceea ce faci și asta îți aduce schimbări de dispoziție și stări de nervozitate mari. Poate ar fi mai bine să vezi care sunt ideile de care trebuie să te desprinzi și care nu te lasă să ridici ancora.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Azi ai parte de discuții foarte constructive, atât în cuplu, cât și cu prietenii. Ideile tale sunt apreciate și chiar poți surprinde cu nonconformismul de care dai dovadă. Ești originală și asta atrage!

Carieră

Discursurile publice sunt un atu al zilei și, în funcție de domeniul în care activezi, te poți bucura de aprecieri venite în urma propunerilor tale. Este o zi în care-ți crește popularitatea și ai șanse să-ți promovezi într-un mod inedit ideile. Mergi cu mare încredere la întâlniri, interviuri, ședințe, examene.

Bani

Dacă ai de negociat niște termeni și condiții legate de un proiect, bazează-te mai mult pe intuiție, însă nu lăsa datele concrete să-ți scaăe de sub ochi.

Sănătate

Te bucuri de o stare bună de sănătate și vei avea energia necesară să faci tot ce ți-ai propus. Însă, ai grijă pentru că vrei să te implici în prea multe lucruri deodată și asta te poate obosi dacă nu-ți iei pauze.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Azi te bucuri de un magnetism aparte și ai parte de momente plăcute în cuplu. Cumva, dai un refresh relației și poți profita la maxim de clipele inedite alături de partener. Niște șoapte, o declarație fierbinte vor conduce la consolidarea poveștii dintre voi.

Carieră

Te poți aștepta la fel și fel de situații neprevăzute la locul de muncă, situații care te forțează să-ți scoți muniția grea, adică acele abilități și calități pe care te temi să le afirmi prea des.

Bani

De azi poți să te aștepți la surprize financiare plăcute și nu, banii nu pică din cer, ci sunt bani pentru care ai muncit cu multă responsabilitate.

Sănătate

O zi foarte bună pe sănătate și ar cam trebui să te obișnuiești cu această previziune pentru o bună bucată de timp de aici înainte. Până și stresul financiar, azi îl vezi în mod contrsuctiv.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

În cuplu preiei controlul unei situații. Cumva dacă ai fost dezamăgită, te-ai simțit trădată de persoana iubită sau pur și simplu te-a făcut să-ți faci niște iluzii deșarte, vei reuși astăzi să te impui și să ceri lămuriri, să ceri explicații plauzibile și logice.

Carieră

Ești plină de idei practice și inovative și reușești să-ți clarifici niște aspecte profesioanle, să rezolvi niște sarcini sau să-ți asumi noi activități. Dai dovadă de mută ingeniozitate!

Bani

În prima parte a zilei poți avea parte de un noroc financiar, poți negocia ceva favorabil sau obține un avantaj material.

Sănătate

Profită de această zi din ajunul Lunii Noi care se va forma în semnul tău pentru a face curățenie în gândurile, sentimentele și relațiile tale, dar și în casa ta. Astfel, poți primi energia benefică cu brațele deschise și într-o cantitate cât mai mare.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Începi să te gândești din ce în ce mai serios la despărțirea de un partener care nu-ți satisface nevoile reale, nevoia de a comunica, nevoia de a fi înțeleasă și sprijinită în decizii. O relație strict sexuală se poate încheia. Unii nativi pot fi căutați în mod surprinzător de foști parteneri.

Carieră

Poți avea parte de surprize la locul de muncă, în principiu fiind vorba de surprize plăcute care te mobilizează și te repun în mișcare.

Bani

Ai o intuiție bună în ceea ce privește o investiție sau obținerea unui drept financiar sau poate material, așa că ascult-o.

Sănătate

Scapi de niște emoții care te-au copleșit în ultima perioadă și simți că-ți recapeți pofta de viață. Unii nativi pot afla astăzi niște remedii și tratamente foarte eficiente, chiar inovatoare pentru  o afecțiune de care suferă.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Azi poți fi atrasă de o persoană cunoscută prin intermediul cercului de prieteni, însă fie nu este liberă, fie nu dorește nimic serios, nu este pregătită să se implice în ceva nou. În cuplu poți fi surprinsă plăcut de niște declarații ale partenerului.

Carieră

Pot veni vești surpinzător de bune din partea unei persoane care te susține sau legate de un proiect, parteneriat în care ești implicată. Și tu ai idei și le poți spune pentru că s-ar putea să fie piesa lipsă din puzzle.

Bani

Continuă să fii rezervată cu banii, chibzuită în cheltuieli și atentă la negocieri, iar aceasta avertizare va fi valabilă aproape toată săptămâna.

Sănătate

Îți trec prin cap fel și fel de gânduri legate fie de starea ta de sănătate, fie de a altora. Te gândești că nu ai suficientă energie și putere să faci ceva, să duci la cap, însă este doar o senzație de moment.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Oricât de mult ți-ai dori să lămurești un aspect în cuplu și oricât de mult ai vrea te preocupi de viața sentimentală, momentan ai alte obiective de atins. În schimb, te poți preocupa de felul în care ești văzută de ceilalți și poți aduce îmbunătățiri la acest capitol.

Carieră

Reușești să rezolvi într-un mod neașteptat, de-a dreptul ingenios, o situație profesională. Ochii superiorilor sunt ațintiți pe tine, așa că azi ai ocazia să bifezi un plus legat de viitorul carierei tale.

Bani

Nu te grăbi să dai undă verde într-o negociere, ci mai așteaptă să vezi care este contextul general, mai caută detalii și informații despre context.

Sănătate

Cu toate că faci față situațiilor neprevăzute cu multă putere, toate acestea te vor obosi. Apelează la metode nonconformiste de relaxare, la ceva ce nu ai mai făcut până acum pentru că adrenalina necunoscutului îți va reîncărca bateriile… pe moment.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Zona de spiritualitate este un punct comun de maxim interes în povestea ta de iubire și ai mari șanse să ajungi la un numitor comun cu partenerul, mai ales dacă vă vorbiți cu sinceritate și deschidere. Originalitatea, necunoscutul vă incită.

Carieră

Atâta timp cât nu devii excesiv de autoritară și impunătoare, te vei înțelege foarte bine la muncă, cu colegii și superiorii. Dialogurile sunt constructive.

Bani

Ai intuiție financiară și idei foarte bune despre cum să-ți stabilizezi veniturile pe termen lung. Analizează-le în detaliu pentru că azi te va ajuta și intuiția foarte mult.

Sănătate

Simți nevoia să te ocupi mai mult de plăcerile și hobby-urile tale și poți să-ți faci un plan de schimbare a stilului de viață pentru că șansele de a-l urma sunt foarte mari. Unii nativi primesc un bilet de călătorie sau pleacă într-o vacanță cu partenerul.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Este o zi foarte bună să stai de vorbă cu persoana iubită despre implicarea acesteia în activitățile gospodărești, dar și despre viața voastră intimă.

Carieră

Pot veni surprize la locul de muncă și toate acestea te pot face să spui unor lucruri pe nume, să fii destul de directă și sinceră. Azi poți simți nevoia de a de detașa mai mult ca niciodată de stresul profesional

Bani

Faci un pas în față într-o chestiune financiară, poate chiar legată de un credit, de un bun de patrimoniu. Folosește-te de intuiție pentru a pune în ordine pașii pe care vrei să-i urmezi.

Sănătate

Te descarci de emoții și îți recunoști fricile, iar acest aspect îți va aduce o mai mare încredere în propriile tale puteri, dar și o stare de pace și liniște.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

O zi foarte bună pentru comunicare în cuplu, pentru a stabili noi priorități în relația voastră și pentru a vă consolida legătura. Condiția este ca tu să fii atentă la toate detaliile și să spui adevărul. Nu lăsa torul în grija celuilalt!

Carieră

S-ar putea să întâlnești astăzi persoane nonconformiste care să-ți revoluționeze ideile profesionale. Zi bună pentru parteneriate, contracte și asocieri. Poți aduce un aer nou, inovator unui proiect.

Bani

Posibil ca cineva să-ți returneze o datorie sau să afli că rata la un credit a scăzut. În a doua parte  a zilei nu te baza pe noroc financiar.

Sănătate

Te interesează un aspect legat de sănătate și ai mari șanse să afli un remediu sau să porți un dialog lămuritor cu o persoană avizată.

Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Săgetătorii trebuie să aibă grijă la investiții

Astrologul Mădălina Manole prezintă și horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 septembrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna 14 – 20 septembrie 2020 se remarcă prin fenomenul de Lună Nouă care se petrece în zodia Fecioară și care vine cu șanse și oportunități profesionale, dar și cu ocazia îmbunătățirii stilului de viață, a stării de sănătate.

În continuare, contextul astrologic general este tensionat, iar în această săptămână vom fi mai vocali ca de obicei, însă și starea de confuzie, de nehotărâre va pluti în aer, motiv pentru care deciziile majore ar trebui evitate. Recomandare suplimentară: atenție mai mare în deplasări și călătorii.

Zodiacul chinezesc, până pe 20 septembrie 2020. „Bivolii” ar trebui să fie atenți la impulsivitate

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 14 – 20 septembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers