Horoscopul zilei de 8 septembrie 2020. Vărsătorii înving o problemă de sănătate

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2020. Vărsătorii înving o problemă de sănătate
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2021. Jupiter revine retrograd în Vărsător / foto: Pixabay
Publicat: 08/09/2020, 06:28

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Luna se află în continuare în tranzit prin zodia Taur și face aspecte benefice cu toate planetele grele de pe bolta cerească, aspect care ne va aduce puterea de a face față oricăror provocări întâlnite în cale, dar și multă intuiție în plan sentimental și clarviziune financiară.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Sunt momente frumoase în dragoste, ai parte de susținerea și înțelegerea persoanei iubite, iar în familie părinții te vor ajuta să treci peste niște frici și temeri pe care le ai și să vezi viața mult mai optimist.

Carieră

O zi foarte bună în plan profesional. Vei da dovadă de echilibru, diplomație, maturitate în acțiunile și deciziile pe care le vei lua și, în plus, vei avea o mare forță de a face față provocărilor care vin cu zâmbetul pe buze.

Bani

Din punct de vedere financiar s-ar putea să ai parte de o propunere care să-ți aducă ocazia unei îmbunătățiri a bugetului sau chiar să negociezi favorabil o remunerație, salariul. Abilitățile profesionale vor fi răsplătite. Moment bun să-ți dai valoare, să-ți crească stima de sine.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, aspectele astrologice te susțin foarte mult, însă nu este exclus ca Marte, guvernatorul tău, aflat acum în staționare înainte de a da curs mersului retrograd, să-ți inducă o mai mare nevoie de somn și odihnă, o stare de letargie.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Treci prin transformări interioare puternice azi și simți o conexiune nelumească cu persoana iubită, cu toate astea te temi să-i dezvălui ceea ce trăiești. Spiritualitatea, credința, rugăciunea te pot ajuta să-ți dai seama că se faci mai concret.

Carieră

Este o zi foarte bună pentru studiu și cunoaștere, pentru dezvoltarea unor abilități personale care să te ajute în sectorul profesional. Ai idei foarte bune, intuiție și imaginație, astfel că poți începe să pui bazele unui proiect de viitor.

Bani

În continuare ești susținută în aspectele de negociere financiară care privesc un job. Poți discuta cu încredere despre salariu sau remunerația primită în urma unei activități profesionale.

Sănătate

Cu Luna în continuare în tranzit prin semnul tău, în aspecte de susținere cu planetele grele ale astrologiei, chiar nu ai de ce să te plângi. Ai o stare de sănătate foarte bună și tot ce trebuie să faci este să fii mai atentă la gândurile tale și să nu le lași să te domine.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Treci prin puternice transformări interioare. Te închizi în tine și-ți analizezi cele mai profunde trăiri și simțiri, dar o faci constructiv și cu rezultate foarte bune. Posibil să cauți alinare și răspunsuri în lumea ezoterică, a spritualității și credinței. Azi este despre tine, lasă-i pe ceilalți deoparte! Ai voie!

Carieră

Îți faci foarte multe planuri și vise privind cariera ta, ascensiunea profesională, analizezi și cauți soluții pentru atingerea unor obiective, însă te folosești foarte mult de zona intuitivă și mai puțin de cea rațională și bine faci pentru că ai șanse să materializezi ceea ce gândești.

Bani

S-ar putea să reiei cu mai multă maturitate și mai multă atenție o situație care vizează bunurile la comun cu ceilalți, veniturile obținute cu ajutorul sau prin intermediul altora, de exemplu un credit. O reevaluare în această direcție îți poate aduce noi idei despre îmbunătățirea veniturilor, stabilizarea acestora.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba din contră, ai ocazia de a vindeca ceva din trecut, de a depăși o frustrare, o pierdere sau de a-ți descoperi o vulnerabilitate și a o integra cu înțelepciune în viața ta.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Se petrec aspecte importante în sectorul parteneriatelor, dar au susținere din parte Lunii, întocmai guvernatoarea ta, așa că astăzi poți fi foarte matură, responsabilă și înțeleaptă în acțiunile tale, în deciziile tale. Poți realiza ceea ce ține de tine și ce trebuie să transformi pentru ca relația de cuplu să funcționeze cum îți dorești.

Carieră

Este o zi foarte bună pentru toate acțiunile care țin de proiecte, parteneriate de afaceri, colaborări. Vei ști ce să faci pentru a le pune într-o lumină favorabilă. Prcatic, munca ta de până acum va fi încununată cu succes și un proiect poate primi laude și aprecieri.

Bani

S-ar putea să primești ajutor financiar, o sponsorizare sau cineva să investească într-o idee de proiect pe care o ai.

Sănătate

Cum Luna se simte minunat în tranzitul său prin Taur și are doar aspecte pozitive, nici tu nu ai motove să-ți faci probleme din cauza sănătății. Liniștea poate veni și din conștientizările pe care l ai astăzi, dintr-un dialog cu un prieten care poate fi revelator pentru tine, vindecător.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Ai șanse să faci un pas important în relația cu persoana iubită și să-ți consolidezi povestea de dragoste în care te afli. Lasă-ți imaginația să zboare!

Carieră

Ești foarte conștiincioasă astăzi la locul de muncă, determinată, responsabilă și reușești să fii pe placul superiorilor, care-ți vor lăuda performanțele. Ai mari șanse cu această atitudine să faci un pas în față.

Bani

Ascultă-ți intuiția în toate tranzacțiile financiare pe care trebuie să le faci astăzi. În plus, ai o viziune foarte practică asupra unui aspect material și asta te va ajuta să nu greșești.

Sănătate

Azi devii responsabilă vizavi de stare ta de sănătate și acest aspect te poate ajuta foarte mult în luarea celor mai bune decizii. La nivel interior ai parte de niște conștientizări puternice care te vor pune pe drumul cel bun în vederea vindecării.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

În dragoste a venit vremea să-ți asumi niște decizii, niște responsabilități și să devii matură. Înlătură din viața ta tot ce nu te lasă să evoluezi. Momente de pasiunie și dialoguri profunde în cuplu.

Carieră

Un proiect în care ai investit muncă și timp și răbdare începe să prindă rădăcini. Concentrează-ți atenția în continuare pe dezvoltarea personală și profesională pentru că vei culege roade bogate cât de curând.

Bani

Din punct de vedere financiar, este bine să fii în continuare cumpătată, echilibrată. S-ar putea ca partenerul de viață să-ți ceară ajutorul într-o problemă ce implică niște costuri.

Sănătate

Începi să conștientizezi singură care sunt nevoile tale și, implicit, ale organismului și astfel să te întrepți către îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Posibil ca un eveniment de familie sau o situație prin care trece cineva apropiat să te facă mult mai responsabilă față de sănătate și să vrei să faci unele schimbări, mai ales în interior, legate de percepțiile tale.

Carieră

Chiar dacă ai tendința de a fi mult prea visătoare, s-ar putea ca și imaginația de care dai dovadă să aducă roade profesionale. Vei ști cum să abordezi un context la locul de muncă astfel încât toți să aibă de câștigat.

Bani

Vei fi nevoită să rezolvi un context financiar în care poate fi implicat un părinte sau chiar partenerul de viață. Vei da dovadă de o foarte bună intuiție.

Sănătate

Gestionează-ți emoțiile astfel încât să te ajute în depășirea unui obstacol, astfel încât să-ți devină remediu. Rugăciunea te poate ajuta. Dai dovadă de o mare putere interioară.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Ai parte de dialoguri serioase, poate chiar ușor rigide în cuplu, dar vei conștientiza că partenerul îți este aproape și te poți baza pe el. Este o zi bună chiar și pentru dialoguri delicate, căci vor aduce emoție și profunzime între voi, redescoperirea unei laturi mai ascunse și poate fi un pas către stabilizarea relației.

Carieră

Comunicarea cu partenerii de afaceri și colaboratorii este bună și rodnică, însă la locul de muncă înceracă să fii mai atentă cu colegii pentru că micile tale răutăți pot să-i afecteze pe ceilalți.

Bani

Sunt mari șanse ca un proiect, un parteneriat, o asociere, să prindă contur și niște fonduri să se deblocheze sau chiar să primești bani de pe urma lui.

Sănătate

Este o zi a conștientizărilor, a transformărilor interioare benefice, o zi în care te vei simți mai aproape de niște idealuri pe care le ai și toate acestea se vor răsfrânge pozitiv asupra stării tale de bine.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Ai nevoie de un strop de înțeleciune în plus pentru că ai tendința de a-ți păsa doar de tine și a uita de partener. Poți răni prin cuvinte, așa că ai grijă ce spui când deschizi gura.

Carieră

Conștiinciozitatea și seriozitatea cu care muncești îți vor aduce ocazia afirmării și astăzi te poți aștepta să primești multe laude și felicitări, să-ți crească considerabil stima de sine și să realizezi cât de valoroasă este implicarea ta, chiar munca pe care o faci.

Bani

Ai parte de niște momente de clarviziune financiară, așa că ascultă-ți intuiția cu mare atenție. Poți avea ocazia de a-ți îmbunătăți veniturile, de a obține o sumă de bani nesperată.

Sănătate

Este o zi în care vindecarea vine din interiorul tău. Tu trebuie să-ți dorești să progresezi și să evoluezi, iar contextul astrologic te va ajuta foarte mult, te va susține.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Trăiești momente unice în plan sentimental care-ți aduc transformări interioare puternice. Ai ocazia să-ți asculți intuiția și să nu dai greș. Sunt șanse foarte mari să avansezi către o poveste serioasă pornind de la o idilă pasională.

Carieră

Vei conștientiza cât de prețioase sunt talentele tale și vei face tot ce-ți stă în putere pentru a le duce la rang de meserie, pentru a te folosi de ele în scop profesional, poate chiar la locul de muncă.

Bani

Te poți folosi din plin de beneficiile aduse de o moștenire, credit, poate de o dobândă sau de banii partenerului. Posibil ca astfel să găsești resursele financiare necesare pentru a te dedica unui hobby.

Sănătate

S-ar putea să afli vești mai puțin plăcute despre starea de sănătate a cuiva din familie. Atebție la gândurile tale legate de sănătate, la modul general, pentru că îți poți face scenarii care să te afecteze emoțional.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Te implici foarte mult în rezolvarea nevoilor familiei și îi ajuți pe cei dragi cu atitudinea ta învingătoare. Totodată și tu poți descoperi despre tine niște aspecte pe care nu le realizai și conștientizările vor fi foarte puternice și benefice stării de spirit.

Carieră

Azi reușești să-ți îndeplinești niște obiective avute, să-ți atingi un țel. Viziunea de viitor este foarte bună, progresistă, așa că bazează-te pe calitățile de vizionar pe care le ai astăzi pentru a lua decizii profesionale.

Bani

Dai dovadă de o foarte bună intuiție financiară așa că te poți baza pe vocea interioară în orice decizie vei lua în această direcție.

Sănătate

Deși este un sectorul mult încercat de planete, iată că astăzi ai ocazia unor conștientizări care vor fi ca o gură de aer proaspăt și te vor ajuta să te recalibrezi la nevoile reale ale organismului tău. Poți învinge o problemă de sănătate!

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a socializa, pentru a sta de vorbă cu prietenii despre subiecte pe care altă dată le-ai fi evitat. Deschide-ți inima și sufletul și vei avea parte de trăiri profunde și intense.

Carieră

Posibile deplasări în interes de serviciu sau pentru a rezolva o situație ce vizează acte și documente. Zi favorabilă celor care studiază, învață, dau examene orale sau participă la ședințe și interviuri.

Bani

Negocierea unor aspecte care vizează un proiecyt personal sau de grup va fi de bun augur. Ascultă-ți intuiția pe cât de mult posibil.

Sănătate

Nu ai de ce să-ți faci griji despre starea ta de sănătate. Posibil să discuți cu cineva apropiat despre o problemă de sănătate, însă nu personală. Vorbele tale au capacitatea de a aduce alinare și mângâiere, iar imaginația întrece orice limită. Visează frumos!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Lupta unei femei din Peru pentru o „moarte demnă” s-a sfârșit cu o decizie istorică