• Publicat:
Știri

Lara Fabian a anulat concertul de la București de luni seară, din motive independente de voința ei

Lara Fabian a anulat concertul de la București de luni seară, din motive independente de voința ei
Cântăreața Lara Fabian a anunțat, cu două ore înainte de concertul pe care îl avea programat luni seară la Sala Palatului din București, că anulează show-ul, din motive independente de voința ei, motivând că managerul turneului internațional nu a plătit-o.

„Vă scriu, ‘prietenii mei’, pentru că sunteți o parte importantă din viața mea și voi fi sinceră cu voi, așa cum trebuie să fie niște prieteni. Sunt în București, la hotel, și sunt profund întristată că trebuie să vă spun că show-ul din seara aceasta este anulat din motive nefericite, total independente de voința mea sau a echipei mele. Dar, cum mereu v-am împărtășit sentimentele mele, astăzi trebuie să vă ofer transparență și adevăr, cu completă obiectivitate”, a scris artista pe contul ei de Facebook.

„Sunt furioasă pentru că, pentru a patra oară consecutiv, persoana care se ocupă de turneul internațional (nu implică Franța sau turneul francez), care se presupune că trebuie să mă plătească pentru show-urile mele, nu m-a plătit. Nu pot accepta să nu văd acest abuz și nici să continuu să îmi susțin show-urile când în mod evident trebuie să plătesc toate cheltuielile echipei și pentru concert, fără să fiu plătită la rândul meu. Este pur și simplu o situație oribilă. Am încercat să continuu, sperând că se va rezolva, dar doar s-a înrăutățit și acum suntem puși în situația de a nu mai putea continua. Acest lucru mi-a provocat durere și stres în ultimele luni, până la punctul în care m-am îmbolnăvit atât de tare încât nu am putut susține concertul ultima dată când am venit în București, în decembrie”, a explicat cântăreața.

Aceasta a mai spus că dragostea fanilor i-a dat putere, dar că nu mai poate continua.

„Mă voi lupta prin toate mijloacele legale pentru a mă întoarce la voi cât mai repede. București, îți promit, voi cânta din nou pentru tine. Și, da, vom celebra muzica și iubirea împreună în bucuria care ne leagă”, și-a încheiat artista mesajul.

În noiembrie, Lara Fabian și-a anulat două concerte programate în București și unul la Craiova pentru că era bolnavă. „Artista suferă de o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile, așa cum anunță chiar aceasta”, a anunțat la momentul respectiv organizatorul evenimentului, Eventim.

Concertul de luni seară făcea parte din 50 World Tour, care marchează a 50-a aniversare a cântăreței belgiene. Lara Fabian, care a vândut peste 20 milioane de albume în întreaga lume, a revenit anul trecut cu un nou turneu mondial, 50 World Tour, o celebrare a celor 50 de ani ai săi și a celor peste 30 de ani de carieră, pe parcursul căreia a lansat 14 materiale discografice.

Noul album în limba franceză al Larei Fabian, „Papillon”, a fost lansat în februarie 2019.

Foto: Lara Fabian / Facebook

 

Inchide