Horoscopul zilei de 2 octombrie 2020. Lună Plină în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 2 octombrie 2020. Lună Plină în zodia Berbec
Horoscop dragoste, săptămâna 17-23 octombrie 2022
Publicat: 02/10/2020, 06:18

Horoscopul zilei de 2 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi ne aflăm sub influența fenomenului de Lună Plină care se formează în zodia Berbec și care ne va amprenta cel puțin două săptămâni de acum înainte.

Luna Plină în zodia Berbec se petrece în aspecte de conjuncție cu Chiron, Micul Vindecător și Înțelept al astrologiei, care este retrograd în zodia Berbec și care ne îndeamnă la conștientizarea unor răni din trecut și la vindecarea lor.

De asemenea, este un moment în care acțiunile noastre ajung la apogeu și le fructificăm pentru a trece la o altă etapă. Această Lună Plină din zodia Berbec are valențe parteneriale, deci primul aspect de interes va fi relația cu persoana iubită, dar și relația cu asociații și colaboratorii, partenerii de afaceri, oamenii cu care intrăm în contact și facem schimburi, motiv pentru care este recomandat să fim cât mai echilibrați și diplomați în dialoguri și atitudini.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 2 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină se petrece în zodia ta și va avea impact asupra personalității tale, asupra modului în care interacționezi cu cei din jur. Lunația îți aduce ocazia să vindeci atitudinile agresive, dominatoare și să cauți armonia în relațiile parteneriale. Poți ierta, poți căpăta înțelepciunea de a depăși ultimele 6 luni din viața ta sentimentală.

Carieră

Este o Lună Plină rodnică pentru tine la capitolul profesional. Poți culege roadele muncii depuse, în special în ultima jumătate de an, și ai ocazia să te faci remarcată, apreciată, să ieși în față.

Bani

Grăbește-te să achiți niște taxe, rate la bănci, impozite, chiar și facturi și asigură-te că nu ai uitat nimic, nicio datorie de returnat.

Sănătate

Ești mai fermecătoare, atragi mai ușor priviri și toți ochii sunt ațintiți asupra ta, iar această stare de bine te copleșești, te simți adulată. Ai șansa să vindeci o traumă emoțională, o durere fizică.

Horoscop zilnic Taur – 2 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină va încheia un capitol legat de trecutul tău. Poate fi vorba de încheierea unei relații toxice, în care nu ai fost apreciată, valorificată, o relație ținută ascunsă. Ai ocazia să ierți un fost parteneri și să vindeci o rană emoțională.

Carieră

Luna Plină îți poate aduce ocazia de a obține o diplomă, un atestat sau de a pune în valoare un certificat obținut. De asemenea, este o ocazie autentică să te dezvolți spiritual, să capeți mai multă cunoaștere spirituală.

Bani

Chiar dacă nu te simți pe deplin mulțumită de veniturile tale, trebuie să recunoști că nu sunt mari probleme financiare cărora trebuie să le faci față. Oricum fii rezervată și atentă la acest capitol în continuare.

Sănătate

Luna Plină vine să vindece sau cel puțin să amelioreze o problemă de sănătate veche, posibil care chiar s-a cronicizat. Cumva descoperi tratamentul potrivit sau tratamentul pe care-l urmezi dă roade.

Horoscop zilnic Gemeni – 2 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină din Berbec îți evidențiază adevărata față a unei persoane din anturaj, ceea ce poate fi de bien sau de rău. Posibil să închei o relație de prietenie care te-a dezamăgit, însă vei observa că nu o să ai niciun regret.

Carieră

Poți culege roadele profesionale ale unui proiect în care te-ai implicat alături de alte persoane. Ai ocazia să te bucuri de aprecieri, să te faci remarcată.

Bani

Luna este guvernatoarea sectorului financiar și această lunație îți cere să te responsabilizezi mai mult și, totodată, îți pune pe tavă ocazia de a vindeca niște atașamente financiare, materiale. Vei depăși niște pierderi sau un moment în care ai cheltuit banii necumpătat.

Sănătate

Dă dovadă de mai multă responsabilitate față de sănătate, evită stresul profesional și nu ezita să-ți faci niște analize ginecologice.

Horoscop zilnic Rac – 2 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină are valențe parteneriale și spune că anumite acțiuni întreprinse în ultimele luni se pot bucura de stabilitate acum, dacă vei da dovadă de maturitate și înțelepciune, dar mai ales răbdare și perseverență.

Carieră

Luna Plină poate aduce încheierea unui capitol ărofesional, însă dacă va fi așa nu vei avea nici cel mai mic regret și te vei bucura de context. Poți depăși ușor suferințele profesionale, legate de imagine și impunerea autorotății. Pe de altă parte, poate fi pentru unii nativi un moment de încununare a unor reușite profesionale.

Bani

Ai bani, dar și tendința de a-i risipi printre degete, de a-i cheltui iresponsabil. Oricum, primești niște beneficii financiare care te vor bucura, îți vor da avânt într-o direcție, poate chiar profesională.

Sănătate

Posibil să simți mai multă tensiune astăzi, dat fiind că Luna este guvernatoarea ta și este implicată în această lunație. Dacă te simți obosită, nu ezita să dormi. Pe de altă parte, poți depăși un moment în care ai fost agresivă, impunătoare, te poți ierta pentru el.

Horoscop zilnic Leu – 2 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină din zodia Berbec te va ajuta să înțelegi și să integrezi în viața ta niște convingeri, principii și mentalități cu rol în evoluția ta spirituală, mai ales dacă ești pe această cale. Totodată, poate fi vorba în unele cazuri de o relație la distanță care se poate încheia sau cu o persoană de altă naționalitate. Se poate depăși inclusiv o relație ascunsă.

Carieră

Este un moment oportun să culegi roadele unor studii, să intri în posesia unui atestat sau să te folosești de diplomele obținute pentru a ieși în față și a te remarca profesional.

Bani

Din punct de vedere financiar, această lunație poate contribui la încheierea unor procese juridice, care au legătură cu actele. Dacă ai luptat pentru a obține niște acte, documente, atestate, acum le poți obține în instanță.

Sănătate

Poți să ai parte de stări de oboseală astăzi, să te simți mai tensionată și agitată, dat fiind că Luna Plină din Berbecse petrece în opoziție cu Soarele, guvernatorul tău.

Horoscop zilnic Fecioară – 2 octombrie 2020

Dragoste

În cuplu pot apărea situații financiare care necesită rezolvare și sprijin partenerial. Poate partenerul de viață pierde o slujbă bine plătită sau poate are probleme cu o încasare, iar tu va trebui să-i fii alături și să dai dovadă de înțelegere. Acest aspect poate consolida relația. Pe de altă parte, această lunație poate scoate la suprafață niște secrete, infidelități, minciuni sau poate lumina viața intimă, cu vulnerabilitățile ei. Vei avea înțelepciunea să le ierți, mai ales dacă vin la tine ca o spovedanie.

Carieră

A venit momentul să vezi într-o altă lumină capacitatea ta de a face bani. Pune-ți niște abilități în valoare pentru a-i ajuta pe ceilalți să rezolve un context financiar. Ține cont că și tu poți descoperi că poți face bani din talentele tale.

Bani

Luna Plină din zodia Balanță aduce ocazia de a culege roadele unui context financiar. Posibil să se finalizeze un partaj, un proces de moștenire, să închei rata la un credit sau să faci o reeșalonare.

Sănătate

Luna Plină din zodia Berbec poate fi responsabilă de niște traume, frici (în special teama de singurătate), atașamente (în special financiare)care ies la suprafață acum și pe care ai și ocazia să le vindeci. Poți face un control ginecologic de rutină.

Horoscop zilnic Balanță – 2 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină din zodia Berbec se petrece întocmai în sectorul relațiilor și al căsniciei, iar acest aspect îți poate aduce ocazia să închei un capitol început în ultima jumătate de an. Poate fi vorba de o vindecare și o echilibrare a relației de cuplu sau, din contră, de ajungerea la concluzia că despărțirea este necesară.

Carieră

Sectorul parteneriatelor, al asocierilor și colaborărilor este vizat în mod direct de Luna Plină și fii pregătită să închei un astfel de capitol, cu toate că nu vei simți nici cel mai mic regret, ba chiar este posibil să apară altceva nou în viața ta profesională.

Bani

Din punct de vedere financiar începe o perioadă în care este nevoie de prudență. Chiar dacă o sursă de venit se poate pierde, alta o va înlocui.

Sănătate

Luna Plină te ajută să vindeci situații sentimentale și emoționale și acest aspect te va ajuta să-ți îmbunătpțești remarcabil starea de spirit și, implicit, de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 2 octombrie 2020

Dragoste

Ai mai multă grijă la modul în care comunici cu cei din jur și mai ales la acțiunile pe care le faci, care uneori pot fi atât de impulsive sau negândite că pot aduce nemulțumiri celorlalți. Ai ocazia să-ți ceri iertare pentru ceva ce ai întreprins greșit în ultimele șase luni.

Carieră

Luna Plină din zodia Berbec se formează în sectorul muncii și ai ocazia de a culege roadele unui context profesional. Poate schimbi programul de lucru, modul de desfășurare a sarcinilor, poate reușești să te împaci cu un coleg sau chiar să-ți schimbi locul de muncă. Cei care-și caută un job au mari șanse să se angajeze în urma unui interviu dat în acaestă perioadă.

Bani

Negocierile pe care le faci acum se pot dovedi benefice, chiar dacă nu sunt neapărat financiare, ci sunt legate de alte condiții contractuale.

Sănătate

Luna Plină vizează în mod direct sectorul sănătății și pentru a te folosi constructiv de energia sa va trebui să aduci îmbunătățiri în stilul de viață. Aceste mici schimbări îți pot aduce vindecare.

Horoscop zilnic Săgetător – 2 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină din zodia Berbec se petrece întocmai în sectorul iubirii, al aventurii și al flirtului, așa că acum ai șansa să culegi roadele a ceea ce ai întreprins în ultima jumătate de an. Poate fi vorba de vindecarea unei situații sentimentale, dar și de încheierea unei relații care nu este suficient de solidă.

Carieră

Poți să te pui în valoare și să te faci apreciată și chiar recunoscută datorită unui talent, unei pasiuni, hobby, pe care l-ai dus la rang de artă.

Bani

Financiar sunt vești bune. Poți câștiga o competiție, un concurs, posibil ca cineva să-ți returneze o datorie. Este un moment bun să reevaluezi un context financiar petrecut în ultimele luni și să vezi ce poți face pentru a-l îmbunătăți.

Sănătate

Dincolo de aceleași gânduri și frământări care deja se manifestă de ceva vreme, nu ai probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 2 octombrie 2020

Dragoste

Luna Plină îți impactează sectorul familiei și al locuinței, prin urmare s-ar putea să faci unele schimbări destul de serioase legate de aceste capitole. Nu este exclus să te muți de acasă, mai ales dacă stai cu părinții sau să te muți împreună cu partenerul de viață.

Carieră

Implicațiile profesionale ale acestei lunații le vei resimți pentru că vei observa dintr-o altă perspectivă un context legat de carieră sau de relația cu superiorii. Poți vindeca o rană de autoritate sau poți schimba o strategie de atingere a unor obiective.

Bani

S-ar putea ca banii pe care-i cheltui să meragă către locuință, mai ales dacă faci schimbări de domiciliu sau vrei să redecorezi casa.

Sănătate

Ai ocazia să vindeci o rană de familie, o rană emoțională care poate proveni din trecutul tău, din copilăria ta.

Horoscop zilnic Vărsător – 2 octombrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să aduci o îmbunătățire remarcabilă relațiilor cu cei din jur, implicit cu persoana iubită, dacă-ți vei cere iertare pentru niște cuvinte spuse la nervi sau chiar tu vei ierta cuvintele mult prea directe, chiar agresive ale unei persoane.

Carieră

Este o perioadă bună să studiezi, să culegi roadele unui studiu, să dai un examen și să obții un certificat, un atestat, să dai un interviu și să obții o promisiune.

Bani

Poți afla vești importante despre un context, poate despre acte, despre o negociere, vești care să-ți aducă noi orizonturi și chiar să te ajute să rezolvi ceva.

Sănătate

Veștile despre sănătate pot veni și pot fi destul de serioase, nu în sensul de grave, ci în sensul de responsabilizante. Ai șansa de a vindeca ce vine în această direcție în perioada aceasta, inclusiv de a te debarasa de frici și gânduri negative.

Horoscop zilnic Pești – 2 octombrie 2020

Dragoste

Este nevoie să dai mai multă valoare atât celor din jurul tău, partenerului, cât și propriei tale persoane. Ești mult prea ancorată în viața materială și uiți de spiritualitate, de emoție și romantism.

Carieră

Proiectul la care lucrezi de jumătate de an are acum mari șanse să devină productiv, chiar să producă bani și te poți bucura de popularitate, de recunoașterea meritelor.

Bani

Luna Plină din zodia Berbec se petrece întocmai în sectorul financiar și îți oefră ocazia de a culege roadele acțiunilor îmtreprinse pentru a-ți consolida bugetul. O sumă de bani se poate debloca, poți primi un împrumut, cineva îți poate returna o datorie.

Sănătate

Problema ta este un atașament financiar sau emoțional care nu te lasă să respiri liberă, să fii fericită. Desprinde-te de traumele trecutului dacă vrei să fii liniștită și bine cu tine!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic