Jandarmerița ABANDONATĂ DE CAMARAZI, probleme la coloană. Se caută PISTOLUL furat în timp ce era bătută

Redactor:
Sorin Bogdan
ABANDONAȚI DE CAMARAZI și salvați de manifestanți. Cei care îi loveau au furat PISTOLUL femeii jandarm. Vezi momentul în care a dispărut arma și cum au apărat oamenii doi jandarmi agresați de huligani

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 23:00, când o coloană de jandarmi a fost trimisă să treacă prin mulțime, în șir indian, îndreptându-se către strada Buzești. Cum era ușor de anticipat, ei au fost atacați de mai mulți indivizi violenți, care au reușit să izoleze doi dintre jandarmi, pe care au început să-i agreseze.

PĂRĂSIȚI de colegii lor în mâinile mulțimii furioase, cei doi jandarmi – un bărbat și o femeie – au fost loviți cu pumnii, picioarele și diverse obiecte contondente, până când alți manifestanți au reușit să facă un cordon în jurul lor și să-i salveze. Nici unul dintre sutele de jandarmi din piață NU A SCHIȚAT VREUN GEST să-și ajute în vreun fel camarazii. În timpul acestor violențe, pistolul femeii a fost furat.

Sâmbătă dimineața, Jandarmeria Capitalei a anunțat că analizează imaginile care surprind momentele respective, pentru a fi depistați protestatarii care i-au agresat pe cei doi jandarmi. Deși nu se precizează tipul armei furate, potrivit unor informații neoficiale, ar fi vorba despre un pistol cu glonț, ceea ce ridică suspiciuni asupra motivelor pentru care jandarmii au fost echipați cu astfel de arme pentru un protest pașnic.

Femeie jandarm bătută la Mitingul Diasporei

„Structurile MAI sunt mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras o armă individuală. Vorbim de O SINGURĂ ARMĂ, pentru că au fost vehiculate foarte multe informații – trei arme, apoi au fost vehiculate de două. E vorba de o singură armă care a fost sustrasă de la colega noastră, care a fost pusă la pământ și lovită cu bestialitate. Cazul a fost preluat de către parchetul competent. Facem în continuare apel la toți cetățenii care au imagini sau informații să anunțe de urgent poliția română”, a declarat lt.col.Marius Militaru, șef comunicare Jandarmeria Română.

Femeie jandarm lovită de protestatarii violenți a fost internată la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Floreasca, cu suspiciune de fractură la coloana cervicală, informează Jandarmeria Română.

Reprezentanții Jandarmeriei continuă să nege ceea ce o țară întreagă a văzut în direct: mai bine de două minute, nici un jandarm nu a încercat să-și ajute camarazii care luau bătaie. 

„Am văzut multe titluri care insinuau că jandarmii și-au abandonat colegii. Nimic mai fals. Ce s-a întâmplat cu exactitate la acel moment va rezulta în urma verificărilor pe care noi le facem de fiecare dată în urma unor misiuni de amploare. Jandarmii nu-și abandonează camarazii și sunt dispuși să-și sacrifice viața, au demonstrat-o în nenumărate rânduri în teatrele de operații. Dincolo de intervențiile dificile de aseară, de departe, cea mai dificilă intervenție a fost să explicăm părinților colegei noastre că fata lor s-ar putea să rămână paralizată pe viață”, a declarat lt.col.Marius Militaru, șef comunicare Jandarmeria Română, în cadrul unei conferințe de presă susținute sâmbătă.

 

Femeia devenită vedetă peste noapte în România, nevoită să facă videochat! "Nu mi-aş face vreodată...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Fiul unui mare lider PSD a vrut să se arunce de pe pod! Momente uluitoare...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Cum controlăm noua tulpină de coronavirus? Explicațiile unui medic pneumolog
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
SINGURUL loc de pe glob în care Rusia și SUA trăiesc în COMPLETĂ armonie și...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
ULTIMA ORĂ. ȘOC! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia din Bacău care a murit...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide