Horoscopul zilei de 20 august 2020. Mercur intră în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 20 august 2020. Mercur intră în zodia Fecioară
Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte activează zodia Gemeni
Publicat: 20/08/2020, 02:11
Actualizat: 20/08/2020, 02:12

Horoscopul zilei de 20 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Mercur, planeta responsabilă cu comunicarea și raționamentul, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, de unde va imprima o energie puternică, benefică, asupra tuturor.

Mercur va tranzita zodia Fecioară până în data de 5 septembrie 2020, perioadă în care ne va susține gândirea logică, minuțioasă, vom fi mai atenți la detalii, mai atenți la ceea ce spunem, vom analiza mai mult, vom avea un intelect practic și vom da dovadă de o bună capacitate de sinteză.

Totodată, ne va preocupa mai mult sănătatea și vom dori să aducem îmbunătățiri stilului de viață, ne vom organiza mai bine activitățile zilnice și vom da dovadă de un mai mare randament în realizarea sarcinilor de la locul de muncă. Este o perioadă în care putem face curățenie mentală și ne putem pune ordine în idei.

Sfatul astrologului: Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec, 20 august 2020

Dragoste

Visezi și visezi la partenerul ideal, indiferent că ești singură sau ai pe cineva alături. Visele nu strică, însă ai face bine să le transpui pe cât poți în viața reală. Comunicarea în cuplu este foarte bună, dar și cu prietenii și cu colegii de muncă. Există șanse de împăcări acolo unde au fost tensiuni.

Carieră

Vei fi susținută de Mercur să-ți pui ordine în planurile profesionale pe care le ai și, totodată, vei da dovadă de o foarte bună capacitate de analiză și sinteză. Vei ști ce este de viitor pentru tine și ce trebuie lăsat în spate, așa că ai mare încredere în ceea ce negociezi. Muncești cu mai mult drag și spor astăzi.

Bani

Luna se va afla și ea astăzi în tranzit prin zodia Fecioară și va face un aspect de susținere cu Uranus, planeta schimărilor, care ție îți tranzitează în prezent casa banilor. Cu alte cuvinte s-ar putea să ai parte de niște surprize financiare, de niște propuneri neașteptate cu miză mare, o sumă de bani poate veni spre tine în mod neașteptat sau o negociere se va desfășura în favoarea ta.

Sănătate

Mercur activează acest sector de viață și îți cere să acorzi mai multă atenție sănătății, mai ales prin prisma stilului de viață pe care îl abordezi. Încearcă să menții un echilibru între muncă și timp liber, odignește-te mai mult și evită stresul. Posibil să te confrunți cu probleme de sănătate de ordin gastrointestinal, deci nu exagera cu alimentația și ai mare grijă ce mănânci.

Horoscop Taur, 20 august 2020

Dragoste

Mercur în tranzitul lui prin zodia Fecioară îți activează întocmai sectorul iubirii, prin urmare te poți aștepta fie să flirtezi mai ușor, să cucerești prin dialog, fie să-ți îmbunătățești remarcabil comunicarea în cuplu. Vei fi mai dornică să faci declarații de dragoste celor dragi și nu este exclus să te emoționezi mai ușor în fața unor cuvinte pe care le auzi astăzi.

Carieră

Mercur te pune la muncă și-ți cere să analizezi cu mai mare atenție zona de hobby-uri. Nu cumva există un talent nativ sau o pasiune căreia eziți sau eviți să-i dai frâu liber? Este momentul să ai mai multă încredere în tine. În plus, farmecul tău personal te va ajuta astăzi să te faci plăcută în fața tuturor, deci nu ai cum să dai greș.

Bani

Astăzi s-ar putea să te simți stimulată să faci unele cheltuieli legate de partea estetică. Simți nevoia să-ți satisfaci niște plăceri și nu te vei gândi de două ori înainte de a scoate banii din portofel.

Sănătate

Este o zi în care te poți decide să te apuci de sport, poți începe un antrenament ușor, de exemplu, poți merge pe bicicletă sau poți face jogging în jurul locuinței. Te vei simți mai bine și mai plină de energie și s-ar putea să te încânte atât de tare încât să-ți dorești să continui un program în acest sens.

Horoscop Gemeni, 20 august 2020

Dragoste

Mercur este planeta care te guvernează și odată cu acest tranzit îți va activa nevoia de a fi mai aproape de cei dragi, de a dialoga mai mult cu familia. Totodată, nu ar trebui să te mire dacă astăzi ești mai tăcută, mai atentă la nevoile sufletești. Posibil să te lași copleșită de unele gânduri legate de trecut, de copilărie. Starea afectivă este mult intensificată.

Carieră

Te vei simți copleșită de activitățile de la locul de muncă și asta pentru că astăzi nu ai niciun chef să te dedici jobului. Vor fi mai susținuți nativii care desfășoară activități de comerț sau legate de zona industrială și care astăzi pot obține unele confirmări că munca lor este apreciată.

Bani

S-ar puea să faci unele cheltuieli pentru locuință sau pentru confortul familiei. Posibil ca unii nativi să renoveze sau reamenajeze casa și să fie nevoiți să scoată un ban în plus din buzunar pentru cele necesare..

Sănătate

Este o zi foarte bună din acest punct de vedere. Nu ai de ce să-ți faci probleme, iar dacă aștepți niște rezultate la analize acestea te vor bucura. Dcaă dorești să-ți faci o programare la un anumit medic, azi vei găsi un loc liber special pentru tine.

Horoscop Rac, 20 august 2020

Dragoste

Luna, guvernatoarea ta, face un aspect foarte bun cu Venus, planeta iubirii, care se găsește în zodia ta în această perioadă, prin urmare astăzi vei trăi totul intens din punct de vedere afectiv. Vei simți nevoia de a fi iubită și de a iubi, vei transmite asta, iar satisfacțiile sufletești nu vor întârzia să apară și vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Carieră

Comunicarea cu cei din jur este foarte bună și poți profita pentru a lămuri chestiuni delicate sau pentru a negocia aspecte profesionale de care te temeai. Posibil ca astăzi să rezolvi niște chestiuni ce vizează actele, documentele, chiar dacă este vorba de o simplă organizare a acestora.

Bani

Scoți bani din buzunar pentru a plăti ceva ce nu mai suportă amânare, dar nu-ți pare rău. Dcaă vrei să pleci într-o călătorie, poți găsi astăzi niște oferte de vacanță foarte convenabile bugetului tău.

Sănătate

Ai tendința de a face excese, mai ales de natură alimentară, prin urmare va trebui să depui un efort să nu exagerezi. Totodată, este o zi în care fertilitatea este foarte crescută. Unii nativi pot dori să devină părinți, în timp ce alții vor dori să evite asta, așa că de tine depinde cum administrezi situația.

Horoscop Leu, 20 august 2020

Dragoste

Astăzi s-ar părea că ai nevoie de mai mult spațiu, mai multă libertate și independență și nu este exclus să ai parte de schimbări dese de dispoziție care să bulverseze partenerul. Crește nevoia de a fi apreciată de cei din jur. Posibile dialoguri pe teme financiare în cuplu, dar nu tensionate.

Carieră

Un proiect pe care-l ai în cap poate începe să prindă contur dacă-ți acorzi mai multă încredere în tine și îți dai valoarea necesară. Poți duce foarte ușor un talent nativ către zona de profesie. Posibile vești neașteptate legate de carieră, de ascensiunea ta profesională.

Bani

S-ar părea că atunci când vine vorba de distracție nu mai ții cont de nimic. Astăzi ai tendința de a arunca cu bani în stânga și-n dreapta, însă nu o face ca să impresionezi pe ceilalți sau ca să atragi admirația, invidia celor din anturaj pentru că tot tu vei regreta.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și este susținută de cheful tău de viață, de jovialitatea, veselia pe care le pui la bătaie astăzi. Atenție, totuși, la excese!

Horoscop Fecioară, 20 august 2020

Dragoste

Începi să-ți revii puțin câte puțin după o stare afectivă mai proastă și mai delicată. Nu ar strica să-ți reanalizezi niște nevoi emoționale, mai ales că ai șanse să obții răspunsul corect. Astăzi ai ocazia să-ți pui în evidență feminitatea și chiar să atragi pe cineva prin felul tău de a fi.

Carieră

Mercur este nu doar guvernatorul tău, ci și guvernatorul carierei tale, prin urmare tranzitul prin zodia ta nu va face altceva decât să te susțină în afirmarea profesională, în atingerea unor obiective pe care le ei. Te remarci impecabil prin gândire și comunicare, te poți afirma prin dialog și poți avea succes.

Bani

Este o zi bună să-ți faci o programare la un salon de înfrumusețare sau să mergi la un shopping vestimentar pentru reînnoirea garderobei. Vei fi mulțumită de ceea ce vei cumpăra.

Sănătate

Începi să te trezești la viață, să-ți recapeți energia și pofta de a povesti, de a socializa. Chiar dacă îți trec încă prin cap tot felul de idei, acestea nu mai au acel iz negativist de zilele trecute.

Horoscop Balanță, 20 august 2020

Dragoste

Te pot încerca astăzi niște amintiri, te poți întoarce cu gândul în trecut, însă mai degrabă este vorba de o nevoie emoțional-afectivă pe care o ai și pe care ai simțit-o cândva cu o persoană, decât să fie vorba de dorul față de aceea persoană. Cauți liniștea în plan sentimental, dar pentru a o găsi, ai nevoie să te împaci cu propria ta minte.

Carieră

S-ar putea să reiei o discuție cu cineva din trecut, cu un fost șef sau cu o autoritate în măsură să decidă traiectoria ta profesională. Nu da înapoi de la negocieri chiar dacă persoana respectivă te poate intimida și susține-ți punctul de vedere cu tărie.

Bani

Este o zi favorabilă să te uiți în urmă, la un credit făcut, la niște restanțe pe care le ai de plătit, poate fi vorba chiar de niște banale facturi, și să le pui pe hârtie cu titlu prioritar.

Sănătate

Interesul pentru starea de sănătate va crește, mai ales dacă te confrunți cu unele afecțiuni cronice. Deocamdată sunt gânduri și idei care-ți trec prin minte, dar în acest tranzit al lui mercur prin Fecioară ți se va cere la un moment dat să fii mai atentă, cauți rezolvări, mai ales că șansele de a găsi un remediu vor fi mari.

Horoscop Scorpion, 20 august 2020

Dragoste

Mergi de la o extremă la alta în dragoste, ba vrei să faci ceva, ba te răzgândești, ba spui ceva, ba altceva. Această confuzie este trecătoare, însă va confuza partenerul de cuplu. Cei singuri s-ar putea să fie atrași de o persoană ciudată, misterioasă pe care să o întâlnească prin intermediul anturajului. Zi favorabilă pentru a petrece timp cu prietenii și a comunica, a face planuri de viitor.

Carieră

Proiectele de grup și parteneriatele profesionale, parteneriatele de afaceri, asocierile sunt foarte bine aspectate astăzi și ai șansa să te folosești de niște cunoștințe, relații, pentru a da curs unui demers important sau chiar să cunoști acum aceea persoană care să te ajute într-un context mai greu realizabil.

Bani

Posibile cheltuieli cu prietenii sau legate de activitățile de grup pe care le desfășori. Unii nativi vor fi mai miloși decât de obicei și vor scoate bani din buzunar pentru cauze umanitare.

Sănătate

Deși ești ușor agitată, starea de sănătate nu-ți ridică probleme astăzi. Cel mult poți să te îngrijorezi cu privire la niște nevoi interioare pe care nu știi cum să ți le satisfaci mai repede.

Horoscop Săgetător, 20 august 2020

Dragoste

Mercur este guvernator al relațiilor tale și în tranzitul său actual va susține comunicarea în cuplu, va susține lămurirea unor aspecte ce țin de viața în doi. S-ar putea ca astăzi să discuți despre căsătorie, dacă ai o relație de lungă durată. Mulți nativi vor fi dornici să-și exprime sentimentele și nu sunt excluse declarațiile de dragoste cu o mare doză de rațiune, de seriozitate în ele.

Carieră

Mercur își începe de astăzi tranzitul prin sectorul carierei și acest aspect nu poate decât să te favorizeze pentru că-ți va îmbunătăți remarcabil comunicarea cu superiorii și-ți va aduce un raționament mult mai bun, o viziune mai clară asupra țelurilor și obiectivelor profesioanle pe care le ai. Totodată, ține cont cu poți negocia în favoarea ta niște aspecte profesionale.

Bani

Este o zi foarte bună să-ți reanalizezi din punct de vedere financiar niște nevoi, să le scrii pe hârtie și să afli cât te-ar costa să ți le îmdeplinești.

Sănătate

Starea de spirit poate fluctua ușor astăzi, în sensul că alternezi episoadele de liniște cu cele de activitate. Controlează-ți pornirile astfel încât să nu faci excese, în special la locul de muncă.

Horoscop Capricorn, 20 august 2020

Dragoste

Este o zi intensă din punct de vedere sentimental, o zi în care poți ajunge la trăiri revelatorii în cuplu. Nu vor lipsi discuțiile spirituale și ai ocazia să vezi relația cu persoana iubită cu alți ochi, să te conectezi la o energie vibrațională înaltă. Unii nativi vor purta discuții pe teme mistice, oculte.

Carieră

Ai șansa de a semna un parteneriat, o colaborare profitabilă, mai ales dacă lucrezi pe cont propriu sau ai o afacere împreună cu partenerul de viață. Va fi vorba de o asociere care-ți va aduce foarte multe satisfacții personale.

Bani

Poți fi tentată să investești bani într-o călătorie sau într-un curs, seminar de dezvoltare personală sau profesională. Unii nativi pot plăti pentru a învăța o limbră străină.

Sănătate

Mercur îți guvernează și sectorul sănătății și nu este exclus ca astăzi să afli niște vești medicale, să primești rezultatele, dacă ți-ai făcut niște analize. Oricum va urma o perioadă în care vei fi interesată să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop Vărsător, 20 august 2020

Dragoste

Mercur este planeta care-ți guvernează sectorul iubirii, iar acum activează sectorul intimității, prin urmare va crește pasiunea în cuplu și vei simți nevoia de mai multă intimitate. Nativii singuri se pot lăsa ușor ademeniți într-o aventură, pot căuta să trăiască senzații tari ți unii chiar pot să fie tentați să calce strâmb.

Carieră

Acțiunea este cuvântul de ordine al zilei. Ai toată determinarea necesară să-ți duci la bun sfârșit planurile, să-ți rezolvi sarcinile și dai dovadă de un randament crescut. Reușești să cucerești prin energia de care dai dovadă, dar și prin felul tău de a comunica, de a găsi rezolvări rapide la probelemele care se ivesc la muncă.

Bani

Posibil ca astăzi să ai parte de unele dialoguri, chiar negocieri, legate de bunuri de patrimoniu, moșteniri, partaje, litigii, credite. Unii nativi plătesc facturi, fac calcule și analizează ipoteza de a returna un împrumut.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și chiar dacă clocotești în interior, nu este vorba de emoții care să te agite, ci care să te stimuleze. Trăiești intens momentele de azi.

Horoscop Pești, 20 august 2020

Dragoste

Venus, planeta iubirii care se află în prezent întocmai în sectotul sentimental, face niște aspecte foarte bune cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, ceea ce înseamnă că și tu vei trăi intens în plan amoros. Ești receptivă la tot ce spune și dorește partenerul, iar Mercur stimulează puternic comunicarea în cuplu, ceea ce înseamnă că declarațiile de dragoste pot fi la ordinea zilei.

Carieră

Ai mari șanse să discuți despre o nouă colaborare, să analizezi un posibil viitor parteneriat sau să te asociezi cu o persoană puternică și capabilă. Ești foarte bine susținută în negocieri, așa că nu ezita să-ți expui întocmai punctul de vedere. Nativii care au afaceri personale pot înregistra un succes.

Bani

Banii încep să vină din toate părțile, dar nu te grăbi să-i cheltui, ci mai degrabă fă-ți un plan pe termen lung pentru a-i spori. Zi favorabilă tranzacțiilor și investițiilor, comerțului, activităților de vânzare-cumpărare.

Sănătate

Continuă să faci ordine și curățenie în interiorul și exteriorul tău și vei observa că starea de spirit se îmbunătățește și odată cu ea și starea de sănătate.

Horoscop săptămânal 17 – 23 august 2020. Leii își schimbă stilul de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 august 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna aceasta se evidențiază prin formarea aspectului de Lună Nouă în zodia Leu, un aspect care deschide noi oportunități pentru toate zodiile, remarcându-se în mod deosebit impactul asupra nativilor Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Un alt mare atu al perioadei care urmează este comunicarea, dat fiind că Mercur va tranzita zodia sa de domiciliu, Fecioara, și ne va imprima un raționament lucid și o capacitate de analiză și sinteză deosebită, calități pe care le vom expune în dialogul cu cei din jur, dar și în negocieri.

Zodiacul chinezesc în săptămâna 17-23 august 2020. „Iepurii” vor avea multe lucruri de făcut, atât acasă cât și la muncă

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 17-23 august 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 17-23 august 2020!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață