Hoții au spart casele lui Hagi și a ambasadorului Pakistanului din Voluntari. Poliția are un cerc de suspecți

Hoții au spart casele lui Hagi și a ambasadorului Pakistanului din Voluntari. Poliția are un cerc de suspecți
Publicat: 06/01/2018, 12:58

Conform sursei citate, atât reședința ambasadorului, cât și cea a lui Gheorghe Hagi, se află în apropiere una fața de cealaltă, fiind amplasate în zona Pipera-Voluntari.

„În ambele cazuri, jafurile au fost anunțate cu mult după ce au avut loc, de către niște angajați”, precizează oficialii Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov.

Nici ambasadorul și nici Gheorghe Hagi nu se aflau acasă în momentul în care a avut loc spargerea, iar până în acest moment, nu s-a putut stabili prejudiciul.

În cazul oficialului din Pakistan, furtul a fost descoperit de secretara sa, care a găsit casa în dezordine.

„S-a constituit un dosar penal pentru furt calificat. Poliția are un cerc de suspecți”, menționează sursa precizată.

Referitor la incidentul din casa ambasadorului, Jandarmeria Capitalei precizează că, în baza protocoalelor încheiate, se asigură paza obiectivului cu un post permanent, asigurat cu un jandarm.

„Obiectivul este situat într-un complex de vile și se învecinează cu proprietăți private , vile cu 1,2 etaje. Jandarmul nu are vizibilitate și nu poate interveni decât la intrarea principală în obiectiv, iar reședința nu are camere de supraveghere conectate la cabina jandarmului sau alt sistem de alarmă care să atragă atenția asupra faptului că se întâmplă ceva in interior”, arată sursa menționată.

De asemenea, Jandarmeria susține că pătrunderea în interiorul reședinței ambasadorului nu s-a făcut prin zona supravegheată de angajatul structurii.