Legătura dintre profețiile lui Nostradamus și atacul cu dronă asupra generalului Soleimani: „Marele om va fi doborât în timpul zilei de un fulger”

Legătura dintre profețiile lui Nostradamus și atacul cu dronă asupra generalului Soleimani: „Marele om va fi doborât în timpul zilei de un fulger
Publicat: 03/01/2020, 21:55

Michel de Nostredame sau Nostradamus, a fost un scriitor și profet din secolul al 16-lea, o autoritate globală în domeniul profețiilor, scrie express.co.uk. Adepții lui Nostradamus îl creditează de multe ori pe profet, care ar fi prezis cele mai importante evenimente istorice, în textele sale enigmatice.

Nostradamus a prezis ascensiunea lui Adolf Hitler în 1933 și Marele Incendiu din Londra din 1666.

Nostradamus a prezis că în 2020 va începe al Treilea Război Mondial. „Marele om va fi lovit în plină zi de un fulger. O faptă cu consecințe grave, prevestită de un sol care vine cu o solicitare”, a scris Nostradamus. Conform aceleiași profeții, primului asasinat îi va urma un alt asasinat, de data aceasta în timpul nopții.

În mod straniu, descrierea lui Nostradamus seamănă cu imaginile cu atacul dronelor americane asupra convoiului format din generalul iranian Qasem Soleimani și garda sa, în timp ce părăseau aeroportul din Bagdad în două mașini.

În același timp, mediumul britanic Craig Hamilton-Parker de la Psychics.co.uk a vorbit despre propriile sale profeții pentru 2020, care se intersectează în mod bizar cu cele ale lui Nostradamus.

Hamilton-Parker a prezis un conflict violent în Orientul Mijlociu, care va avea loc între 2020 și 2021.

Conflictul va include „revolte în Iran” și un război nimicitor între Arabia Saudită și Iran.

„Putin și Trump vor semna un acord de pace”, a mai spus Hamilton-Parker, în contextul posibilului conflict.

Nostradamus are grupul său de admiratori, dar criticii afirmă că predicțiile sale nu pot fi luate în serios.

Brian Dunning, autorul podcast-ului Skeptoid, i-a criticat pe oamenii care cred în profețiile din catrenele criptice ale prezicătorului.

Potrivit lui, scrierile lui Nostradamus sunt „exploatate” în nenumărate moduri.

„Traduceri greșite, interpretări „creative”, scrieri false, povești fictive și decodificarea unui cod inexistent din catrenele sale, toate contribuie la propagarea unor lucrări eronate”, a declarat Dunning.