INCREDIBIL. Angajat al unei universități, bătut cu coada de mătură de către iubită! Femeia l-a agresat chiar și de față cu polițiștii

INCREDIBIL. Angajat al unei universități, bătut cu coada de mătură de către iubită! Femeia l-a agresat chiar și de față cu polițiștii
Angajat al unei universități, bătut cu coada de mătură de către iubită de față cu polițiștii! Ce a urmat / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 24/06/2020, 19:08
Actualizat: 24/06/2020, 19:10

Un bărbat a fost atacat cu brutalitate de propria iubită care se afla în stare de ebrietate. Femeia l-a atacat cu tot felul de obiecte, inclusiv cu o coadă de mătură, și l-a agresat chiar și de față cu polițiștii.

Un angajat al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca fost nevoit să apeleze la autorități după ce femeia alături de care se întorsese acasă s-a îmbătat și a început să arunce cu tot felul de obiecte, reltează Ziarul de Cluj.

Bărbatul, bătut cu coada de mătură de femeia violentă

Chiar dacă polițiști au ajuns la fața locului, femeia aflată sub influența alcoolului nu s-a oprit din agresiuni și a continuat să îl atace pe reclamant.

„Agresoarea a mers la locuința victimei, din Cluj-Napoca, fiind însoțită de către acesta, fiind în stare avansată de ebrietate, a exercitat acte de violență fizică asupra victimei, respectiv i-a aplicat lovituri cu o coadă de mătura în zona capului. Violențele au continuat și după intervenția organelor de poliție, agresoarea încercând să lovească victima cu un recipient de plastic înghețat, după care s-a închis în baie cu intenția de a se autovătăma.

Victima a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu pe numele concubinei, în acest sens fiind emis ordinul de protecție provizoriu în data de 14.06.2020 prin care i s-a impus agresorului, pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 14.06.2020 ora 21.30, să părăseasca temporar locuința situată în Cluj-Napoca și păstrarea unei distanțe minime determinate de 150 de m față de victimă, față de locuința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv USAMV”, se arată la dosar.

Se pare că ulterior femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie, iar bărbatul a obținut un ordin de protecție valabil 3 luni.

Un caz recent de violență săvârșită de o femeie a șocat întreaga țară.

Fiică de preot, judecată pentru tentativă de omor. Ce surpriză i-a pregătit prieteni sale în dormitor: Spray lacrimogen și bâte-n cap!

O fată de preot din Urlați, județul Prahova, este judecată pentru tentativă de omor după ce și-a agresat colega de apartament. Inițial, procurorii au trimis-o în judecată pentru loviri și alte violențe, dar judecătorii au considerat că victimei i-a fost pusă viața în pericol și au schimbat încadrarea juridică în tentativă de omor calificat!

„În baza art. 386 C.pr.pen. admite cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de apărătorul persoanei vătămate F. Marta şi schimbă încadrarea juridică dată faptelor prin actul de sesizare a instanţei fata de inculpata IVAN TEODORA, din infracţiunea de lovire sau alte violenţe, prev. şi ped. de art. 193 alin. 2 C. pen. în infractiunea de tentativă la omor calificat, faptă prevăzută de art.32 alin.1 raportat la art. 189 alin. 1 lit. a) C.p. În temeiul art. 50 Cod procedură penală, declină competenţa de soluţionare a cauzei privind pe inculpata IVAN TEODORA, în favoarea Tribunalului Prahova. Fără nicio cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10.06.2020”, conform portalului instanţelor de judecată.

Teodora Ivan (19 ani) riscă acum 10 ani de închisoare, după ce, în februarie 2019, și-a agresat prietena într-un bloc in centrul Ploieștiului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA