Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2020. Berbecii pot rezolva o problemă de cuplu sau profesională

Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2020. Berbecii pot rezolva o problemă de cuplu sau profesională
FOTO - Pixabay
Publicat: 09/11/2020, 06:21
Actualizat: 10/11/2020, 17:07

Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se va forma un aspect tensionat între Venus, planeta iubirii, din zodia Balanță și Marte retrograd, planeta acțiunii, din zodia Berbec. Acest context ne va aduce multe conflicte cu cei din jur, multe nemulțumiri, și va fi provocator în special pentru cupluri și relații profesionale. Este nevoie să depunem un efort suplimentar de diplomație și înțelegere și să nu acționăm sub impulsul momentului.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 noiembrie 2020

Dragoste

Ai marea șansă, în ciuda tensiunilor și nemulțumirilor din relația de cuplu, să ajungi la o înțelegere, al un acord cu partenerul de viață, deci dă dovadă de înțelepciune în abordare.

Carieră

Relațiile profesionale, fie că sunt cu parteneri de afaceri, fie cu colaboratori, stau sub semnul tensiunilor și de preferat ar fi să nu duci totul la extrem. Zi foarte bună pentru activități creative și artistice.

Bani

Financiar ai șansa să prinzi o ofertă, să afli despre o reducere, să-ți achiziționezi ceva mult dorit la un preț destul de bun.

Sănătate

Simți nevoia să te relaxezi, să te dedici hobby-urilor tale, chiar și să stai de vorbă cu cei dragi, așa că ai putea planifica o întâlnire. Relația cu copiii se poate îmbunătăți, așa că acordă-le timp!

Horoscop zilnic Taur – 9 noiembrie 2020

Dragoste

Azi te poți preocupa de niște activități casnice care-ți provoacă nervi și-ți dau planurile peste cap, dar sunt necesare. Poți primi sprijin din partea familiei sau cel puțin niște sfaturi foarte bune despre ce este de făcut în casă sau în legătură cu o casă. Sentimental, lucrurile merg foarte bine.

Carieră

Te înțelegi destul de bine cu colegii, mai ales dacă ești deschis și-ți exprimi nevoile, trăirile. Poți primi chiar și laude, însă ține cont că unele tensiuni mai vechi pot fi reluate acum, deci dă dovadă de diplomație.

Bani

Este o zi bună din punct de vedere financiar și chiar poți primi un ajutor în prima parte a zilei.

Sănătate

Este o zi destul de tensionată pentru tine, așa că este posibil să fii încordat, nervos, irascibil și va trebui să numeri până la 10 de două ori înainte de a acționa pentru a nu te răni.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 noiembrie 2020

Dragoste

În dragoste te bucuri de o zi minunată, de momente plăcute și multe situații sentimentale pot fi clarificate acum prin dialog sincer și deschis. Posibil să apară gelozii din cauza prietenilor sau din cauza dezechilibrului între timpul petrecut cu persoana iubită și cel cu prietenii. Dacă ai copii, dedică-le toată atenția. Poți afla lucruri interesante despre ei.

Carieră

Poți prinde curaj și te poți exprima artistic, creativ. Ai multă intuiție și imaginație. Este o zi foarte bună să susții interviuri, ședințe, examene. Posibil, însă, să apară tensiuni cu persoanele cu care împarți un proiect.

Bani

Dacă ai ceva de negociat astăzi, nu ezita să o faci pentru că poți obține rezultate foarte bune și favorabile ție.

Sănătate

Te relaxezi astăzi după o perioadă încordată, însă nu exagera și ai mai multă grijă la acțiunile care implică mișcare. Fă-le cu responsabilitate!

Horoscop zilnic Rac – 9 noiembrie 2020

Dragoste

Niște situații care vizează locuința și pe care le-ai tot amânat revin astăzi pentru a fi rezolvate. Atenție la tensiunile cu familia. Înceracă să ignori criticile neconstructive.

Carieră

Este nevoie să găsești un echilibru între carieră și familie pentru că cerințele prea mari într-o direcție pot provoca tensiuni în cealaltă. Cu toate astea, azi ai ocazia să prinzi mai multă încredere în tine.

Bani

Posibil să primești ajutor financiar din partea familiei sau cel puțin un sfat, îndemn care să-ți rezolve o nevoie financiară. Zi bună pentru negocieri salariale, însă cu atenție și fără grabă.

Sănătate

Nu sunt probleme de sănătate astăzi, însă s-ar puea ca emoțiile tale să-ți joace feste și să te treacă prin fel și fel de stări, să-ți trezească dileme.

Horoscop zilnic Leu – 9 noiembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de o zi foarte bună în comunicarea cu cei dragi și poți rezolva fel și fel de tensiuni care apar pe nepusă masă, cel mai probabil legate de contexte vechi, nerezolvate la timpul lor. Încearcă să nu-ți impui viziunea cu forța.

Carieră

Posibil să întâmpini dificultăți în legătură cu niște cursuri, seminarii sau activități care țin de dezvoltarea ta profesională. Dacă ai de susținut examene, interviuri, ședințe nu te grăbi să vorbești, și fii mai atent la ceeea ce spui.

Bani

Ai ocazia să negociezi cu succes o situație financiară, dar lasă-ș ți pe celălalt să spună ce are de spus, ascultă-i argumentele pentru că tu poți găsi cele mai bune contraargumente.

Sănătate

Cu Luna încă în tranzit prin zodia ta ai energie, bună dispoziție și o mare doză de optimism. Vitalitatea este la cote înalte.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 noiembrie 2020

Dragoste

Contextul sentimental rămâne încordat și asta pentru că, vcel mai probabil, tu nu reușești să te îndepărtezi sau să integrezi niște idei. Parcă nu ai răbdare să asculți tot ce are și celălalt de zis.

Carieră

Nu prea vei asculta ce spun ceilalți pentru că tu ești cel mai bun critic al tău, însă ai grijă că poți fi și subiectivă și prea îngăduitor cu tine.

Bani

Din punct de vedere financiar ai parte de un context tensionat care va aduce multe nemulțumiri, incertitudini, dar și ocazia de a face ceva, de a îndrepta o situație pentru a-ți îmbunătăți veniturile.

Sănătate

În ciuda multor gânduri și autocritici, azi ai parte de o zi mai liniștită și-ți poți pune ordine în minte. Introspecția și meditația de vor ajuta mult.

Horoscop zilnic Balanță – 9 noiembrie 2020

Dragoste

Relațiile de cuplu sunt tensionate și ești extrem de nemulțumită de atitudinea partenerului, motiv pentru care nu este exclus ca unele relații să se încheie din cauza aceasta. Zi favorabilă pentru dialogurile cu prietenii și pentru viața socială.

Carieră

Nici profesional lucrurile nu stau mai bine pentru că pot apărea conflicte cu colaboratorii și asociații sau un contract aduce nemulțumiri majore. În schimb, dacă ai un proiect personal s-ar puea ca acesta să se bucure de promovare, să devină vizibil.

Bani

Ai parte de un context financiar favorabil care te face să visezi și să-ți faci planuri de viitor. Posibil ca unii nativi să primească chiar o primă, un bonus de la locul de muncă.

Sănătate

Deși starea de sănătate este bună, sunt tensiuni interioare care te macină și îți pot strica starea de spirit complet.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 noiembrie 2020

Dragoste

Azi poți vedea dintr-o nouă perspectivă o situație sentimentală. Posibil ca trecutul, fie că este vorba de amintiri, fie de o fostă relație, să nu-ți dea pace, iar azi să simți mai mult ca niciodată sa scoți la lumină ce simți. În cazul unor nativi, o aventură, o relație ascunsă se poate cere oficializată.

Carieră

Te poți pune în evidență la locul de muncă, te poți remarca profesional grație ideilor tale ingenioase, intuitive sau grație unor sfaturi, unui dialog purtat cu cineva. Ai imaginație bună! Las-o să funcționeze!

Bani

Faptul că azi ai o intuiție remarcabilă și că poți să transcezi lucrurile te poate ajuta și în plan financiar, dacă ai de luat o decizie.

Sănătate

Te poți simți mai obosit decât de obicei, mai extenuat de atâtea gânduri și nici insomniile nu sunt excluse.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental apar tensiuni și s-ar putea să fii dezamăgit de atitudinea sau acțiunile persoanei iubite și să ripostezi. În schimb, prietenii te pot sfătui cum să faci mai bine și ce decizie să iei. Încearcă să păstrezi un echilibru între viața de cuplu și viața socială și să oferi iubire la fel cum primești.

Carieră

Un proiect în care ești implicat aduce multe frământări, stări de agitație și nervi, însă dacă ai fi atent ai vedea că există soluții pentru toate, iar azi este ziua să le afli și să le pui în aplicare. Orice idee ai, se poate materializa ușor. Poți face lucrurile să funcționeze!

Bani

Financiar începe să se detensioneze contextul și să primești vești bune, să rezolvi situații care ți-au dat bătăi de cap.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună și ai șansa să te dedici unor studii, unor cercetări care-ți aduc bucurie și te ajută și în dezvoltarea persoanlă.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 noiembrie 2020

Dragoste

Sunt posibile tensiuni în familie sau care vizează locuința. Poate ți-ai făcut niște planuri, iar azi acestea se dau peste cap, dar nu te grăbi să iei decișii și să acționezi pentru că în curând contextul acesta se va îmbunătăți.

Carieră

Este o zi tensionată în plan profesional și ar trebui să ai mare grijă la imaginea ta. Dacă te vei impune cu autoritate și vei ține morțiși ca toți din jur să facă ceea ce vrei tu și când vrei tu, s-ar putea să ai parte de multe critici.

Bani

Financiar s-ar putea să ai parte de tensiuni, nemulțumiri, conflicte în cuplu din cauza banilor și chiar unele pierderi sau cheltuieli prea mari. Nu lua decizii financiare în grabă.

Sănătate

Sunt multe griji și frământări pe care le ai, însă starea de sănătate este una bună în ciuda acestora.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 noiembrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să porți un dialog cu partenerul de viață care să fie edificator, să clarifice și să îmbunătățească multe neînțelegeri mai vechi. Dă dovadă de mai multă înțelegere, nu te grăbi să tragi concluzii și poți ajunge la o viziune comună de viitor.

Carieră

Este o zi foarte bună să înveți ceva nou, să te înscrii la un curs, însă ai grijă mai multă dacă trebuie să susții interviuri sau discursuri publice, să dai examene pentru că poți fi neatent. Nu încerca să-ți impui punctul de vedere și principiile tale, viziunile și celorlalți pentru că nu vei face nimic altceva decât să dai naștere unor conflicte.

Bani

Dacă ai de negociat un contract, s-ar putea să te bucuri de succes. Nu te grăbi să semnezi până ce nu ai citit și analizat toate detaliile.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, însă de preferat ar fi să eviți deplasările sau să le faci cu prudență. De asemenea, ai grijă la activitățile casnice și la acțiunile impulsive să nu te rănești.

Horoscop zilnic Pești – 9 noiembrie 2020

Dragoste

Ți se clarifică niște viziuni și începi să vezi dintr-o altă perspectivă o situație. Posibil ca unii nativi să-și facă planuri de viitor, să-și traseze noi idealuri.

Carieră

Colegii îți cer sfatul și nu ar trebui să te temi să-l oferi pentru că ai idei și viziuni bune care se vor dovedi de ajutor pentru aceștia. Te poți afirma la muncă, mai ales într-un context ce ține de comunicare și chiar dacă o faci cu timiditate, se va dovedi benefic.

Bani

Din punct de vedere financiar este vorba de multă tensiune, de griji, stres, nervi, însă nu trebuie să te grăbești în acțiuni, să te implici în activități riscante, ci mai degrabă să cauți în trecut un context asemănător cu cel de azi și să vezi ce soluție ai găsit atunci. Sunt niște frici pe care începi să le dizolvi ușor, ușor, mai ales frica de a pierde ceea ce ai deja.

Sănătate

Nevoia de odihnă este mare, dar și de stabilire a unui echilibru interior și azi ar trebui să te odihnești mai mult, să te relaxezi citind. Oricum, veștile pe care le primești vizavi de sănătate sunt bune.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom